sportski rekviziti za skolice sporta i igraonice 01sportski rekviziti za skolice sporta i igraonice 02cunjevi baze spojnice 01cunjevi baze spojnice 02


hvatovi drzaci za vestacke stene 01jahaci sundjerasti elementi 01deciji tobogan i ljuljaska 01markeri za obelezavanje i pantalone blizanci 01koordinacioni krugovi 01pvc stapovi 01padobran trampoline koordinacione merdevine 01koordinacione merdevine plasticne podesive


gumirane stope markeri za obelezavanje poda 01


mega puzzle kocke 01


balans greda 01oblici za igrainice deciji poligoni poligoni za bebe 1

oblici kombinacije

oblici kombinacije

 

oblici za igrainice deciji poligoni poligoni za bebe 4oblici za igrainice deciji poligoni poligoni za bebe 5oblici za igrainice deciji poligoni poligoni za bebe 6oblici za igrainice deciji poligoni poligoni za bebe 7

oblici kombinacije

 

oblici kombinacije

oblici kombinacije

svedski sanduk od sundjera 01oblici za igrainice deciji poligoni poligoni za bebe 9

Lazy Bag Lazy Bagovi lazy bagovi za decu i odrasle Fotelje i taburei za igraonice i klubove lopte fotelje


svedski sanduk 01strunjace rekviziti za skolice sporta 01strunjaca-strunjace 8


doskociste 001


zidni paneli za borilista 01


strunjace za zid panel strunjace 01elementi za senzorne sobe 01paneli penjalice vestacke stene 01zastitne mreze 01trampoline
trampoline za decu 01


guma za sneg


slicni artikli rekviziti poligoni lazy bag skolske sale 01

 

rekviziti mobilijar lazy-bag gimnasticke-sale

 

Kocke za decu Osnovne / Dečije kockice za igru


Mega kocke su plastične uklopne dečije kocke za kreativno igranje srednje veličine, koje se međusobno uklapaju postavljanjem jedne kocke na drugu. Izrađene su u četiri boje i četiri veličine od strane proverenog domaćeg proizvodjača ( made in Serbia) Ove kocke predstavljaju neke od osnovnih kocki za igru i slaganje i koristi ih veliki broj predškolskih ustanova, igraonica i školica sporta. Igranje sa kockicama i slaganje kockica razvija kreativnost i motoriku kod dece a sve to se odvija kroz zabavu i igranje. Može se slobodno reći da su kocke prvi dečiji sportski rekvizit. Postoji bezbroj motiva koji se mogu  dobiti slaganjem kocki i grupno slaganje kockica podstiče maštu i socijalizaciju dece.  Cenovnik i vrste pakovanja su u prilogu: (dostava je 300 din. za sve vrste pakovanja).

- Kutija koja sadrži 72 kocke .............. 1300 din.
- Džak koji sadrži 150 kocki ............... 2500 din.
- Džak koji sadrži 300 kocki ............... 4900 din.

 

Drvene štule / hodalice za decu i odrasle


Drvene štule / hodalice se proizvode od jakog bukovog drveta u 2 visine. Manje štule visine 150cm imaju 2 moguće visine (30cm i 40cm), dok veće štule od 200cm imaju 3 moguće visine (30cm, 40cm i 50cm). Na prvi pogled deluje lako hodati sa štulama ali to nije tako. Uspešno hodanje sa štulama zahteva vrhunski profesionalizam i obuku, tako da nemojte pokušavati sami da hodate bez dodatne obuke od strane trenera ili stručnog lica. Isto se odnosi i na decu i na odrasle, (deca ne bi trebala da hodaju na štulama bez dužnog nadzora odrasle osobe). Hodalice / štule na donjem delu imaju antikliznu gumenu navlaku koja umanjuje mogućnost klizanja. Cenovnik štula / hodalica je u prilogu:

Drvene štule visine 1.5m / 2 visine (30cm i 40cm) ..................................... 45e/par
Drvene štule visine 2m / 3 visine (30cm, 40cm i 50cm) ............................. 49e/par

 

 

