svedski sanduk 01balans greda 01startni blok 01dvovisinski razboj 01svedski sanduk od sundjera 01strunjace za zid panel strunjace 01strunjace velikog formata 03zastitne mreze 01poliester dodaci grbaca mosnica 01 slicni artikli rekviziti poligoni lazy bag skolske sale 05 rekviziti mobilijar lazy-bag gimnasticke-sale

Švedske lestve za zid / Ripstol

Švedske lestve omogućuju raznovrstan spektar vežbi određenih grupa mišića kao i vežbi istezanja. One su sastavni deo fiskulturnih sala kako školskih tako i profesionalnih a vrlo su pogodne i za kućnu upotrebu. Švedske lestve / ripstoli su napravljeni od 2 vrste drveta, prečage su od bukve a stranice su od jelovine (čamovina). Ripstol je prelakiran bezbojnim zaštitnim lakom a dimenzije su standardne 230x95cm. Švedske lestve / ripstoli mogu da se koriste bez dodataka (grbača, mosnica, klupa...) ili sa dodacima. Švedske lestve / ripstoli mogu na sebi da imaju dodatak sa 2 paralelne prečage koje se koriste za zgibove i istezanje. Švedske lestve sa 2 dodatne prečage se zovu još i zakrivljene švedske lestve. Nosači švedskih lestvi kao i montaža i transport se posebno plaćaju.

* Cena Švedskih lestvi / RIPSTOLA.......... 16.900 din
* Cena ZAKRIVLJENIH Švedskih lestvi.... 21.900 din
                 Transport:    1.500 din

       4 nosača za zid:    2.000 din

Montaža nije uračunata u cenu.Naslon za švedske lestve - kosa klupa za švedske lestve

Kosa klupa za švedske lestve je skoro obavezan rekvizit u bilo kojoj sali za vežbanje. Na gornjem kraju ima savijene nožice koje se kače na lestve tako da se može koristiti pod raznim uglovima (od horizontalnog do vertikalnog. Sa strane ima ručice sa gumenim oblogama za držanje tokom vežbanja. Ova klupa za ripstol (naslon za ripstol) je punjen regeneratom (kvalitetnije punjenje od sunđera) i presvučen eko kožom čiju boju možete sami odabrati.

* Cena naslona za švedske lestve: 9.900 din
                    Dostava na kućnu adresu: besplatnaNISKA GREDA ZA GIMNASTIKU


Niska greda za gimnastiku i gimnastičke sale kao i školske sale za fizičko. Izrađena od standardne kombinacije drvene grede i metalnih nogu sa gumenim podloškama. Visina grede je 40cm a dužina je 390cm (4m) i 200cm.

Cena (200cm): 175€ (20.590Din)    dostava: 1.000din/kom  
Cena (390cm): 260€ (31.190Din)    dostava: 1.000din/komVISOKA GREDA ZA GIMNASTIKU


Visoka greda za gimnastiku i gimnastičke sale kao i školske sale za fizičko. Izrađena od standardne kombinacije drvene grede i metalnih nogu podesive visine sa gumenim podloškama. Dužina ove grede je 500cm a visina se može podešavati od 70cm do 120cm tako što dužina nogu podešava uz pomoć graničnika i leptir šrafova. 

Cena: 370€ (43.500Din)    dostava: 2.000din/kom


 

ŠVEDSKA KLUPA ZA GIMNASTIKU

Švedska greda za gimnastiku i gimnastičke sale kao i školske sale za fizičko. Izrađena od punog drveta, visine 35cm, širine 25cm i dužine 390cm (4m) i 250cm.

Cena (250cm): 159€ (18.700Din)    dostava: 1.000din/kom
Cena (390cm): 215€ (25.300Din)    dostava: 1.000din/kom


 

ŠVEDSKI SANDUK

Švedski sanduk za gimnastiku i gimnastičke sale kao i školske sale za fizičko. Izrađen od punog drveta iz 5 delova koji se sklapaju jedan na drugi. Donji deo švedskog sanduka ima drvene noge koje pružaju dodatnu potporu a gornji deo ima vrh tapaciran sunđerom i eko kožom. Švedski sanduk ima visinu 150cm, širinu 50cm i dužinu 110cm.

