strunjaca strunjace 1strunjaca strunjace 2strunjaca strunjace 3strunjaca strunjace 8


doskociste 001


zidni paneli za borilista 01


podloge od reciklirane gume 01


strunjace za zid panel strunjace 01elementi za senzorne sobe 01strunjace velikog formata 03paneli penjalice vestacke stene 01

GIMNASTIČKE STRUNJAČE

gimnasticke strunjace

Strunjače za sve namene

Strunjače za aerobic, strunjače za fitnes, strunjače za vežbanje, strunjače za fiskulturne sale, strunjače za teretane, strunjače za skole i medicinske ustanove… Cena strunjača je povoljna i kupac osim jeftine strunjače , dobija i kvalitetne strunjače napravljene od jake PVC cirade i punjene regeneratom. IRON strunjače nalaze veliku primenu kao strunjače za kućno vežbanje, strunjače za salu, strunjače za jogu, strunjače za judo i ostale borilačke sportove, strunjače za aerobik, strunjače za fitnes, strunjače za igraonice, strunjače za gimnastiku itd.

Strunjače su punjene regeneratom koji je propisan po standardu Republike Srbije za školsku upotrebu strunjača. Ovakva strunjača veličine 100x200x6cm može se koristiti za amatersko džudo vežbanje (amaterska judo strunjača).
DŽUDO PROFY strunjače su punjene tvrđim i gušćim regeneratom.

Anti-klizajuće strunjače su strunjače koje ne klize po parketu , linoleumu i sličnim podlogama. Jedna strana je u boji po izboru kupca a druga strana je od hrapavog materijala sive boje koji sprečava klizanje strunjače po podu tokom upotrebe ili vežbanja. Anti-klizajuća strunjača je vrlo pogodna za borilačke sportove kao i za gimnastiku i parkour. Cena antiklizajuće strunjače ( neklizajuće podloge ) je za nijansu viša od klasične strunjače za vežbanje ali i dalje vrlo jeftina i pristupačna. IRON antiklizajuća strunjaća se kao i obične strunjače izrađuje i prodaje kako u standardnim veličinama tako i u veličinama po želji i meri kupca. Po porudžbini se ne kližuća strana može postaviti obostrano i time se dobija podloga koja ne klizi sa obe strane.

Cene strunjača su ispisane pored modela veličina. Prodaja strunjača nije ograničena samo na prodaju strunjača u Beogradu, već isporučujemo strunjače u svako mesto u Srbiji. Naše reference su preko 5.000 zadovoljnih korisnika… Sem standardnih dimenzija strunjača radimo i strunjače po narudžbini! Cena strunjača su prikazane u primerima iznad.

 

doskočište

Doskočište od sunđera presvučeno ceradnim platnom sa rupama za vazduh. Nalazi primenu u atletičarskim disciplinama kao i u rekreativnim sportovima i aktivnostima. Dimenzije ovog doskočišta su 100cm x 200cm x 50cm a može se izraditi i u drugim veličinama i bojama.

Cena ovog doskočišta je 50x100x200cm: 21.500 din.  i  30x100x200cm: 17.500 din.  a dostava za bilo koje mesto na teritoriji Srbije je 2.000 din. 

 

set za skok u vis

Set za skok u vis se sastoji od dva izbaždarena stalka visine 2,3m sa metalnim podesivačima visine i aluminijumskom šipkom za preskakanje dužine 4m. Nalazi primenu u atletičarskim disciplinama kao i u rekreativnim sportovima i aktivnostima. 

Cena ovog seta za skok u vis je 15.500 din. a dostava za bilo koje mesto na teritoriji Srbije je besplatna.

 

Podloge za sve namene od reciklirane gume

 

