sklekeri 01

STALCI ZA PROPADANJE

sklekeri 00


stalak za crossfit 01


power tower crossfit 01


skleker ploca 01


 

Sklekeri ERGONOMIK / Ručke za sklekove (sa i bez grip trake)


Iron Sklekeri ERGONOMIK / Ručke za sklekove:
Sklekeri su proizvedeni od jake industrijske plastike sa širokim okruglim postoljem ispod koga je guma.
Opcije za vežbanje: a.) klasični sklekovi (koriste se obe ručke)
                                b.) dijamant sklekovi (koristi se jedna ručka)
Prečnik rukohvata je 30mm, a dodatne grip trake(opcija) daju prijatniji osećaj prilikom vežbanja
- Ergonomik sklekeri (par) bez grip trake na rukohvatu .... 990din./par (dostava 300din.)
- Ergonomik sklekeri (par) sa grip trakom na rukohvatu ....1190din./par (dostava 300din.)

 

Sklekeri set "BASIC IRON" (Ručke za sklekove)


IRON BASIC Sklekeri ili "push up handles" su jednostavni i pouzdani metalni sklekeri koji omogućuju dublje spuštanje i veće istezanje mišića pri radu sklekova. Ovi sklekeri se proizvode u Srbiji i mogu da izdrže i osobe od 130kg. Sastav: metalne cevi (plastificirane) sa gumenim stopama.

Cena Basic IRON sklekera: 1450din/par, dostava: 300din.

 

 

Sklekeri Iron "KOMFOR MASIVE " / Ručke za sklekove


Zašto Iron KOMFOR MASIVE Sklekeri? Prilikom konstrukcije sklekera razmišljali smo o sledećim poboljšanjima:
1.) Kod većine sklekera sam rukohvat je prečnika od fi 22-30mm i često se useca u dlan i žulja ruke. Utrenirani vežbači (koji imaju snage da urade veliki broj sklekova) kao i početnici se često žale na uske rukohvate kod sklekera. Iron sport je konstruisao novi model rukohvata prečnika fi 50mm koji je ergonomski prihvatljiviji i koji se proizvodi u 4 boje od mekanog gumiranog pvc-a (bez mirisa). Rukohvat ima dodatna poboljšanja: ne uvrće se i maksimalno je kvalitetno uradjen da je skoro neuništiv, za razliku od neprenskih ručica koje se vremenom pocepaju.

2.) Većina sklekera u donjem delu ima zalepljene antiklizne gumene stopice... (koje mogu vremenom da se odlepe). Naša ideja je da sklekeri u donjem delu imaju široke gumene navlake koje ne mogu lako da spadnu i koje su ujedno šire, tako da su sklekeri bukvalno zakucani za podlogu. Time se kod vežbača značajno eliminiše strah od razdvajanja sklekera prilikom izvodjenja vežbi.

Iron "KOMFOR MASIV" sklekeri su pravi izbor kako za kućno vežbanje tako i za teretane ( zbog svoje izrade i trajnosti ) Proizvode se u dve osnovne boje: crnoj i sivoj sa rukohvatima koji mogu biti u četiri boje: žutoj, crvenoj, plavoj i crnoj. Položaj sklekera prilikom izvodjenja vežbi može biti paralelan, horizontalan ili pod uglom u zavisnosti od targetiranja odredjene grupe mišića.

Čvrsti metalni sklekeri napravljeni u Srbiji kod kojih težina vežbača nije ograničena.

Cena Iron "KOMFOR MASIVE" sklekera: 2500din/par dostava: 400din.


SUPER SKLEKERI (4 visine)


IRON SUPER Sklekeri ili "push up handles" omogućuju dublje spuštanje i veće istezanje mišića pri radu sklekova. Menjanjem ugla vežbanja i dubine propadanja se razvijaju različite grupe mišića. Super sklekeri se proizvode u Srbiji.
SUPER Skleker ima 4 podesiva nivoa visine vežbanja za još veće istezanje i dublje propadanje pri radu sklekova. Srednje sipke imaju na sebi udobnu sunđerastu ručicu radi lakšeg vežbanja. Razmak izmedju visina na super sklekeru je 10cm. Da biste podesili visinu Super Sklekera prvo odvrnete leptir šrafove iz centralne šipke, potom postavite centralnu šipku na rupe stubaca željene visine i ponovo zavrnete leptir šrafove. Šrafovi su dovoljne dužine da ne mogu sami da se odvrnu pri vežbanju a stubovi Super Sklekera su dovoljno udaljeni jedan od drugog tako da ne smetaju tokom vežbanja. IRON Super Podesivi Skleker se može koristiti čak i za vežbe tricepsa i propadanja postavljanjem ručica na veće visine.
Cena SUPER SKLEKERA: 4900din/par   dostava: 300din.

