balans ploča drvena

balans ploca drvena 01

fitnes Bosu lopta, pilates polulopta, balanser sa ručkom

fitnes lopta sa ruckom 02trenazeri za noge leg magic 01


Balans ploča i klackalica (drvene)

Drvena balans ploča je napravljena od drveta sa gornjim antikliznim slojem, i okruglom plastikom u donjem što omogućuje balansiranje u svim pravcima, dok je balans klackalica umerenija i omogućuje balansiranje levo-desno. Balans klackalica je lakša za korišćenje od balans ploče, ali ako je u pitanju rad sa decom savetujemo nužni nadzor odrasle osobe ili trenera kod oba proizvoda. Cene su u prilogu: (dostava za 1 artikal je 300din.) 
Balans ploča drvena ....................... 1550din./kom.
Balans klackalica drvena ................ 2950din./kom.

 IRON TWISTER - TWISTER BOARD

 

Twister ili twister board je jednostavna i funkcionalna sprava za vežbe zagrevanja, za vežbe kukova, za zatezanje i vežbanje donjih trbušnjaka, donjeg dela le|a kao i za vežbanje agilnosti i eksplozivnosti. Twister je sportski rekvizit koji bi trebalo da se nalazi u svakoj teretani, sportskom i aerobik klubu. Iron twister je namenjen za amatersko, poluprofesionalno i profesionalno vežbanje. Iron twister je pravljen da traje (bez plastičnih delova) sa metalnim ležajem u metalnom ležištu i sa gumenom navlakom preko drvene rotirajuće ploče debljine 20mm, i može da se koristi kako u kućnim uslovima tako i u teretanama, sportskim i aerobik klubovima.

Iron Vam nudi 4 varijante twister-a:
1.) TWISTER (TW-1) basic varijanta (bez rukohvata). . . . . . . . . . . .cena: 5.500din.
2.) TWISTER+ (TW-2) sa podešavajućim rukohvatima). . . . . . . . . .cena: 7.900din.
3.) DUPLI TWISTER (TW-3) namenjen sport. klubovima. . . . . . . . .cena: 10.700din.
4.) TWISTER & BALANSER (T&B) najčešći izbor sport. klubova. . cena: 10.700din.

Prilikom vežbanja sa twisterom obratiti pažnju prilikom vežbanja (naročito kod osnovne varijante) da se pravilno održava ravnoteža (sa oprezom se popeti na gumiranu rotirajuću ploču), da se pokreti ne izvode previše naglo, kao i da se ubrzavanje "twistovanja" radi postepeno. Kod osnovnog modela (TW-1) savetujemo pridržavanje rukama (ili rukom) za švedske lestve ili za čvrst oslonac na zidu. Intenzitet i ugao prilikom "twistovanja" (pravac kazaljke na satu i suprotno) možete odrediti i sami (kao i vreme vežbanja) ali se uvek preporučuje da se posavetujete sa trenerom ili lekarom. Boju twistera (bela, žuta, orange, crvena, pink, zelena, plava, silver i crna (guma je uvek crna)) možete izabrati po želji i uklopiti sa bojama kluba ili prostorije.

 iron balanser - balance board


Balanser ili balans board je slično twisteru namenjen za vežbe zagrevanja, za vežbanje kukova, vežbanje donjih trbušnjaka, donjeg dela le|a, kao i za vežbanje agilnosti i eksplozivnosti. Balanser za razliku od twistera koji se pomera 2D (pravac kazaljke na satu i suprotno) može da se pomera 3D. Sa balanserom na drugačiji način radite vežbe u odnosu na twister. ^etiri opruge omogućavaju čak i blago stepovanje i mnoge druge korisne vežbe. Sistem sa četiri opruge daje mnogo lepši osećaj prilikom balansiranja u odnosu na balans daske koje imaju drveno poluloptasto dno. Iron balanser je namenjen za amatersko, poluprofesionalno i profesionalno vežbanje. Iron balanser je napravljen bez plastičnih delova sa četiri čelične opruge i sa gumenom navlakom preko drvene balansirajuće ploče od 20mm, i može da se koristi kako u kućnim uslovima tako i u teretanama, sportskim i aerobik klubovima.