Team Walker / grupne sanke / grupne hodalice / sanke za koordinaciju


Team Walker / grupne sanke / grupne hodalice / sanke za koordinaciju su neki od naziva za ove korisne rekvizite namenjene za koordinaciju, vežbanje agilnosti i spretnosti, zabavu, druženje, timski rad, zbližavanje i socijalizaciju, za razvoj takmičarskog duha... Namenjene su za decu i odrasle ili za kombinovane ekipe sastavljene od dece i odraslih osoba. Team Walker / grupne sanke / grupne hodalice / sanke za koordinaciju se proizvode u 2 veličine za 2 i 4 osobe, a svaka veličina se proizvodi u 2 podvarijante sa dodatnim rukohvatima ili bez, tako da ukupno postoji četiri osnovna modela (cenovnik je u prilogu):
Grupne sanke / timska hodalica za 2 osobe bez rukohvata ....... 35 evra/par
Grupne sanke / timska hodalica za 2 osobe sa rukohvatima ..... 59 evra/par
Grupne sanke / timska hodalica za 4 osobe bez rukohvata ....... 65 evra/par
Grupne sanke / timska hodalica za 4 osobe sa rukohvatima ... 115 evra/par
Cena dostave jednog para hodalica je 300din.
Team Walker / grupne sanke / grupne hodalice / sanke za koordinaciju se proizvode od blažujke tako da glatka strana bude okrenuta ka dole i predviđene su za korišćenje u spoljnim i unutrašnjim uslovima. Pod spoljnim uslovima mislimo na travnate terene a za unutra savetujemo korišćenje na itisonu ili veštačkoj travi ili sličnim podlogama. Team Walkeri su namenjeni igraonicama, školicama sporta, predškolskim ustanovama kao i svim organizacijama koje organizuju aktivni rad i vežbanje sa decom.

 

 

Kocke Puzzle / Dečije kockice za igru 10x10cm

Puzzle kocke su plastične uklopne dečije kocke za kreativno igranje srednje veličine, 10x10cm koje se međusobno uklapaju sa strane jedna sa drugom. Izrađene su u šest boja u jednoj veličini (10x10cm) od strane proverenog domaćeg proizvodjača ( made in Serbia) Ove puzzle kocke su kao i mega kocke (koje se redjaju jedna na drugu) vrsta osnovnih kocki za igru i slaganje i koristi ih veliki broj predškolskih ustanova, igraonica i školica sporta. Igranje sa kockicama i slaganje kockica jedna u drugu razvija kreativnost i motoriku kod dece a sve to se odvija kroz zabavu i igranje. Može se slobodno reći da su kocke prvi dečiji sportski rekvizit. Postoji bezbroj motiva koji se mogu dobiti slaganjem kocki i grupno slaganje kockica podstiče maštu i socijalizaciju dece. Cenovnik i vrste pakovanja su u prilogu: (dostava je 300 din. za sve vrste pakovanja).

- Kutija koja sadrži 72 kocke .............. 1300 din.
- Džak koji sadrži 100 kocki ............... 2500 din.
- Džak koji sadrži 200 kocki ............... 2900 din.

 

Dečiji džak/vreća za skakanje / džakovi/vreće za skakanje

Dečiji džakovi/vreće za skakanje su napravljeni od jakog impregniranog platna koje može biti u raznim bojama. Ovaj zabavni rekvizit mogu da koriste igraonice, školice sporta i predškolske ustanove. Igranje sa džakovima za skakanje je zabavno a istovremeno podstiče takmičarski duh kod dece, razvija motoriku, spretnost, istrajnost i koordinaciju. Prilikom igranja sa džakovima za skakanje savetujemo dužni nadzor odraslih osoba. Džakovi za skakanje se proizvode u 2 dimenzije: sa visinom 60 i sa visinom 80cm. Cenovnik džakova za skakanje je u prilogu:
Džak za skakanje visine 60cm .......................... 950din./kom.
Džak za skakanje visine 80cm ........................ 1150din./kom.

 

Pantalone blizanci / sportski rekvizit za igraonice

Pantalone blizanci su napravljeni od jakog impregniranog platna koje može biti u raznim bojama. Ovaj zabavni rekvizit mogu da koriste igraonice, školice sporta i predškolske ustanove. Pantalone blizanci su namenjene igri dva deteta koja istovremeno moraju da koordiniraju kretanje i pri tom razvijaju timski duh, motoriku, koordinaciju, spretnost i disciplinu a sve to kroz zabavnu igru. Prilikom igranja sa pantalonama blizancima savetujemo dužni nadzor odraslih osoba. Pantalone blizanci se proizvode u univerzalnoj veličini.
Cena pantalona blizanaca je 2900din./kom.

 

Platneni dečiji reketi za lopticu / ZIP PLAY

Platneni reketi su napravljeni od jelovog drvenog štapa i platna. Ove zabavne sportske rekete mogu da koriste igraonice, školice sporta i predškolske ustanove. Platneni reketi su pravljeni u dve varijante: za igru dva deteta (ili odraslih koji se tako osećaju) koja istovremeno moraju da koordiniraju kretanje prilikom bacanja loptice i pri tom razvijaju timski duh, motoriku, koordinaciju, spretnost i disciplinu a sve to kroz zabavnu igru, ili za igru jednog deteta koje zatezanjem i labavljenjem platna mora da koordinira bacanje loptice gore dole. Cenovnik platnenih reketa je u prilogu...
Platneni reketi za 2 osobe(+loptica) ................ 1100din/set
Platneni reketi za 1 osobu(+loptica) .................. 900din/set

 