Kupuju se iz više razloga: kao podloge za ispod sprava koje ne oštećuje pod i istovremeno amortizuje buku, štite pod od udara i amortizuje udare i zvuk prilikom spuštanja i odlaganja tegova, veća površina služi i kao pod u mini teretanama i fitness centrima. Debljine koje nudimo su 4mm i 10mm u zavisnosti od potreba kupca. Cene podloga od reciklirane gume u zavisnosti od dimenzija i debljina:
- Podloga (crna 4mm) 50x120cm ...................... 790din. /kom.
- Podloga (crna 4mm) 75x120cm ................... 1.170din. /kom.
- Podloga (crna 4mm) 100x120cm ................. 1.550din. /kom.
- Podloga (crna 4mm) 200x120cm ................. 2.900din. /kom.
- Podloga (crna tačkava 4mm) 50x120cm ......... 900din. /kom.
- Podloga (crna tačkava 4mm) 75x120cm ...... 1.300din. /kom.
- Podloga (crna tačkava 4mm) 100x120cm .... 1.750din. /kom.
- Podloga (crna tačkava 4mm) 200x120cm .... 3.500din. /kom.
- Podloga (crna 10mm) 1m x1.2m .................. 3.900din. /kom.
- Podloga (crna 10mm) 2m x1.2m .................. 7.700din. /kom.
- Podloga (crna 10mm) 3m x1.2m ................ 11.700din. /kom.
- Podloga (crna 10mm) 5m x1.2m .................19.500din. /kom.
- Podloga (crna 10mm) 10m x1.2m .............. 39.000din. /kom.
(dostava za pojedinačne podloge je 300din.)
U slučaju da želite dimenzije po želji ili veće količine pošaljite nam upit. Raspoloživa boja je najčešće crna, ili crna sa tačkama u beloj, krem, crvenoj i svetlo zelenoj boji. U principu podloge mogu da se proizvedu i u drugim debljinama i bojama (osim crne), ali je cena veća i duže se čeka na izradu.

 

 

PANELI ZA ZID / ZIDNE STRUNJAČE / OBLAGANJE ZIDOVA

Sve veći broj dečijih igraonica, sportskih objekata, senzornih soba i hala, kao i sportskih i fitnes klubova ima potrebu za oblaganjem zidova sa panelnim strunjačama. Visina do koje se zidovi oblažu je različita i kreće se od 100cm - 200cm. Dečije igraonice za malu decu imaju standard visine panela od 120cm. Paneli (zidne strunjače) se izrađuju od specijalnog polimera raznih debljina: 1cm, 2cm, 4cm koji je lak i dobro apsorbuje udarce. Polimer debljine 1cm ima apsorbciju veću nego što ga ima sundjer debljine 3-4cm. Paneli su spolja obloženi jakom pvc ciradom, koja se lako održava (briše se vlažnom krpom). Boju pvc cirade zidnih strunjača kupac može da bira: crna, crvena, plava, zelena, orange, žuta, siva, krem... Kupac može da se odluči za jednobojnu, dvobojnu ili šarenu varijantu prilikom oblaganja zidova sa panelima. Zidni paneli su predviđeni da se postavljaju na zid (okrečen, neokrečen, cigla..), kao i na gipsane i drvene površine bez bušenja. Iron pruža svojim kupcima i uslugu montaže zidnih panela (usluga se dodatno naplaćuje). Cena montaže zidnih panela zavisi od raznih faktora: ukupne kvadrature, udaljenosti kupca od našeg mesta (Zrenjanina), broja i veličine panelnih delova (da li ima više manjih ili nekoliko krupnijih)... Kupci mogu da se odluče i da samostalno montiraju / zalepe panele. Paneli mogu da se montiraju tiplovanjem u zid, lepljenjem specijalnim lepkom ili uz pomoć duplofan trake(dupli selotep sunđerasti). Obično kada kupci sami montiraju panel onda koriste dupli sunđerasti selotep (šperploča nazad se okrene na glatku stranu spolja) Najčešće dimenzije koje izrađujemo po zahtevu su: 50x100cm, 50x150cm, 100x100cm, 50x200cm, 50x120cm, 100x120cm...

Za dečije igraonice, senzorne sobe i sale se najčešće koriste:
Panel debljine 1cm (osnovna zaštita) ........... 15 evra/m2
Panel debljine 2cm (srednji nivo zaštite) ...... 19 evra/m2
Panel debljine 4cm (maksimalna zaštita) ..... 29 evra/m2

Za borilačke sale se koriste sledeći paneli:
Panel debljine 4cm (povremeni udari) ......... 35 evra/m2
Panel debljine 4cm (frekfentni udari) ........... 45 evra/m2
Panel debljine 8cm (za udarce rukom) ......... 85 evra/m2

Cene su sa PDV-om , bez montaže i dostave (dogovor)

Oblaganje stubova (dogovor).