 

Sklekeri set "ABC Iron sklekeri KOMFOR" / 3 visine


Iron ABC Sklekeri su čvrsti metalni sklekeri sa 3 visine/nivoa vežbanja. Na lak način i brzo se mogu menjati visine vežbanja. Sklekeri ABC su napravljeni u Srbiji i testirani su na osobama od preko 130kg. Sastav Iron ABC sklekera je metal/guma. Iron ABC Skleker ima 3 fiksna nivoa visine vežbanja za još veće istezanje i dublje propadanje. Na najvišem nivou se mogu raditi i vežbe za tricepse (propadanje). Nova serija ABC sklekera ima na sebi nove "KOMFOR" rukohvate koji imaju fi 50mm i koji su maksimalno ergonomski podešeni da ne žuljaju ruke i da se ne usecaju u dlanove kao što je to slučaj sa sklekerima većine proizvodjača gde je prečnik ručke od fi 22mm do fi 30mm. Novi KOMFOR rukohvati se proizvode u 4 osnovne boje (žuta, crvena, plava i crna) od mekane pvc gume.Osnovne boje sklekera su crne i sive.

Cena Iron ABC Iron sklekera KOMFOR : 3900din/par dostava: 500din.

 

Sklekeri set "IRON Stub za sklekove i propadanje"


Iron stub za sklekove i propadanje sa 4 visine/nivoa vežbanja. Napravljen je sa ciljem da se sklekovima i propadanju pruži nova dimenzija prilikom vežbanja. Menjanje visina i pozicija ( vertikalno ili horizontalno ili pod uglom ) je vrlo jednostavno. Iron stub za propadanje i sklekove je napravljen od čeličnih cevi i ima na sebi nove "KOMFOR" rukohvate koji imaju fi 50mm i koji su maksimalno ergonomski podešeni da ne žuljaju ruke i da se ne usecaju u dlanove kao što je to slučaj sa sklekerima većine proizvodjača (koji imaju fi 22-30mm) 

Cena Iron stuba za sklekove i propadanje je: 5500din/par dostava: 500din.

 

Fold sklekeri / Ručke za sklekove


Fold sklekeri su napravljeni tako da prianjaju uz svaku podlogu. Kako god da okrenete fold sklekere možete vežbati sa njima. Sundjerasta navlaka se nalazi na svakoj strani fold sklekera i čini vežbanje prijatnim ( ne žulja šaku ). Sklekeri su pravljeni od savijenih cevi koje imaju sjajno srebrnu površinsku zaštitu.

Cena Iron stuba za sklekove i propadanje je: 1470din/par dostava: 300din.

 

Rotirajuće i balansirajuće / Ručke za sklekove


Rotirajuće ručke za sklekove imaju dodatnu opciju rotacije. Rotiranje prilikom izvodjenja sklekova otežava
vežbanje i razvija dodatne grupe mičića. Takodje pružanje pasivnog otpora rotiranju razvija mišiće tela kroz
pasivan rad. Rotacijom osim pasivnog rada mišića korisnik menja i ugao šake dok radi sklekove i time
ciljano razvija odredjene grupe mišića.
Balansirajuće ručke za sklekove su dosta zahtevne i naporne za vežbanje i potrebno je uložiti veliki napor i
puno veštine da bi se koristile... Deo za balansiranje može da se izvadi i da budu ravni sklekeri.

Cena Rotirajućih i balansirajućih ručki za sklekove: 1950 din./par dostava: 300din.


DEREX SKLEKERI METALNI (Ručke za sklekove):


Metalni sklekeri koji se sklapaju iz 3 dela (rukohvat i osnova). Na rukohvatima se nalaze sundjeraste ručice koje omogućavaju da vežbanje bude udobno.
Cena Derex sklekera: 1410 din./par   dostava: 300din.