Ljuljaške plastične / Dečija ljuljaška / Dečije ljuljaške

Dečija ljuljaška-mobilna (bez konstrukcije) šifra:501200, predviđena je da se kači na već postojeće konstrukcije ili kao zamena za oštećene ljuljaške. Na vrhu ljuljaške predvidjenom za kačenje nalaze se metalne karike. Namenjena je uzrastu dece 2+ godina. Prilikom ljuljanja i korišćenja, savetujemo nadzor odrasle osobe. Dostupne su u više boja, dimenzije ljuljaške: 36x40x31cm

Cena dečije ljuljaške plastične (bez konstrukcije) šifra:501200 ......1.170 din/kom

 

Dečiji tobogan / Tobogani za decu

Dečiji plastični tobogan je izrađen od kvalitetne plastike, i ima stabilnu konstrukciju. Predviđen je za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Ima merdevine sa tri stope i zaobljene ivice radi bezbedne igre Vašeg deteta. Predviđen je za uzrast deteta od 2+ godina.Prilikom igranja deteta, savetujemo nadzor odrasle osobe. Dimenzije:57x130x95cm – visina-dužina-dužina spusta Dostupne boje su:crveno-zeleni, plavo-žuti, žuto-zeleni.

Cena dečijeg plastičnog tobogana šifra: 113470 …….................… 3.990 din/kom

 

Mini dečije PUZZLE kocke / male puzzle kockice za decu

Mini puzzle su male edukativne kocke koje pozitivno utiču na razvoj mašte, kreativnosti i motorike kod dece. Igrajući se sa mini puzzle kockicama, deca mogu naučiti mnogo o svojim sposobnostima, stvaranju oblika i predmetima. Izrađene su od plastike, u šest boja, i u jednoj veličini (2,5x2,5cm). Mini puzzle su kocke koje se uklapaju jedna u drugu stvarajući mnoštvo različitih oblika. Koristi ih veliki broj predškolskih ustanova, igraonica i školica sporta.

Mini puzzle (350 komada u kutiji)…………………….........……….....… 850 din/set

 

Bumeranzi / Boomerang

U ponudi imamo 2 vrste bumeranga od plastike: bumerang sa 2 kraka čija je cena 150din./kom. i bumerang sa 4 kraka čija je cena 190din./kom. Potrebno je mnogo vežbanja i prakse da se bačeni bumerang vrati nazad a posebno je teško baciti ga tako da se vrati nazad u ruku. Treba obratiti pažnju na ugao pod kojim se bumerang baca, potrebna je odredjena početna brzina kao i uskladjivanje sa pravcima duvanja vetra. Uprkos uputstvu na proizvodu, potrebna je veština da se bumerang baci pravilno. Naš savet je da bumerang bacate na poljanama u prirodi gde imate ogroman otvoren prostor. Bacanje bumeranga u urbanom okruženju gde je podloga beton može da skrati vek trajanja bumeranga.

Cene bumeranga (made in Serbia):
Bumerang sa 2 kraka ................ 150din./kom.
Bumerang sa 4 kraka ................ 190din./kom.

 

Frizbi

U ponudi imamo 3 vrste frizbija od plastike različitih prečnika: fi 18cm, fi 21cm i fi 24cm. Bacanje i hvatanje frizbija razvija motoriku kod dece a mogu da ga koriste i odrasli u rekreativno/zabavne svrhe. Frizbi je jeftin i zabavan sportski rekvizit za decu i odrasle. Frizbiji mogu da se koriste i u urbanom okruženju ali savetujemo korišćenje u prirodi (na poljanama, moru...). Frizbi je idealan sportski rekvizit za one koji nisu u kondiciji i koji žele da se postepeno "pokrenu". Frizbije možemo brendirati po želji kupca. Po potrebi možemo uraditi veliku količinu frizbija u boji po želji kupca i sa nalepnicom po želji kupca (cena dogovor).

Cene frizbija (made in Serbia):
Frizbi prečnika fi 18cm (mali) ........... 150din./kom.
Frizbi prečnika fi 21cm (srednji)....... 150din./kom.
Frizbi prečnika fi 24cm (veliki).......... 150din./kom.

 

Reketi HOBY za decu i odrasle / Set 2x reket + loptica

Reketi HOBY za decu i odrasle / Set 2x reket + loptica Hoby plastični teniski reketi su namenjeni kako deci tako i odraslima. Upotreba teniskog reketa u svrhu zabave i rekreacije, pozitivno utiče na jačanje sportskog i timskog duha, kondiciju, agilnost i motoriku kod dece i odraslih. Hoby plastični teniski reketi sa lopticom od sundjera mogu da se koriste kako spolja tako i unutra. Loptica od sundjera je garant da niko ne može biti povređen ako ga tokom igre pogodi loptica, niti loptica od sunđera može da napravi neki veliki lom.
Dimenzije reketa su oko 20x17cm (odnosi se na deo kojim se udara loptica.

