strunj 0strunjaca-strunjace 1strunjaca-strunjace 2strunjaca-strunjace 3strunjaca-strunjace 4strunjaca-strunjace 7strunjaca-strunjace 5strunjaca-strunjace 6strunjaca-strunjace 8doskociste 001stalak za skok u vis 001strunjace za zid panel strunjace 01strunjace velikog formata 03

GIMNASTIČKE STRUNJAČE

gimnasticke strunjace

Strunjače za sve namene

Strunjače za aerobic, strunjače za fitnes, strunjače za vežbanje, strunjače za fiskulturne sale, strunjače za teretane, strunjače za skole i medicinske ustanove… Cena strunjača je povoljna i kupac osim jeftine strunjače , dobija i kvalitetne strunjače napravljene od jake PVC cirade i punjene regeneratom. IRON strunjače nalaze veliku primenu kao strunjače za kućno vežbanje, strunjače za salu, strunjače za jogu, strunjače za judo i ostale borilačke sportove, strunjače za aerobik, strunjače za fitnes, strunjače za igraonice, strunjače za gimnastiku itd.

Strunjače su punjene regeneratom koji je propisan po standardu Republike Srbije za školsku upotrebu strunjača. Ovakva strunjača veličine 100x200x6cm može se koristiti za amatersko džudo vežbanje (amaterska judo strunjača).
DŽUDO PROFY strunjače su punjene tvrđim i gušćim regeneratom.

Anti-klizajuće strunjače su strunjače koje ne klize po parketu , linoleumu i sličnim podlogama. Jedna strana je u boji po izboru kupca a druga strana je od hrapavog materijala sive boje koji sprečava klizanje strunjače po podu tokom upotrebe ili vežbanja. Anti-klizajuća strunjača je vrlo pogodna za borilačke sportove kao i za gimnastiku i parkour. Cena antiklizajuće strunjače ( neklizajuće podloge ) je za nijansu viša od klasične strunjače za vežbanje ali i dalje vrlo jeftina i pristupačna. IRON antiklizajuća strunjaća se kao i obične strunjače izrađuje i prodaje kako u standardnim veličinama tako i u veličinama po želji i meri kupca. Po porudžbini se ne kližuća strana može postaviti obostrano i time se dobija podloga koja ne klizi sa obe strane.

Cene strunjača su ispisane pored modela veličina. Prodaja strunjača nije ograničena samo na prodaju strunjača u Beogradu, već isporučujemo strunjače u svako mesto u Srbiji. Naše reference su preko 5.000 zadovoljnih korisnika… Sem standardnih dimenzija strunjača radimo i strunjače po narudžbini! Cena strunjača su prikazane u primerima iznad.

 

doskočište

Doskočište od sunđera presvučeno ceradnim platnom sa rupama za vazduh. Nalazi primenu u atletičarskim disciplinama kao i u rekreativnim sportovima i aktivnostima. Dimenzije ovog doskočišta su 100cm x 200cm x 50cm a može se izraditi i u drugim veličinama i bojama.

Cena ovog doskočišta je 50x100x200cm: 21.500 din.  i  30x100x200cm: 17.500 din.  a dostava za bilo koje mesto na teritoriji Srbije je 2.000 din. 

 

set za skok u vis

Set za skok u vis se sastoji od dva izbaždarena stalka visine 2,3m sa metalnim podesivačima visine i aluminijumskom šipkom za preskakanje dužine 4m. Nalazi primenu u atletičarskim disciplinama kao i u rekreativnim sportovima i aktivnostima. 

Cena ovog seta za skok u vis je 15.500 din. a dostava za bilo koje mesto na teritoriji Srbije je besplatna.

 

PANELNE / ZIDNE STRUNJAČE

* oblaganje zidova *

Sve veći broj igraonica, sportskih objekata i hala, kao i sportskih i fitnes klubova ima potrebu za oblaganjem zidova sa panelnim strunjačama. Visina do koje se zidovi oblažu je različita i kreće se od 100cm - 200cm. Dečije igraonice za malu decu imaju standard visine panela od 120cm. Paneli (zidne strunjače) se izrađuju od regenerata debljine 3cm i gustine R-80 i obložene su sa pvc ciradom. Boju pvc cirade zidnih strunjača kupac može da bira: crna, crvena, plava, zelena, orange, žuta, siva, krem... Kupac može da se odluči za jednobojnu, dvobojnu ili šarenu varijantu prilikom oblaganja zidova sa panelima. Zidni paneli su predviđeni da se postavljaju na zid (okrečen, neokrečen, cigla..), kao i na gipsane i drvene površine bez bušenja. Iron pruža svojim kupcima i uslugu montaže zidnih panela (usluga se dodatno naplaćuje). Cena montaže zidnih panela zavisi od raznih faktora: ukupne kvadrature, udaljenosti kupca od našeg mesta (Zrenjanina), broja i veličine panelnih delova (da li ima više manjih ili nekoliko krupnijih)... Kupci mogu da se odluče i da samostalno montiraju / zalepe panele.

STRUNJAČE ZA OBLAGANJE STUBOVA

Strunjače ili sunđeri za oblaganje stubova presvučeni PVC ceradnim platnom. Koriste se kao zaštitu od povreda pri udaranju o stubove. Oblažu se oko stubova i zatvaraju sa jedne strane uz pomoć čičak traka.
Cene su u pripremama.