Iron Vam nudi 4 varijante balanser-a:
1.) BALANSER (BL-1) basic varijanta (bez rukohvata). . . . . . . . . . cena: 5.500din.
2.) BALANSER+ (BL-2) sa podešavajućim rukohvatima. . . . . . . . .cena: 7.900din.
3.) DUPLI BALANSER (BL-3) namenjen sport. klubovima. . . . . . . cena: 10.700din.
4.) TWISTER & BALANSER (T&B) najčešći izbor sport. klubova. . cena: 10.700din.

Prilikom vežbanja sa balanserom obratiti pažnju prilikom vežbanja (naročito kod osnovne varijante) da se pravilno održava ravnoteža (sa oprezom se popeti na gumiranu balansirajuću ploču), da se pokreti ne izvode naglo već da se balansiranje postepeno ubrzava. Kod osnovnog modela (BL-1) savetujemo pridržavanje rukama (ili rukom) za švedske lestve ili za čvrst oslonac na zidu. Intenzitet i ugao prilikom "balansiranja" ili "stepovanja" možete odrediti i sami (kao i vreme vežbanja) ali se uvek preporučuje da se posavetujete sa trenerom ili lekarom. Boju balansera (bela, žuta, orange, crvena, pink, zelena, plava, silver i crna (guma je uvek crna)) možete izabrati po želji i uklopiti sa bojama kluba ili prostorije.


 


fitnes Bosu lopta, pilates polulopta, balanser sa ručkom

 

Pilates polulopta koja se može koristiti kao balanser ili "jumper" u vežbama za poboljšanje ravnoteže, balansa i izometrijske izdržljivosti. Na bosu lopti mogu vežbati deca (uz dužni nadzor odraslih), trudnice (uz nadzor lekara), starije osobe, kao i profesionalni sportisti. Spada među nezaobilazne rekvizite svakog ozbiljnijeg fitnes kluba. Na pilates polulopti se mogu izvoditi grupni fitnes programi, vežbe za poboljšanje balansa, proprioceptivni trening, kao i mnoge druge vežbe. često se fitnes polulopta koristi u kombinaciji sa drugim fitnes rekvizitima.

Bosu lopta:

"Bosu" je skraćeni naziv za "obe strane nagore" (both sides up). Na ovoj lopti (koja u stvari izgleda kao prepolovljena pilates lopta) može da se vežba tako da je platforma okrenuta nadole ili nagore, a to zavisi od vrste vežbi koje koristite. Možete da je koristite da biste trbušnjake, vežbe s tegovima ili vežbe za noge učinili izazovnijim, a može da posluži i za aerobik (umesto klupice). 

Specifikacija:

Bosu fitnes balans lopta sa ručkom - (balans disk lopta)
2 elastične trake sa ručkama za dodatno vežbanje
Boja: plava
prečnik: 58cm
visina: 25cm

Cena: 8.900din
šifra: 291362

 


 


TRENAŽERI ZA NOGE


Trenažer za noge bez displeja klizajući koristi se za jačanje i oblikovanje nogu (šifra: 291022
Visina rukohvata na trenažeru se podešava spram visine korisnika. Korisnik prilikom vežbanja istovremeno pomera bočno obe noge od sebe i ka sebi. Ova sprava za noge na sebi nema displej. Rekvizit koji je slične namene kao i trenažer za jačanje i oblikovanje nogu je expander za jačanje i oblikovanje nogu koji se prodaje u 3 stepena jačine. 
Cena trenažera za noge klizajućeg je 5100din. (dostava 500din.)

Trenažer rotirajujući za noge i kukove koristi se za jačanje i oblikovanje nogu i kukova (šifra: 291021). 
Korisnik prilikom vežbanja se rotira i uvrće levo-desno. Sprava koja je slične namene kao i trenažer za jačanje i oblikovanje nogu i kukova je twister koji se prodaje sa i bez rukohvata. Twister je jače konstrukcije i mogu da ga koriste i teretane dok je rotirajući trenažer za noge i kukove više namenjen za kućno vežbanje.
Cena rotirajućeg trenažera za noge i kukove je 5100din. (dostava 500din.

 


Ključne reči: twister, twister board, twister daska, daska za balansiranje, balansiranje, twistovanje, balans, balans daska, daska za ravnotežu, twister ploča, balans ploča, ploča za balansiranje

 

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!