CENA SETA: Reketi teniski hoby plastični (2 komada+ sunđerasta loptica) …….550.00 dinara/set.

 

Hvatovi / držači / rukohvati/ elementi / delovi / za veštačke stene

Hvatovi / rukohvati za veštačke stene koje proizvodi Iron Sport su napravljeni od jake industrijske plastike otporne na habanja i udarce. Hvatovi se proizvode u Srbiji ( dizajnirani i osmišljeni u Srbiji ) , ergonomski prijanjaju šaci kao i stopalima korisnika / penjača. Rukohvati za stene se mogu koristiti u kućnoj / hoby varijanti kao i u igraonicama, rođendaonicama i raznim sportskim asocijacijama i klubovima u svrhu zabave, igre ili treninga. Hvatovi za veštačke stene su konstruisani tako da čak i mala deca koja nisu vešta u penjanju mogu vrlo lako i brzo da se penju (držači za stene su pravljeni da noga ili šaka lepo prijanjaju) , tako da mali penjači dobijaju samopouzdanje.
Penjanje na veštačkim stenama možete učiniti lakšim ili težim na dva načina:
* Postavljanjem hvatova ređe ili gušće otežavate ili olakšavate penjanje,
* Hvatove pre montaže rotirajte po želji tako da površina hvata i gazišta bude manja ili veća čime se olakšava ili otežava penjanje (bezbroj varijanti).
Elemente / hvatove za veštačke stene možete montirati direktno na zid ili na dasku koja se montira na zid ili na dasku koja služi kao penjalica. Savetujemo da koristite odgovarajuće atestirane šrafove i tiple prilikom montaže na zid i da kod montiranja na dasku ne koristite samourezujuće šrafove (iako i oni mogu da izdrže) već šrafove koji prođu kroz dasku i koji se stegnu maticom (važan je i odabir majstora). Hvatove za veštačke stene proizvodimo u 7 boja: crvena, plava, zelena, orange, žuta, siva i pink. Kupac bira da li želi hvatove u jednoj boji, dve boje, mix od 7 boja ili sopstvenu kombinaciju boja. Preporuka za korisnike / penjače na veštačkim stenama je oprez, nužni nadzor odraslih osoba (kod maloletnika), kod većih visina osiguravajuća sajla, kao i mekano doskočište u slučaju pada. Hvatovi koje proizvodi Iron Sport nisu tako extremni i teški za savladati kao što hvatovi znaju da budu (korisnici se lako zakače za njih).

Cenovnik Hvatova / držača za veštačke stene je u prilogu (izbor od 7 boja):
- Set od 10 hvatova ............... 1.500 din.
- Set od 20 hvatova ............... 2.900 din.
- Set od 40 hvatova ............... 5.500 din.
- Set od 100 hvatova ........... 11.900 din.

Cenovnik strunjača / doskočišta (dodatna sigurnost)
- 8cm osnovna zaštita / 1x1m-6500din. / 1x2m-12.500din. / 2x2m-24.500din.
- 15cm osnovna zaštita / 1x1m-7700din. / 1x2m-15.000din. / 2x2m-29.700din.
- 30cm vrlo jaka zaštita / 1x1m-9.000din. / 1x2m-17.500din. / 2x2m-35.000din.
- 50cm izuzetna zaštita / 1x1m-11.000din. / 1x2m-21.500din. / 2x2m-43.000din.

Hvatovi / elementi za veštačku stenu su jaki i izdržljivi ali je montaža držača na odgovornisti kupca čak i kada i tiple kupite od nas (preporuka je dobar odabir majstora)

 

KLACKALICE / JAHALICE OD PLASTIKE/DEČIJE KLACKALICE

Veliki izbor klackalica/jahalica za decu koje će obradovati vaše mališane. Deca kroz igru razvijaju i motoričke sposobnosti

Dvostruka klackalica ,,Polumesec,, je kompaktna klackalica od livene plastike, sa dvostranim hvatom, namenjena je za igru 2 deteta (deklarisan uzrast 1+) Dostupne boje su:plava, roze, zelena. Dimenzije:36x102,5x43cm.
Dvostruka klackalica ,,Polumesec,, šifra:030047………….2.650 din./kom.

Klackalica ,,Puž,, je kompaktna klackalica od livene plastike. Dva plastična roga predviđena su za hvat. Namenjena je za igru jednog deteta uzrasta od 1+ godina. Dostupne boje su:plava, roze, zelena. Dimenzije:454,5x83x42cm.
Klackalica ,,Puž,, šifra:030061……. 2.150 din/kom.

Klackalica ,,Monster,, je kompaktna klackalica od livene plastike. Dve plastične ručke sa strane predviđene su za hvat. Namenjena je za igru jednog deteta uzrasta od 1+ godina. Dostupne boje su:plava, roze, zelena. Dimenzije:43x80,5x43cm.
Klackalica ,,Monster,, šifra:130030……...... 2.350 din/kom.