STALCI ZA PROPADANJE (fiksni/par)


Stalci za propadanje su izrađeni od čeličnih cevi i plastificirani su crvenom, plavom, oranž ili crnom bojom(po želji kupca). Na sredini hvatova Stalak za propadanje je obavijen grip trakom radi lakšeg vežbanja. Ovi stalci za propadanje na dnu imaju gumene podloške kako ne bi grebali parket ili laminat tokom vežbanja. Stalci za propadanje se prodaju u paru. Visina i širina stalaka za propadanje je 75x75cm. Fiksni stalci za propadanje nemaju mogućnost podešavanja po visini jel je visina fiksna. Pošto fiksni stalci nisu spojeni jedan za drugi kao što je to slučaj sa super stalcima za propadanje savetujemo veći oprez prilikom vežbanja sa fiksnim stalcima. Iron fiksni stalci za propadanje se proizvode u Srbiji.
Cena Iron fiksnih stalaka za propadanje: 5500din./par    dostava: 1000din.


"SUPER" STALCI ZA PROPADANJE


Super stalci za propadanje su unapređena verzija klasičnih stalaka za propadanje. Mogu se podešavati po visini i po širini da bi više odgovarali vežbaču i vrsti vežbanja. Zbog mogućnosti pojedinačnog podešavanja stalaka po visini i zbog veće stabilnosti od klasičnih stalaka "SUPER" stalci za propadanje pružaju veći spektar vežbi i sigurnije vežbanje. Visine se lako podešavaju čeličnim blokatorima a dodatno se pričvršćuju leptir šrafovima što sprečava vibracije tokom vežbanja i daju veći osećaj stabilnosti. Visina podešavanja kod super stalaka je izmedju 75cm i 105cm. Razmak izmedju rukohvata kod iron super stalaka za propadanje se takodje podešava. Rukohvati na super stalcima su obmotani grip trakom zbog udobnosti vežbanja. Iron super stalci se proizvode u Srbiji. Super stalak za propadanje može biti i plastificiran u bojama po želji kupca.
Cena Iron super stalaka za propadanje: 12900din./set    dostava: 1000din.

 


SKLEKER PLOČA 9 U 1 (SKLOPIVA)

 

Sklopiva Skleker Ploča 9 u 1 sa položajima u različitim bojama koje ciljaju specifične grupe mišića za vežbanje (plava-ramena, crvena-grudi, žuta-triceps i zeleni-biceps). Ploča je sklopiva po polovini a ručke se ubacuju u željene rupe tako da je pogodna za prenos ili sklanjanje. Na donjoj strani ploče su gumene nožice koje omogućavaju korišćenje i na mekim i glatkim podlogama bez klizanja ili grebanja poda. Sagorite kalorije i izgradite snagu pomoću ovog inovativnog sistema za sklekove koji vas vodi kroz trening za snagu i kondiciju celokupnog tela.
Cena Skleker Ploče 9 u 1: 2.500din.

 


Ključne reči: skleker , ručke za sklekove , sklekeri za sklekove , skleker za propadanje , duboki sklekeri , visoki skleker , podesivi sklekeri , jeftini skleker , metalni sklekeri , jak skleker , cvrsti sklekeri , izdrzljiv skleker , ručice za klekove , aerobik , tegovi, sprava za trbusnjake, sprave za trbusnjake , kosa klupa za trbusnjake , kose klupe za trbusnjake , sprava za vežbanje trbušnjaka, sprave za vežbanje trbušnjaka,,,, stalak za propadanje, stalak za propadanja, stalak za vežbe propadanje, stalak za vežbe propadanja, stalak za vežbanje propadanja, stalci za propadanje, stalci za propadanja, Stalci za vežbe propadanje, stalci za vežbe propadanja, stalci za vežbanje propadanja, sprava za propadanje, sprava za propadanja, sprava za vežbe propadanje, sprava za vežbe propadanja, sprava za vežbanje propadanja, razboj za propadanje, razboj za propadanja, razboj za vežbe propadanje, razboj za vežbe propadanja, razboj za vežbanje propadanja...

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!