STRUNJAČE VELIKOG FORMATA

* Kad kupiti Puzzle a kad Strunjače Velikog Formata? *

Održavanje strunjača velikog formata za razliku od puzzle strunjača je lakše (brišu se samo vlažnom krpom).
Kod strunjača velikog formata kupac bira boju: (crna, crvena, plava, zelena, žuta, siva, orange, krem... a može i kombinacija površine od par boja - dok su puzzle strunjače uvek u istoj boji- bledo crvena ili bledo plava). Na strunjačama velikog formata mogu da se izvode vežbe i u patikama, dok je za puzzle strunjače isključivo predviđeno da vežbači budu izuveni i da vežbaju u čarapama ili bosi zbog mogućnosti prljanja ili oštećenja neoprenske podloge (puzle strunjače kad se jednom isprljaju ili ako se nakupe prašine i znoja teško ili nikako mogu da se dovedu u prvobitno stanje, dok je cirada kod strunjača laka za brisanje). Puzzle strunjače kada su nove i pravilno postavljene lepše izgledaju od strunjača velikog formata. Puzzle strunjače su više predviđene da se pokriju ogromne površina od zida do zida tipa 100m² ili 200m² (nisu pogodne za pokrivanje sredine prostorije ili odre|enih delova prostorije.) Strunjače velikog formata se izrađuju po tačnim dimenzijama kupca i naplaćuje se izračunata kvadratura, dok kod puzzle strunjača kupac mora kalkulisati sa većom poručenom kvadraturom (puzzle su dimenzija 1x1m) zbog gubitaka usled prekrajanja. Strunjače velikog formata (21€/m²) su jeftinije od puzzle strunjača (22 - 27.5€/m²), i jeftinije su i iz razloga što se naplaćuje tačna kvadratura dok kod puzzli morate ukalkulisati veću kvadraturu zbog odpadaka. Strunjače velikog formata takođe mogu da se urolaju ako je debljina do 3cm za razliku od puzzle strunjača koje nemaju tu mogućnost.
Debljina strunjača velikog formata je najčešće 3cm i izrađuju se od regenerata gustine R-80 (po dogovoru izrađujemo i strunjače veće debljine i gustine, - cene su u prilogu...). Strunjače velikog formata se izrađuju u minimalnoj veličini od 5m².

CENOVNIK:

Strunjače velikog formata ( debljina 3cm, gustina R-80 ) = 21€/m² (2500Din/m²)
Strunjače velikog formata ( debljina 4cm, gustina R-80 ) = 23€/m² (2700Din/m²)
Strunjače velikog formata ( debljina 5cm, gustina R-80 ) = 25€/m² (2900Din/m²)
Strunjače velikog formata ( debljina 6cm, gustina R-80 ) = 27€/m² (3100Din/m²)
Strunjače velikog formata ( debljina 2cm, JUDO R-160 ) = 23€/m² (2700Din/m²)

 

 

GIMNASTIČKE STRUNJAČE


Gimnastičke strunjače su izrađene od kvalitetne PVC cerade i unutrašnjeg sunđera. Koriste se pri gimnastičkim treninzima i vežbama prevrtanja, preskakanja i sličnih gimnastičkih vežbi. Izrađuju se u 3 veličine: mali, srednji i veliki i sa svakom gimnastičkom strunjačom dobijate i po 1 stoper (podlogu za zaustavljanje). Ovu gimnastičku strunjaču možemo izraditi u željenim bojama (bojama Vašeg kluba itd.) Isporuka je besplatna na terotoriji Srbije.

Cene gimnastičkih strunjača

Za osobe niže od 130cm   -      145 € (16.900Din)
Za osobe 130-160cm        -      290 € (33.900Din)
Za osobe više od 160cm   -      455 € (80.500Din)

 


Ključne Reči: strunjače, strunjača, strunjače za sale , strunjača za salu , strunjača za aerobik , strunjače za aerobik, aerobik strunjača , aerobik strunjače , strunjače za pod , podloge za vežbanje , prostirke za vežbanje , prostirka za aerobik , aerobik podloga , aerobik podloge , strunjače cene , strunjače prodaja , strunjače tvrde , strunjače meke , jake strunjače , otporne strunjače , doskociste, doskocista, doskociste cena, doskocista cene, doskociste za skok u vis, set za skok u vis, stalak za skok u vis, stalci za skok u vis, motka za skakanje, motka za preskakanje, sipka za preskakanje, stalak sa sipkom za preskakanje, stalci sa sipkom za preskakanje, podesivi stalci za preskakanje,strunjačestrunjača, gimanstička strunjača, gimnastičke strunjačestrunjača za gimnastiku, strunjače za gimnastiku, kozlić, kozlići, kozlić od sunđera, kozlići od sunđera, sunđerasti kozlić, meki kozlić, kozlić za decu, kozlić za odrasle, strunjača za prevrtanje, strunjača za premet, strunjače za premete, strunjače za vežbe premeta, premetanja, za prevrtanje za prevrtanja, za skakanje, skakanja, oblik za prevrtanje, oblici za prevrtanje, foam roller, fom roler, roler za leđa, roller za mišiće, roler za stomak, roler za aerobik, roler za fitnes, roler za vežbanje, roler za jogu, joga roler, yoga roller, roler masažer, roler za masažu, masažni roler, valjak za vežbanje, valjak za masiranje, valjak masažer, masažni valjak, valjak za leđa valjak za mišiće, gumeni valjak za masažu, masažni gumeni valjak, valjak od gume za vežbanje...

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!