roller 03Iako je naziv " točak za trbušnjake " jedan od opšte prihvaćenih naziva ovog efikasnog rekvizita, ovaj mali trenažer osim oblikovanja i učvršćivanja trbušnih mišića takođe služi i za učvršćivanje i oblikovanje mišića ruku, ramena, butina, zadnjice i leđa. Za one koji žele da skinu višak kilograma ili da svoje telo tokom cele godine održavaju u formi, 10 minuta dnevnog vežbanja sa točkom za trbušnjake daje prve vidljive rezultate. Točak za trbušnjake je malih dimenzija (može i da se rasklopi da zauzima još manje prostora) i lako se može nositi svuda sa sobom. Takođe točak za trbušnjake spada u rekvizite koji se koriste za bolju formu, koordinaciju, eksplozivnost, i kondiciju. "Iron" točak za trbušnjake (made in Serbia) ima jaku i debelu plastiku oko osovinske rupe što mu daje veću čvrstinu u odnosu na većinu uvoznih točkova za trbušnjake. 
"Iron" točkovi za trbušnjake imaju optimalan odnos cene i kvaliteta.

Roller

NAPOMENA: dupli točak za trbušnjake se koristi zbog boljeg balansiranja
(ne zbog dodatne jačine, jer je i jednostruki točak dovoljno jak) Dupli točak je namenjen za ljude u početnom stadijumu vežbanja.

roller 02


slide pads 01tocak za trbusnjake tzt 06 01


Pre proizvodnje sopstvenih verzija točkova za trbušnjake, "iron" tim za nove proizvode je izvršio opsežnu analizu uvoznih točkova za trbušnjake koji se prodaju na tržištu Srbije. Zaključak je bio da većina (uvoznih) točkova za trbušnjake imaju tanku / slabu plastiku u centru osovine točka baš na mestu gde dolazi metalna osovinska cev na kojoj stoje gumirani rukohvati. Kod pojedinih uvoznih točkova za trbušnjake ova plastika je debela samo 1-2mm što izaziva lomljenje plastike točka za trbušnjake prilikom vežbanja. Iz tog razloga "iron" točak za trbušnjake oko osovinske rupe ima kompaktnu plastiku širine 28mm i debljine oko 12mm (narodski rečeno "nije se štedelo"). Točak za trbušnjake može da se koristi na raznim podlogama ali mi savetujemo itison kao najbolju opciju.


Točak za trbušnjake - ab roller KLASIK


Osnovni model točka za trbušnjake je napravljen da bude čvrst, bez ograničenja težine vežbača. "Iron" točak za trbušnjake model KLASIK oko osovinske rupe (u koju se ubacuje metalna cev sa rukohvatima) ima kompaktnu plastiku širine 28mm i debljine oko 12mm (što je 4-6 puta deblje od većine uvozne konkurencije). Postoji pogrešno mišljene da se dupli točak za trbušnjake koristi umesto klasičnog točka za trbušnjake zbog veće jačine i izdržljivosti, ali to nije tako jel je i klasični točak dovoljno jak. Dupli točak za trbušnjake se koristi zbog boljeg balansiranja (savetujemo da ga koriste početnici / manje fizički spremne osobe), dok KLASIK točak savetujemo naprednim i fizički spremnijim korisnicima. Točak za trbušnjake može da se koristi na raznim podlogama ali mi savetujemo itison kao najbolju opciju.

.

Točak za trbušnjake - ab roller DUPLIE


Pogrešno je mišljene da se dupli točak za trbušnjake koristi umesto klasičnog točka za trbušnjake zbog veće jačine i izdržljivosti, i da je predvidjen za osobe koje imaju veću telesnu masu ali to nije tačno, jel je i klasični točak dovoljno jak(debeli sloj plastike oko osovinske rupe). Dupli točak za trbušnjake se koristi zbog boljeg balansiranja (savetujemo da ga koriste početnici/ manje fizički spremnije osobe), dok KLASIK točak savetujemo naprednim i fizički spremnijim korisnicima. Nekog opšteg pravila nema jer i klasični i dupli točak za trbušnjake kupuju podjednako i hobi vežbači i profesionalci.

.

