vijace copyVIJAČE / PRESKAKALICE OD SILIKONSKE GUME

 

Skoro da nema sportskog treninga u kom se ne koriste vijače/preskakalice. Vijača ili konopac (kanap) za preskakanje se koristi prilikom kondicionog vežbanja i zagrevanja (svih mišića u telu). Osim za zagrevanje vijače/preskakalice se koriste i za razvoj explozivnosti, kondicije, motorike, snage, definicije i oblikovanje tela, kao i za skidanje prekomernih kilograma. Iron Sport proizvodi svoju verziju vijača/preskakalica od silikonske gume raznih prečnika, sa drškom koja u sebi ima ležajeve i koja je presvučena neoprenskom gumom kao i varijantu vijače bez drške. Ležajevi redukuju uvrtanja vijače i time olakšavaju vežbanje. Dužina svake vijače je 3 metra. Deblji prečnici vijača imaju veću težinu i time se ciljano otežava vežbanje. Iron Sport proizvodi i EXTREMNE vijače koje su extremno teže od klasičnih preskakalica. Dok izmedju klasičnih vijača raznih prečnika postoji razlika od stotinak grama (u zavisnosti od prečnika) dotle je kod extremnih vijača ta razlika od 1-3kg. Iron-ove silikonske vijače imaju optimalan odnos cene i kvaliteta (profy kvalitet sa niskom cene). Cenovnik klasičnih vijača je u prilogu:

Vijača fi 5mm sa drškom (zelena silikonska guma) ........ 590din./kom.
Vijača fi 6.5mm sa drškom (siva silikonska guma) ......... 690din./kom.
Vijača fi 9mm sa drškom (crvena silikonska guma) ........ 790din./kom.

Vijača fi 5mm (bez drške) /zelena silikonska guma ......... 300din./kom.
Vijača fi 6.5mm (bez drške) /siva silikonska guma .......... 390din./kom.
Vijača fi 9mm (bez drške) /crvena silikonska guma ......... 500din./kom.

 


VIJAČA ZA CROSSFIT

 

Iron je na tržište lansirao svoju verziju vijače za crossfit. Ova ultra brza “iron” vijača je idealna za primenu u skoro svim sportovima. Brza “iron” vijača se koristi za vrhunske treninge kako za borilačke sportove boks, mma, tako i za aerobic i fitness. CrossFit vijača se sastoji od plastificirane metalne sajle duzine 3m i plastičnih ručica. Dužina vijače može da se šteluje uz pomoć malih šrafova. Na tržištu postoje i skuplje verzije vijača/preskakalica za CrossFit (metalne ili aluminijumske – sa ili bez ležaja), ali realno gledano sa kojom god vijačom za CrossFit da vežbate osećaj je potpuno isti. Iz tog razloga iron CrossFit vijača ima optimalan odnos cene i kvaliteta. Optimalan osećaj vežbanja uz minimalnu cenu.
Vijača za CROSSFIT (ultra brza) ...... 550din./kom.
Vijača za CROSSFIT (metalna) ...... 1.350din./kom. (trenutno nema na stanju)
Vijača za CROSSFIT (ss 6023) ......... 690din./kom.
Vijača za CROSSFIT (ss 6022) ......... 690din./kom.


VIJAČA SA BROJAČEM

 

Vijača sa brojačem je jedina uvozna vijača od celokupne ponude vijača i ne proizvodi se u Srbiji. Preskakalica sa brojačem ima dugme za restart koje vraća brojčanik na nulu. Prilikom preskakanja broji svaki preskok i čini trening dinamičnijim i zanimljivijim. Kupuju je kako deca tako i odrasli, isto tako kupuju je kako hobi vežbači tako i profesionalci. Kod vijače sa brojačem dužina kanapa može da se podešava.
Cena vijače sa brojačem (šifra: 291375) ............. 450din./kom.

 


EXTREMNE VIJAČE / PRESKAKALICE (od silikonske gume)

 

Iron Sport je na tržište izbacio egzotičnu varijantu extremnih vijača u četiri različita prečnika i težine. Svrha ovih vijača je razvoj snage i mišića celog tela(pored eksplozivnosti, kondicije i agilnosti). Iron Sport je napravio preskakalice za bildovanje ili vijače za body bilding. Napravljene su od debele silikonske gume koja ima reljefe sa strane protiv klizanja. Treniranje sa ovim extremnim vijačama velike kilaže je slično dizanju tegova u teretani. Ako želite da trening sa tegovima učinite raznovrsnijim osim tegova koristite i extremne vijače za preskakanje. Extremne vijače su umanjena verzija(3m) battle rop konopaca koji su takodje napravljeni od nove generacije silikonskih materijala. Za razliku od extremnih vijača dužine 3m koje služe za preskakanje battle rop konopi imaju veće dužine od 8,10,12 i 15m i koriste se u crossfitu.
Cene extremnih body bilding vijača su u prilogu:
Extremna vijača 3m crvena (bez drške) fi 40mm (2.7kg)........1550din.
Extremna vijača 3m plava (bez drške) fi 35mm (2.1kg)..........1350din.
Extremna vijača 3m zelena (bez drške) fi 30mm (1.5kg)........1000din.
Extremna vijača 3m crna (bez drške) fi 25mm (1.0kg)............ 700din.

 

 

Dečije vijače / preskakalice

 

Pouzdane vijače/preskakalice namenjene najmladjem uzrastu dužine 2.2m. U ponudi postoje dva modela sa ručkom: sa kanapom i sa pvc konopom. Dečije vijače preskakalice su jednostavnije izrade od sportskih (bez metalnog ležaja i neoprenske navlake) ali uspešno zadovoljavaju dečije potrebe. U mogućnosti smo da isporučimo neograničene količine.
Cena dečijih vijača (važi za oba modela) je: 190din./kom.
Ključne reči: Vijača, vijače, vijače od silikonske gume, vijača od silikonske gume, vijače za preskakanje, vijača za preskakanje, preskakalice, preskakalica, kanap za preskakanje, kanapi za preskakanje, jumping rope,l jumping ropes...

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!