Cena: 265€ (31.190Din)    dostava: 2.000din/kom


 

KOZLIĆ ZA PRESKAKANJE - SENIOR I JUNIOR / KONJ ZA PRESKAKANJE

 

Kozlić za preskakanje je jedan od osnovnih sprava (rekvizita) za gimnastiku i gimnastičke sale kao i školske sale za fizičko. Izrađen je od standardne kombinacije tapaciranog drveta i metalnih nogu podesive visine sa gumenim podloškama. Dužina JUNIOR kozlića je 50cm a dužina SENIOR kozlića je 65cm, širina je 33cm a visina se može podešavati od 80cm do 110cm tako što dužina nogu podešava uz pomoć graničnika. Konj za preskakanje (bez rukohvata) je širine 160cm sa podesivom visinom.

Cena JUNIOR kozlića:      215€ (25.300Din) dostava: 1.000din/kom
Cena SENIOR kozlića:      240€ (28.250Din) dostava: 1.000din/kom
Cena KONJA za preskok: 510€ (60.000Din) dostava: 3.000din/kom

 


 

BALANS GREDA


Dimenzije balans grede: širina 10cm, visina 5cm i dužina 200cm.

Balans greda je izrađena od regenerata visoke gustine R-160 (koristi se za judo strunjače) i antiklizne cirade koja se nalazi dole i gore na gredi da bi se smanjila mogućnost klizanja.

Namena balans grede je savladavanje straha kod dece od niske i visoke grede iz razloga što ne postoji opasnost od pada sa visine. Sve vežbe koje se rade na visokoj i niskoj gredi potpuno bezbedno mogu da se rade i na balans gredi (bez ikakvog straha). Takođe je manja odgovornost i stres za profesore, nastavnike i trenere jer ne postoji mogućnost povrede dece prilikom pada sa visine kao što je to slučaj sa niskom i visokom gredom.

Kupci mogu da biraju boju ciradne trake koja ide oko grede (crvena, žuta, plava, siva, crna, orange...)

Cena : 3.500din STARTNI BLOK


Startni blok je sprava koja se koristi u atletici, u sprinterskim disciplinama, kako bi sprinteri brže krenuli iz niskog starta na znak signalnog pištolja sa znatno manjim rizikom od pada zbog inercije. Startni blokovi se koriste u trkama na 100 i 400 metara, u trkama na 400 metara sa preponama, te u muškoj trci na 110 i ženskoj na 100 s preponama.

IRON startni blokovi odgovaraju sledećim zahtevima:

Blokovi moraju biti čvrste metalne konstrukcije i ne smeju davati takmičaru nikakvu nedozvoljenu prednost. 
Blokovi su pričvršćeni za stazu ekserima ili šiljcima, izrađenim tako da izazivaju najmanje moguće oštećenje staze. Konstrukcija mora biti takva da omogući brzo i lako premeštanje blokova. Broj, debljina i dužina eksera zavisi od tipa atletske staze. Blokovi moraju biti učvršćeni za podlogu tako da se onemogući svako pomeranje bloka tokom starta. Iron startni blok je pravljen tako da odgovara kako sportistima koji iskoračuju levom, tako i sportistima koji iskoračiuju desnom nogom. Srednji deo IRON startnog bloka se izvlači i svaki korisnik može podesiti rastojanje koje mu najbolje odgovara. Zadnji deo startnog bloka ima rupice koje služe da se ekserima dodatno fiksira za stazu ali tako da ne oštećuje i samu stazu.

Plastifikacija startnog bloka može biti po želji: crna, crvena, plava, zelena, orange...

Cena IRON startnog bloka je 85€ (10.000Din) (plaćanje je dinarsko, cena je sa PDV-om i dostavom).

ŠTOPERICA

Štoperica ima primenu u mnogim sportovima gde je potrebno meriti i štopovati vreme (atletika npr.)

Cena: 810din
šifra: 291385

 DVOVISINSKI RAZBOJ ZA GIMNASTIKU


Dvovisinski razboj je sprava (rekvizit) za gimnastiku i gimnastičke sale kao i školske sale za fizičko. Izrađen je od metalne osnove i drvenih prečaga koje se mogu podešavati po visini. Dovisinski razboj sa štelujućom donjom prečagom takođe ima mogućnost podešavanje donje prečage tako da razmak između gornje i donje prečage bude manji ili veći, od 75-125cm. Visina gornje prečage se može podešavati od 180-250cm a visina donje prečage od 100-170cm. Prečage se podižu i spuštaju uz pomoć sigurnosnih blokatora i dodatnih šrafova koji blokiraju prečage od vibracija tokom vežbanja. 