 

 

 

Emotivne strunjače / Edukativne strunjače / Male strunjače različitih debljina

Veliki broj dečijih igraonica, sportskih školica, senzornih soba i vrtića, ima potrebu za dodatnim rekvizitima. Male strunjače raznih vrsta zajedno sa plastičnim i sundjerastim delovima spadaju u takve rekvizite.

Emotivne strunjače:
Emotivne strunjače (set od 6 kom.) su napravljene od lakog ali čvrstog polimera presvučene su ciradom, debljine 4cm, i prečnika 30cm. Na emotivnim strunjačama su prikazana sledeća emotivna stanja:
radost, bes, smušenost, tuga, sreća, i ravnodušnost. Emotivne strunjače mogu da služe kao sedala, podloge za vežbe, kao i za igru, edukaciju i selfije.
Cena set-a (od 6 emotivnih strunjača) .................... 8700din./set (dostava 300din.)

Edukativne strunjače:
Edukativne strunjače (set od 6 kom.) su napravljene od lakog ali čvrstog polimera presvučene su ciradom, debljine 4cm, i dimenzija 50x50cm. Na edukativnim strunjačama su našiveni sledeći reljefni oblici:
kvadrat, krug, trougao, krstić, crta i krug. Edukativne strunjače mogu da služe kao sedala, taktilne podloge, podloge za vežbe, kao i za igru, edukaciju ...
Cena set-a (od 6 edukativnih strunjača) ................. 8500din./set (dostava 300din.)

Male strunjače 50x100cm različitih debljina:
Male strunjače (set od 5 kom.) su dimenzija 50x100cm a debljina 2cm, 3cm, 4cm, 5cm, 6cm. Strunjače mogu da služe kao sedala, podloge za vežbe, kao i za igru, edukaciju ...
Cena set-a (od 5 strunjača različitih debljina) ......... 9300din./set (dostava 300din.)

 

 

STRUNJAČE VELIKOG FORMATA I PUZZLE STRUNJAČE

* KAD KUPITI PUZZLE A KAD STRUNJAČE VELIKOG FORMATA? *


Održavanje strunjača velikog formata za razliku od puzzle strunjača je lakše (brišu se vlažnom krpom). Kod strunjača velikog formata kupac ima veći izbor boja: (crna, crvena, plava, zelena, žuta, siva, orange, krem... a može i kombinacija od dve boje - dok se puzzle strunjače uvoze uglavnom crveno/plave a ređu u dodatnim bojama: crno/plavoj, zeleno/žutoj, zeleno/plavoj... ). Strunjače se proizvode u Srbiji dok se puzzle uvoze. Na strunjačama velikog formata mogu da se izvode vežbe i u patikama, dok je za puzzle strunjače isključivo predviđeno da vežbači budu izuveni i da vežbaju u čarapama ili bosi zbog mogućnosti prljanja ili oštećenja neoprenske podloge (puzle strunjače kad se jednom isprljaju ili ako se nakupe prašine teško ili nikako mogu da se dovedu u prvobitno stanje, dok je cirada kod strunjača laka za brisanje). Puzzle strunjače kada su nove i pravilno postavljene lepše izgledaju od strunjača velikog formata. Strunjače velikog formata se izrađuju po tačnim dimenzijama kupca i naplaćuje se izračunata kvadratura, dok kod puzzle strunjača kupac mora kalkulisati sa većom poručenom kvadraturom (puzzle su dimenzija 1x1m) zbog gubitaka usled prekrajanja. Strunjače velikog formata su strunjače sa kvadraturum većom od 5m².

Cene, debljina i materijal strunjača velikog formata:
Strunjače velikog formata ( debljina 3cm, od regenerata gustina R-80 ) .......... 23€/m² (2750 Din/m²)
Strunjače velikog formata ( debljina 4cm, lak i čvrsti amortizujući polimer ) ..... 33€/m² (3900 Din/m²)

Napomena: strunjače od 4cm sa novim polimerom se koriste i kao podloga za borilišta.

Cene, debljina i namena puzzle strunjača (1x1m):
Puzzle strunjače 2.5cm ( redukovani kvalitet ) ........... 22€/m² (2590 Din/m²)
Puzzle strunjače 2.5cm ( optimalni kvalitet ) .............. 27€/m² (3190 Din/m²)
Puzzle strunjače 2.5cm ( olimpijski kvalitet ) .............. 41€/m² (4850 Din/m²)

Tatami Puzzle 4cm ( za Judo / dvoslojna ) ................ 49€/m² (5790 Din/m²)
Tatami Puzzle 4cm ( za Judo / troslojna ) .................. 59€/m² (6950 Din/m²)

 

 

Paneli / Penjalice za veštačke stene sa držačima / rukohvatima

Dimenzije panela su 122x244cm (debljine 3cm) sa montiranim hvatovima / držačima. Proizvodimo i panele po drugim dimenzijama po meri, želji i boji kupca, šrafovi i tiple nisu uključeni u cenu (moraju se prilagodite podlozi).