 

Gumene stope / Gumeni markeri za obeležavanje poda


Proizvedeni od 100% obojene gume, u 5 različitih oblika i 3 različite boje. Boje: Žuta (tamno), Crvena i Plava. (pogodni za spoljne i unutrašnje uslove / trava, parket, laminat, tatami...) Oblici: Krug, Strelica pravo, Strelice levo/desno, Stopala(par), Šake(par) Gumene stope se koriste i prilikom treninga ( pozicija koju je neophodno zauzeti prilikom vežbanja, rastojanju između nogu, ruku i drugo...). Koriste se i kao rekviziti za vežbanje pokretljivosti, skočnosti, spretnosti, koordinacije, brzine, kondicije... za igru. Idealani markeri za aktivan grupni rad sa decom kao i sa odraslim sportistima. Gumeni markeri dobro prijanjaju za podlogu (ne klize), lako se postavljaju i skidaju. Mogu da se rasporede po terenu na različite načine i da daju treningu svaki put originalnu dinamiku i izgled.

 

koordinacioni krugovi


Koordinacioni krugovi, slično koordinacionim merdevinama su obavezni rekvizit za vežbanje skočnosti, eksplozivnosti, koordinacije, agilnosti, brzine, kondicije... Za razliku od merdevina koordinacioni krugovi mogu da se rasporede po terenu i da daju treningu originalnu dinamiku i izgled, Koordinacioni krugovi mogu da se rasporede po terenu tako da se pozicije za doskok sužavaju ili povećavaju, da idu cik-cak, ili da se međusobno udaljavaju. Koordinacioni krugovi se proizvode u 3 boje i kupac bira da li želi žutu, crvenu ili plavu boju (ili mix sve 3 boje). Koordinacioni krugovi su namenjeni kako za unutrašnje tako i za spoljne uslove.

Cena koordinacionih krugova:

Set od 10 kom..................................
Set od 20 kom..................................
Set od 40 kom..................................
Set od 100 kom..................................
1.900 din.
3.500 din.
6.500 din.
15.500 din.

 

PVC ŠTAPOVI ZA TRENING AGILNOSTI - SLALOM


PVC štap za trening je izrađen od industrijske plastike, šupalj je i začepljen plastičnim čepovima sa obe strane. Koristi se uz pomoć kapica za obeležavanje kada je u pitanju podloga na u koju ne može da se zabode štap (parket, beton, unutrašnjost hale isl.). Ova palica za trening je dužine 1m i može se poručiti u sledećim bojama: žuta, bela crvena i plava.

Cena PVC štapa za trening od 60cm je 150 din/kom.
Cena PVC štapa za trening od 100cm je 190 din/kom.

 

 

POLIGON OD VELIKIH MEGA KOCKI / MEGA PUZZLI ZA SPOLJA I UNUTRA


Kocke za decu / dečije kocke BIG PUZZLE 23x23cm su kocke koje mogu da se kombinuju na mnogo kreativnih načina. Deca mogu da kreiraju sa njima bezbroj interesantnih oblika(životinje, robote, vozila...). Takodje big puzzle kocke mogu da se koriste za gradnju kućica za decu, tvrdjavica za decu, malih dečijih vigvam šatora,... Sa ovim kockama se mogu konstruisati ogradice za decu u sobama i igraonicama kao i kutije/box-evi za igračke. Prednost big puzzli kocki prilikom izrade kutija za igračke je u tome što možete sami odrediti oblik i veličinu kutije za igračke (manja ili veća visina / oblik četvrtasti ili pravougaoni ) kao i opciju da li želite da kutija za igračke bude otvorena ili zatvorena. BIG PUZZLE kocke 23x23cm se proizvode u 6 osnovnih boja: bela, žuta, crvena, zelena, plava i crna. Prilikom slaganja, boje puzzli kocki mogu da se slažu tako da se formiraju jednobojni, višebojni ili šareni oblici. Sa velikim puzzle kockama može da se konstruiše vrlo zabavno mini dečije igralište ili mali dečiji sportski poligon, sa elementima za provlačenje, obilaženje, preskakanje... Big puzzle kocke mogu da se koriste i za konstrukciju dečijih prepona. Sa 6 puzzle kocki može se napraviti mala čvrsta kockasta dečija stolica (dečije stolice od kocki mogu biti jednobojne, dvobojne ili šarene). Sa 10 puzzle kocki može se napraviti pravougaona stolica za dvoje manje dece, a sa 14 kocki mala pravougaona stolica za troje dece. Postoji više jednostavnih kombinacija kako se mogu sastaviti stolice i stolovi za decu. Savetujemo dečijim igraonicama, školicama sporta i predškolskim ustanovama da dečije stolice i stolove od kocki koriste kao pomoćne stolice kada imaju veliku gužvu a kad im ne trebaju da ih koriste kao kockice za igru, zabavu i sport. Od kocki može da se napravi i mali dečiji lavirint. Big puzzle kocke su napravljene od plastike i mogu da se koriste i u spoljnim uslovima. Big puzzle kocke se najčešće prodaju u setovima od 60 i 120 komada.

