sportske rukavice velikavelicina rukavica 2rukavice zastita za dlan


zastitne rukavice za dlan 01


 

Rukavice za teretanu i fitness - Classic


Rukavice za teretanu i fitness - model Classic ( šifra RS-672 ) proizvode se od prave kože 50% i poliestera 50%. Rukavice za teretanu i fitness ( "iron" fitness gloves ) proizvode se u crveno/crnoj boji i dostupne su u veličinama M,L,XL i XXL. Rukavice su osmišljene da budu lake, udobne a istovremeno jake.


Cena rukavica je 900din./par ( dostava za 1 poručen par je 300din. )


 

Rukavice za teretanu i fitness - Professional


Rukavice za teretanu i fitness - model Professional ( šifra RS-675 ) se proizvode od prave kože 50% a ostatak od elastičnih polimera. Rukavice za teretanu i fitness profy, marke "iron" proizvode se u crveno/crnoj boji i dostupne su u veličinama M,L,XL i XXL. Rukavice su osmišljene da budu lake, udobne a istovremeno jake, sa dodatnim kaišem za bandažiranje zgloba.


Cena rukavica je 1.100din./par ( dostava za 1 poručen par je 300din. )


 

Rukavice za teretanu i fitness za žene / lady gloves


Rukavice za teretanu i fitness - model Lady ( šifra RS-669 ) su namenski dizajnirane za lepši pol. Proizvode se 50% od kvalitetne veštačke kože i 50% poliestera. Rukavice za teretanu i fitness ( "iron" lady fitness gloves ) proizvode se u purpurno/crnoj boji i dostupne su u veličinama S,M, i L. Rukavice su osmišljene da budu lake, udobne i prijatne za korišćenje.


Cena rukavica je 690din./par ( dostava za 1 poručen par je 300din. )Rukavice za teretanu / zaštita za dlan

Rukavice za teretanu (zaštita dlana), u principu i ne mogu da se nazovu rukavicama u pravom smislu te reči jel se ne navlače na ruku kao klasične rukavice ali obavljaju istu funkciju kao i rukavice za teretanu. Umesto da se koriste sunđeri koji su debeli i nepraktični i koji brzo pucaju i krune se, "iron sport" je na tržište izbacio zaštitu za dlan koja uspešno i po niskoj ceni zamenjuje razne mini sunđere za šaku. Zaštita dlana je izrađena od gumiranog polimera koji je tanak a istovremeno pruža dobru zaštitu dlana i lepo prijanja na ruku. Zaštita za dlan se koristi kako prilikom dizanja tegova, tako i prilikom raznih vežbi poput zgibova, propadanja, sklekova...
Zaštita za dlan se prodaje u paru a cene su u prilogu:
Zaštita za dlan 1 par ............. 290din.
Zaštita za dlan 5 pari ............ 1350din.
Zaštita za dlan 10 pari .......... 2500din.

 


 

Rukavice za teretanu / Zaštita dlana i prstiju - model “Easy”


Rukavice za teretanu “Easy” neoprenske, univerzalne veličine “one size” u sivo/crnoj i pink/crnoj boji. Otvorenog tipa, lake, modernog dizajna. sa ojačanjem na dlanovima. Iron Sport “Easy” rukavice iako jednostavne na prvi pogled, pružaju efikasnu zaštitu dlana i prstiju. Šifra rukavica je RS-18-104.


Cena rukavica za teretanu Easy: 790din./par ( dostava za jedan poručen par je 300 din. )

 


 

 

Rukavice za teretanu / Zaštita dlana i bandažiranje zgloba - model “Flex”


Iron Sport “Flex” rukavice su proizvedene od neoprena, univerzalne veličine “one size” u crveno/crnoj boji, lake, modernog dizajna sa ojačanjem na dlanovima i dodatnom opcijom bandažiranja zgloba. Pružaju efikasnu zaštitu dlana i prstiju i bandažiranje zgloba. Šifra rukavica je RS-577.


Cena rukavica za teretanu Flex: 990din./par ( dostava za jedan poručen par je 300 din. )

 

 

 


Ključne Reči: rukavice , rukavice za karate , karate rukavice , borbene rukavice , rukavice za borbu, rukavice za takmičenje, takmičarske rukavice, zaštitine rukavice, rukavice za boks , rukavice za udaranje u džak , rukavice za vežbanje , zaštitne rukavice , rukavice za zaštitu , rukavice za vežbu, rukavice za udaranje, rukavice za boksersku vrecu, rukavice za vrecu za boks, rukavice za udaranje, rukavice za zastitu saka, rukavice za zastitu kostiju sakei prstiju, rukavice za laki kontakt, rukavice za laku borbu, rukavice za vezbe u borbi, rukavice za vezbanje borbe, džak za boks. džakovi za boks, bokserski džak

 

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!