Penjanje na veštačkim stenama / panelima možete učiniti lakšim ili težim na dva načina:
* Postavljanjem hvatova ređe ili gušće, otežavate ili olakšavate penjanje,
* Hvatove pre montaže rotirajte po želji, tako da površina hvata i gazišta bude manja ili veća čime se olakšava ili otežava penjanje (bezbroj varijanti).

- Penjalica / Panel EASY ....... 35.000 din. / gust raspored držača - 26 kom.
- Penjalica / Panel MEDIUM .. 33.000 din. / srednji raspored držača - 20 kom.
- Penjalica / Panel HARD ...... 31.000 din. / redji raspored držača - 14 kom.
Paneli se sastoje od cirade(prednji deo), blažujke, polimera od 1cm(ka zidu) i hvatova
Cene panela su bez dostave (dogovor) / sa ili bez montaže (dogovor)

Osim gotovih panela , kupci mogu hvatove / držače posebno kupiti
- Set od 10 hvatova ............... 1.500 din.
- Set od 20 hvatova ............... 2.900 din.
- Set od 40 hvatova ............... 5.500 din.
- Set od 100 hvatova ........... 11.900 din.
 (dostava 300din./set-u)

 

 

GIMNASTIČKE STRUNJAČE


Gimnastičke strunjače su izrađene od kvalitetne PVC cerade i unutrašnjeg sunđera. Koriste se pri gimnastičkim treninzima i vežbama prevrtanja, preskakanja i sličnih gimnastičkih vežbi. Izrađuju se u 3 veličine: mali, srednji i veliki i sa svakom gimnastičkom strunjačom dobijate i po 1 stoper (podlogu za zaustavljanje). Ovu gimnastičku strunjaču možemo izraditi u željenim bojama (bojama Vašeg kluba itd.) Isporuka je besplatna na terotoriji Srbije.

Cene gimnastičkih strunjača

Za osobe niže od 130cm   -      145 € (16.900Din)
Za osobe 130-160cm        -      290 € (33.900Din)
Za osobe više od 160cm   -      455 € (80.500Din)

 


Ključne Reči: strunjače, strunjača, strunjače za sale , strunjača za salu , strunjača za aerobik , strunjače za aerobik, aerobik strunjača , aerobik strunjače , strunjače za pod , podloge za vežbanje , prostirke za vežbanje , prostirka za aerobik , aerobik podloga , aerobik podloge , strunjače cene , strunjače prodaja , strunjače tvrde , strunjače meke , jake strunjače , otporne strunjače , doskociste, doskocista, doskociste cena, doskocista cene, doskociste za skok u vis, set za skok u vis, stalak za skok u vis, stalci za skok u vis, motka za skakanje, motka za preskakanje, sipka za preskakanje, stalak sa sipkom za preskakanje, stalci sa sipkom za preskakanje, podesivi stalci za preskakanje,strunjačestrunjača, gimanstička strunjača, gimnastičke strunjačestrunjača za gimnastiku, strunjače za gimnastiku, kozlić, kozlići, kozlić od sunđera, kozlići od sunđera, sunđerasti kozlić, meki kozlić, kozlić za decu, kozlić za odrasle, strunjača za prevrtanje, strunjača za premet, strunjače za premete, strunjače za vežbe premeta, premetanja, za prevrtanje za prevrtanja, za skakanje, skakanja, oblik za prevrtanje, oblici za prevrtanje, foam roller, fom roler, roler za leđa, roller za mišiće, roler za stomak, roler za aerobik, roler za fitnes, roler za vežbanje, roler za jogu, joga roler, yoga roller, roler masažer, roler za masažu, masažni roler, valjak za vežbanje, valjak za masiranje, valjak masažer, masažni valjak, valjak za leđa valjak za mišiće, gumeni valjak za masažu, masažni gumeni valjak, valjak od gume za vežbanje...

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!