Big puzzle kocke set od 60kom ........................ 9900din.
Big puzzle kocke set od 120kom .................... 19000din.

 

BALANS GREDA


Dimenzije balans grede: širina 10cm, visina 5cm i dužina 200cm.

Balans greda je izrađena od regenerata visoke gustine R-160 (koristi se za judo strunjače) i antiklizne cirade koja se nalazi dole i gore na gredi da bi se smanjila mogućnost klizanja.

Namena balans grede je savladavanje straha kod dece od niske i visoke grede iz razloga što ne postoji opasnost od pada sa visine. Sve vežbe koje se rade na visokoj i niskoj gredi potpuno bezbedno mogu da se rade i na balans gredi (bez ikakvog straha). Takođe je manja odgovornost i stres za profesore, nastavnike i trenere jer ne postoji mogućnost povrede dece prilikom pada sa visine kao što je to slučaj sa niskom i visokom gredom.

Kupci mogu da biraju boju ciradne trake koja ide oko grede (crvena, žuta, plava, siva, crna, orange...)

Cena : 3.500din 

 

STRUNJAČE RAZNIH OBLIKA I VELIČINA (POLIGONI)

Strunjače su izrađene od sunđera koji je presvučen PVC ciradom. Strunjače izrađujemo i po porudžbini bilo kojih veličina, oblika i tvrdoće.
IRON poligoni za vežbanje su vam na raspolaganju u bezbroj različitih kombinacija dimenzija, oblika i boja. Nalaze primenu kao poligoni za trening za decu i odrasle, poligoni za dečije igraonice, poligoni za salu i kućno vežbanje ili kao poligoni za parkour vežbe skakanja. Takođe se koriste kao oblici za terapeutsko i terapijsko- fizičko vežbanje, doskočišta itd.
Cene najprodavanijih oblika su prikazane u tabeli iznad a za bilo kakve druge oblike, veličine i cene nas kontaktirajte.


 

ELEMENTI ZA IGRAONICE

Sunđerasti element za dečije igraonice ili kućno igranje. Izrađeni su od tvrđeg sunđera i presvučeni su jakom PVC ceradom. Namenjeni su za zdrav razvoj dece kroz igru, penjanje, spuštanje, podizanje isl. Možete izabrati bilo koji oblik i bilo koju kombinaciju ponuđenih boja. Ovaj sunđerasti rekvizit može da se koristi kao deo za igraonicu, poligon za vežbanje, blok modul, predmeti za igranoice, sundjeri za igraonice, igračke za igraonice, oprema za zabavište, poligoni za zabavište.
 

H-OBLICI

Boje možete sami birati (proverizi da li su trenutno dostupne). PVC cerada se lako održava brisanjem mokrom krpom ili sunđerom. H-Oblici set za decu je nov nekorišćen proizvod izrađen od jake PVC cerade i tvrdog sunđera. Odličan su rekvizit i element za igraonice ili kao za dečiju sobu. Ovaj sunđerasti rekvizit može da se koristi kao deo za igraonicu, poligon za vežbanje, blok modul, predmet za igraonice, sunđer za igraonice, igračke za igraonice, oprema za zabavišta, poligoni za vežbanje.

 

ROLO RAVAN

Boje možete sami birati (proveriti da li su trenutno dostupne). PVC cerada se lako održava brisanjem mokrom krpom ili sunđerom. Rolo Ravan set za decu je nov nekorišćen proizvod izrađen od jake pvc cerade i sunđera. Ovaj sunđerasti rekvizit može da se koristi kao deo za igraonicu, poligon za vežbanje, blok modul, predmeti za igranoice, sundjeri za igraonice, igračke za igraonice, oprema za zabavište, poligoni za zabavište.

 

BEBI IGRALIŠTE

Boje možete sami birati (proveriti da li su trenutno dostupne). PVC cerada se lako održava brisanjem mokrom krpom ili sunđerom. Bebi Igralište set za decu je nov nekorišćen proizvod izrađen od jake pvc cerade i sunđera. Odličan su rekvizit i element za igraonice ili kao za dečiju sobu. Ovi delovi za igraonice ili poligon za vežbanje su meki oblici ili drugačije zvani blok moduli koji se koriste za zdrav razvoj dece kroz igru, penjanje, spuštanje, podizanje isl.