Točak za trbušnjake - ab roller ŠIRI HVAT


Iako je naziv " točak za trbušnjake " jedan od opšte prihvaćenih naziva ovog efikasnog rekvizita, ovaj mali trenažer osim oblikovanja i učvršćivanja trbušnih mišića takođe služi i za učvršćivanje i oblikovanje mišića ruku, ramena, butina, zadnjice i leđa. Za one koji žele da skinu višak kilograma ili da svoje telo tokom cele godine održavaju u formi, 10 minuta dnevnog vežbanja sa točkom za trbušnjake daje prve vidljive rezultate. Model TZT-03 sa širim hvatom ima veći target na mišiće ramenog pojasa u odnosu na modele 01 i 02.

.

Točak za trbušnjake - ab roller JEDNORUČNI (PAR)


Jednoručni točak za trbušnjake spada u rekvizite koji se koriste za bolju formu, koordinaciju, eksplozivnost, snagu i kondiciju (slično kao i svi prethodni modeli). Jednoručni točak za trbušnjake se prodaje u paru (2 kom. ) i može da se koristi i kao 2x 2kg teg/bučica (tačnije ima oko 1850g) za vežbanje u aerobiku i fitnesu. Opseg vežbi sa jednoručnim točkovima za trbušnjake obuhvata bezbroj vežbi za ledjne, trbušne, ramene i mišiće ruku. Možete vežbati sa rukama napred (obe ruke zajedno ili cik-cak), vežbati sa rukama pod odredjenim uglom ili sa rukama sa strane, ili možete izmisliti neku novu primenu i vežbu za ovu egzotičnu varijantu točka za trbušnjake. . .

.

Točak za trbušnjake - ab roller ŠIRI HVAT sa alkom


Model TZT-05 ima širi hvat, slično modelu 03 i takodje ima veći target na mišiće ramenog pojasa u odnosu na modele 01 i 02. Zbog većeg razmaka izmedju ploča on ima bolji balans u odnosu na sve prethodne modele. Model TZT-05 ima dodatnu alku za koju mogu da se zakače elastične gume koje na krajevima imaju karabin kuku. Tako vežbanje možete učiniti dinamičnijim zbog korigovanja otpora putem elastičnih guma. Otpor možete podesiti da opada ili pak da raste sve u zavisnosti od smera elastične gume. Bez elastičnih guma točak pruža konstantan otpor, dok sa gumama je otpor promenljiv.

 

Cena točka za trbušnjake KLASIK (model: TZT-01)..........690din. /kom.
Cena točka za trbušnjake DUPLI (model: TZT-02)............890din. /kom.
Cena DUPLOG točka- širi hvat (model: TZT-03)...............1150din. /kom.
Cena Jednoručnog točka - par(model: TZT-04)................2500din. /par
Cena DUPLOG točka sa alkom (model: TZT-05)............1450din. /kom.

 

Slajder diskovi / Slider plates / za fitness i aerobic

Slajderi / slajder diskovi / slider plates za fitness i aerobik napravljeni su sa ciljem da se njihovim korišćenjem uspešno izvode vežbe za jačanje i oblikovanje tela( ruku, nogu, ramena, trbušnih mišića...) . Slyder diskovi imaju dvostranu podlogu glatku i neoprensku , koje gotovo da i ne stvaraju trenje, što slajderima omogućuju klizanje po praktično bilo kojoj podlozi( glatki deo slajdera za tepih, itison i veštačku travu, a neoprenski deo slidera se koristi za parket, laminat, pločice...). Ergonomski oblikovan gornji deo fitness diskova omogućuje dobar kontakt stopala ili dlanova sa slajderima. Na tvrdoj podlozi, slider se kliže mekom/neoprenskom površinom slajdera, dok se na mekim površinama 
koristi tvrda(glatka/plastična) površina slajdera. Bezbroj vežbi za jačanje, oblikovanje, kondiciju, koordinaciju mogu da se izvode uz pomoć slajder diskova, kako u fitness i aerobik klubovima, tako i u kućnim uslovima.

Cena slajder diskova je 650din./par (dostava za 1 ili više pari je 300din.)

 

Točak za trbušnjake za ruke i noge TZT-06 (šifra: 291188)


Točak za trbušnjake za ruke i noge za vežbe ogrnjih i donjih trbušnjaka kao i ostalih stomačnih mišića, mišića leđa, ruku i nogu.

Cena: 3.950din

 


Ključne reči: točak za trbušnjake, točkovi za trbušnjake, ab roler, ab roller, roler za trbušnjake, točak za stomak, točak za stomačne mišiće, točak za trbušne mišiće, točkovi za trbušnjake...

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!