Cena IRON dvovisinskig razboja sa podesivom širinom: 145.000din
Cena IRON dvovisinskig razboja sa fiksnom širinom: 105.000din
Cena dostave: 2.000din/komŠvedski sanduk od sunđera presvučen ciradom


Izrađen od sunđera i presvučen jakom PVC ceradom. Sastoji se iz 5 pojedinačnih lako uklopivih segmenata (koji se sklapaju jedan na drugi). Pojedinačni delovi mogu da se koriste posebno i da se kombinuju. Delovi švedskog sanduka od sunđera mogu da se koriste i za preskakanje i za pravljenje prepona i improvizovanih kozlica za preskakanje.ZIDNE PANEL STRUNJAČE

Strunjače ili paneli za oblaganje zidova radi zaštite od udaraca. Izrađuju se u standardnim dimenzijama od 100x200x3cm i 100x100x3cm, a mogu se izraditi i u dimenzijama po vašoj meri.
Cene su u pripremama.

STRUNJAČE ZA OBLAGANJE STUBOVA

Strunjače ili sunđeri za oblaganje stubova presvučeni PVC ceradnim platnom. Koriste se kao zaštitu od povreda pri udaranju o stubove. Oblažu se oko stubova i zatvaraju sa jedne strane uz pomoć čičak traka.
Cene su u pripremama.

STRUNJAČE VELIKOG FORMATA

Strunjače koje iscela pokrivaju velike površine podloga (podova). Koriste se kao podloge za sale borilačkih sportova, gimnastičkih sala ili prostorija za privatnu upotrebu. 
Cene su u pripremama.
  

Mosnica i Grbača


Švedske lestve kao jedan od osnovnih rekvizita fiskulturnih sala omogućuju raznovrstan spektar vežbi određenih grupa mišića kao i vežbi istezanja, i uz poliesterske dodatke mosnicu i grbaču spektar i efekat vežbi uz švedske lestve (ripstol) postaje veći. Iako su švedske lestve sastavni deo fiskulturnih sala kako školskih tako i profesionalnih vrlo su pogodne i za kućnu upotrebu (kako za vežbanje tako i za rehabilitaciju). 


- Mosnica
je dodatak od poliestera koji se montira na švedske lestve pod određenim uglom (veći ugao znači veću težinu vežbanja). Mosnica se najčešće koristi za vežbanje trbušnih i leđnih mišića. Mosnica je izrađena od poliestera (staklo-plastika) jakog materijala koji se koristi i u izradi aviona, čamaca i automobila. Mosnica na sebi ima deo sa zakačkama kojim se kači za švedske lestve.

Cena mosnice: 17.900din./kom. (dostava uračunata u cenu)


- Grbača
je dodatak od poliestera koji se montira na ripstol. Grbača može da se montira na različitim visinama na švedskim lestvama. Grbača se najčešće koristi za istezanje leđnih mišića, za vežbe za trbušnu muskulaturu, kao i za sklekove gde se grbača postavi nisko i služi kao oslonac za noge. Grbača kao i mosnica je izrađena od poliestera (staklo-plastika) jakog materijala koji se koristi i u izradi aviona, čamaca i automobila. Grbača na sebi ima deo sa zakačkama kojim se kači za švedske lestve.

Cena grbače: 15.900din./kom. (dostava uračunata u cenu) 


Pištaljke plastične

Pouzdane i jeftine plastične pištaljke. Pištaljke plastične imaju traku, metalnu alku i kuglicu unutar pištaljke i spakovane su u kartonskoj kutiji. Pištaljke su pravljene u više boja. Možemo isporučiti neograničeno veliki broj pištaljki... 
1 pištaljka: 150din.+300din. dostava=450din. sa sve dostavom
set 5 pištaljki: 600din.+300din. dostava=900din. sa sve dostavom
set 10 pištaljki: 1200din.+300din. dostava=1500din. sa sve dostavom

 

 


Ključne reči: švedske lestve, ripstol, ripsto, švedske merdevine, lestve za salu, merdevine za salu, lestve za fizičko, merdevine za fizičko...

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!