 

TUNEL STAZA

Tunel Staza set za decu je nov nekorišćen proizvod izrađen od jake pvc cerade i sunđera. Boje možete sami birati (proveriti da li su trenutno dostupne). PVC cerada se lako održava brisanjem mokrom krpom ili sunđerom. Ovaj sunđerasti rekvizit može da se koristi kao deo za igraonicu, poligon za vežbanje, blok modul, predmeti za igranoice, sundjeri za igraonice, igračke za igraonice, oprema za zabavište, poligoni za zabavište.

 

PODESIVI POLIGON

Iron Podesivi Poligon za vežbanje se sastoji od anti klizajuće podloge punjene tvrđim regeneratom i sunđerastih blokova presvučenih PVC-om. Blokovi sa obe strane imaju čičak tako da se mogu spajati jedan sa drugim. Podloga takođe ima čičak kako bi se postavili poređani blokovi (prepone). Visinu prepona možete podešavati ređanjem blokova po vašoj želji. Crveni čičak na podlozi se koristi samo kada se podloga koristi kao tunel provlačilica (kao na slici gore). Prednost Iron podesivog poligona sa preponama u odnosu na fiksne poligone je u svojoj promenljivosti. Možete napraviti bezbroj kombinacija i to ujedno sprečava da deci bude dosadno tokom vežbanja i daje Vama mogućnost da brzo i lako podešavate visinu prepona i težinu poligona. Iron podesivi poligon se sastoji od mekih elemenata što deci omogućuje mnogo sigurnije vežbanje. Iron podesivi Poligon je takođe pogodan za održavanje dečije pažnje jer je toliko lak i zabavan za podešavanje pa Vam deca mogu pomagati u pravljenju i podešavanju poligona. Osnovna dinamika vežbanja a koju čine zagrevanje, razrada i završnica uz ubrzavanje i usporavanje tempa kao i promenljivost težine vežbanja (lako, teze, tesko, izazov...) su apsolutno moguće uz pomoć promenljivog poligona. Poligon je prvenstveno namenjen deci ali takođe mogu da ga koriste i odrasli kako hobisti i amateri tako i profesionalci, uz preporučenu konsultaciju sa stručnim licima(trenerom ili doktorom)... Podloge(osnove) poligona na oba kraja imaju čičak da bi se mogle spajati jedna sa drugom, tako da niste ograničeni sa dužinom jedne podloge već možete napraviti neograničeno dug poligon. Elemente poligona(blokove) možete koristiti i bez podloge(osnove) i možete ih raspoređivati po Sali za vežbanje na nacin na koji Vi mislite da treba...(pravite visinu, razmak i raspored po želji). Takođe blokovski elementi mogu da služe i kao markeri za obeležavanje terena, usmeravanje kretanja, ... Uz dodatne elemente stepenice, deo za provlačenje, mostić... možete napraviti originalan poligon za vežbanje. Materijali od kojih su napravljeni elementi Iron podesivog poligona se veoma lako održavaju brisanjem vlažnom krpom.

Kliknite ovde za više detalja!

 

PODESIVI TUNEL / PEĆINA

Iron Podesivi Tunel / Pećina se sastoji od 5 elemenata punjenih sunđerom i presvučenih PVC-om. Elemente možete kombinovati u raznim varijantama za zabavu i rekreaciju dece. Boje elemenata možete izabrati sami. Ovaj sunđerasti rekvizit može da se koristi kao deo za igraonicu, poligon za vežbanje, blok modul, predmeti za igranoice, sundjeri za igraonice, igračke za igraonice, oprema za zabavište, poligoni za zabavište

.

DEČIJI BAZEN ZA LOPTICE

Bazen za loptice (bez loptica - kupuju se posebno da bi ga napunili i dobili bazen sa lopticama) za dečije igraonice, dečije sobe i slična okruženja. Izrađen je od sunđera koji je presvučen PVC platnom koje ne upija tečnost i održava se samo brisanjem mokrom krpom. Ovaj dečiji bazen za loptice i igranje se spaja kombinovanjem ugaonih i pravih delova koji se mogu kupovati pojedinačno ili kao kombinacije od 4 , 6 , 8 ili više delova koji se međusobno spajaju čičak trakama. Ovaj bazen za decu ili bazen za igraonicu ili igraonice može da bude visine 30cm ili 50cm a dužina i širina zavisi od načina postavljanja njegovih delova.

.

DIDAKTIČKA PUZZLE KOCKA NA SASTAVLJANJE

PVC cerada se lako održava brisanjem mokrom krpom ili sunđerom. Didaktička kocka za decu je nov nekorišćen proizvod izrađen od jake pvc cerade i sunđera. Odličan su rekvizit i element za igraonice ili za dečiju sobu. Ovaj sunđerasti rekvizit može da se koristi kao deo za igraonicu, blok modul, predmeti za igranoice, sundjeri za igraonice, igračke za igraonice, oprema za zabavište, poligoni za zabavište. Svaka stranica didaktičke kocke je ispunjena nalepnicama određenog motiva kako bi deca pored sklapanja oblika razvijala i prepoznavanje sličnosti slika. Jedno polje je rezervisano za Vaš logo ili za dodatnu sliku.

