borilacke rukavicevelicina rukavicaguma za zube 01

RUKAVICE ZA UDARANJE U DŽAK (LIGHT - VARIJANTA)

Koriste se radi zaštite od udaraca prilikom vežbanja sa bokserskim džakom. Izrađene su od kože i specijalnog polimera koji dobro apsorbuje udarce. Zastitne rukavice za džak se prodaju u paru.

Rade se u 3 veličine:  M  ,  L-XL  ,  XXL
Cena: 750din


 

IRON RUKAVICE ZA KARATE I UDARANJE U DŽAK

Rukavice za karate borbu i udaranje u džak se koriste radi zaštite i ublažavanje udaraca. Koriste se pri udaranju u džak ili u borilačkim sportovima koji podrazumevaju lakši kontakt. Novi model "iron" rukavica za karate je izrađen od kvalitetne veštačke kože i poliuretana koji je čak 3x deblji i ergonomski savršeniji od starog modela. Cena novog modela rukavica za karate je neznatno veća u odnosu na stari model ali ipak kupci dobijaju profesionalne rukavice po ceni koja je i dalje relativno niska. Novi oblik poliuretanskog punjenja omogućuje i do 3x bolju apsorbciju udaraca u odnosu na stari model. Rukavice za karate se proizvode u crvenoj boji. Dostupne veličine rukavica za karate su S/M i L/XL.

Cena rukavica za karete i džak je: 1.900din/par.


 

RUKAVICE ZA UDARANJE U DŽAK I LAKI KONTAKT

IRON Rukavice se mogu koristiti pri vežbanju sa bokserskom vrećom i za laki kontakt. IRON Rukavice za džak i laki kontakt su izrađene od ATLAS kože i specijalnog polimera koji dobro apsorbuje udarce. 
IRON Rukavice za džak i laki kontakt se rade u 3 veličine:  M  ,  L-XL  ,  XXL  

Cena: 1.350din


 

IRON RUKAVICE ZA MMA I UDARANJE U DŽAK

Iron Sport proizvodi i prodaje 2 modela rukavica za MMA u udaranje u džak.: model 1: Klasične rukavice izrađene od veštačke atlas eko kože i specijalnog polimera koji apsorbuje udarce. Dostupne su u veličinama M, L-XL, XXL model 2: Rukavice za MMA i džak model "Fighter GEL/Neoprene" su novi model "IRON" rukavica. Izrađene su od neoprena koji lepo prijanja uz šaku (udobnije su od mma rukavica od atlas kože) i sadrže debeli unutrašnji sloj gela od oko 10mm koji odlično apsorbuje udarce. Donji deo rukavica ima dugu elastičnu traku koja dobro bandažira zglobove. Rukavice su namenjene za MMA i udaranje u džak. Boja rukavica za MMA i džak model "Fighter GEL/Neoprene" je crno/crvena a dostupne veličine su M, L, XL i XXL.

Cena rukavica za MMA i udaranje u džak:
- Model 1: od atlas e. kože i polimera ...... 1350din./par
- Model 2: od neprena sa gelom .............. 1550din./par


 

Bokserske rukavice "iron" 8oz, 10oz, 12oz, 14oz
( rukavice za udaranje u džak i sparing )

Iron bokserske rukavice se proizvode i prodaju u 4 veličine: 8oz , 10oz , 12oz , 18oz (oz = unci). U pitanju je novi model "iron" rukavica za box izrađenih od kvalitetne veštačke kože sa unutrašnjim punjenjem od ergonomski izrađenog poliuretana koji odlično apsorbuje udarce. Boja rukavica je crveno/crna a veličina rukavica odgovara sledećim veličinama: 8oz (unci) je M/L, 10oz (unci) je L/XL, 12oz (unci) je XL/XXL dok je 14oz (unci) veličina XXL i više. Iron bokserske rukavice su namenjene za udaranje u džak i za sparing. Za iron bokserske rukavice se slobodno može reći da kupac dobija optimalan ako ne i profy kvalitet za relativno nisku cenu. Cena bokserskih rukavica sličnog kvaliteta u sportskim prodavnicama je 2-3x veća.
Cene novog modela iron rukavica za box (za udaranje u džak i sparing ) su u prilogu:
Iron bokserske rukavice 8oz (unci) M/L .............. 2900din./par
Iron bokserske rukavice 10oz (unci) L/XL ........... 2900din./par
Iron bokserske rukavice 12oz (unci) XL/XXL ...... 2900din./par
Iron bokserske rukavice 14oz (unci) XXL i više .. 2900din./par 


 

ZAŠTITNA GUMA ZA ZUBE

  Guma za zaštitu zuba od udaraca. Obavezan rekvizit u svim borilačkim i grubljim sportovima.
  univerzalna veličina

  Cena:  550 din/kom

 

 

 


Ključne Reči: rukavice , rukavice za karate , karate rukavice , borbene rukavice , rukavice za borbu, rukavice za takmičenje, takmičarske rukavice, zaštitine rukavice, rukavice za boks , rukavice za udaranje u džak , rukavice za vežbanje , zaštitne rukavice , rukavice za zaštitu , rukavice za vežbu, rukavice za udaranje, rukavice za boksersku vrecu, rukavice za vrecu za boks, rukavice za udaranje, rukavice za zastitu saka, rukavice za zastitu kostiju sakei prstiju, rukavice za laki kontakt, rukavice za laku borbu, rukavice za vezbe u borbi, rukavice za vezbanje borbe, džak za boks. džakovi za boks, bokserski džak

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!