 

ŠVEDSKI SANDUK OD SUNĐERA PRESVUČEN CIRADOM

Izrađen od sunđera i presvučen jakom PVC ceradom. Sastoji se iz 5 pojedinačnih lako uklopivih segmenata (koji se sklapaju jedan na drugi). Pojedinačni delovi mogu da se koriste posebno i da se kombinuju. Delovi švedskog sanduka od sunđera mogu da se koriste i za preskakanje i za pravljenje prepona i improvizovanih kozlica za preskakanje.

 

DEČIJA SUNĐERASTA GARNITURA

Garnitura za dečije sobe, igraonice i slična okruženja. Izrađena je od sunđera koji je presvučen PVC platnom koje ne upija tečnost i održava se samo brisanjem mokrom krpom. Ovu garnituru možete postaviti pod uglom (ugaona garnitura za ćošak sobe) ili pravo (za uza zid). Dužina ugaone varijante je 160cm, a dužina prave varijante je 270cm. Visina garniture je 30cm od poda do površine za sedenje. Ova ugaona garnitura za dečije sobemože da se koristi i kao garniturica za igraonice jer je alternativna garnitura za sedenje.

 

ŠVEDSKE LESTVE ZA ZID / RIPSTOL

Švedske lestve omogućuju raznovrstan spektar vežbi određenih grupa mišića kao i vežbi istezanja. One su sastavni deo fiskulturnih sala kako školskih tako i profesionalnih a vrlo su pogodne i za kućnu upotrebu. Švedske lestve / ripstoli su napravljeni od 2 vrste drveta, prečage su od bukve a stranice su od jelovine (čamovina). Ripstol je prelakiran bezbojnim zaštitnim lakom a dimenzije su standardne 230x95cm. Švedske lestve / ripstoli mogu da se koriste bez dodataka (grbača, mosnica, klupa...) ili sa dodacima. Švedske lestve / ripstoli mogu na sebi da imaju dodatak sa 2 paralelne prečage koje se koriste za zgibove i istezanje. Švedske lestve sa 2 dodatne prečage se zovu još i zakrivljene švedske lestve. Nosači švedskih lestvi kao i montaža i transport se posebno plaćaju.

* Cena Švedskih lestvi / RIPSTOLA.......... 16.500 din
* Cena ZAKRIVLJENIH Švedskih lestvi.... 21.900 din
                 Transport:    1.500 din

       4 nosača za zid:    1.500 din

Montaža nije uračunata u cenu.

 

NASLON ZA ŠVEDSKE LESTVE - KOSA KLUPA ZA ŠVEDSKE LESTVE

Kosa klupa za švedske lestve je skoro obavezan rekvizit u bilo kojoj sali za vežbanje. Na gornjem kraju ima savijene nožice koje se kače na lestve tako da se može koristiti pod raznim uglovima (od horizontalnog do vertikalnog. Sa strane ima ručice sa gumenim oblogama za držanje tokom vežbanja. Ova klupa za ripstol (naslon za ripstol) je punjen regeneratom (kvalitetnije punjenje od sunđera) i presvučen eko kožom čiju boju možete sami odabrati.

* Cena naslona za švedske lestve: 9.900 din
                    Dostava na kućnu adresu: besplatna

 

NISKA GREDA ZA GIMNASTIKU


Niska greda za gimnastiku i gimnastičke sale kao i školske sale za fizičko. Izrađena od standardne kombinacije drvene grede i metalnih nogu sa gumenim podloškama. Visina grede je 40cm a dužina je 390cm (4m) i 200cm.

 

Cena (200cm): 175€ (20.590Din)    dostava: 1.000din/kom  
Cena (390cm): 260€ (31.190Din)    dostava: 1.000din/kom

 

VISOKA GREDA ZA GIMNASTIKU


Visoka greda za gimnastiku i gimnastičke sale kao i školske sale za fizičko. Izrađena od standardne kombinacije drvene grede i metalnih nogu podesive visine sa gumenim podloškama. Dužina ove grede je 500cm a visina se može podešavati od 70cm do 120cm tako što dužina nogu podešava uz pomoć graničnika i leptir šrafova. 

Cena: 370€ (43.500Din)   dostava: 2.000din/kom

 

ŠVEDSKA KLUPA ZA GIMNASTIKU

Švedska greda za gimnastiku i gimnastičke sale kao i školske sale za fizičko. Izrađena od punog drveta, visine 35cm, širine 25cm i dužine 390cm (4m) i 250cm.

Cena (250cm): 159€ (18.700Din)    dostava: 1.000din/kom
Cena (390cm): 215€ (25.300Din)    dostava: 1.000din/kom

 

KOZLIĆ ZA PRESKAKANJE - SENIOR I JUNIOR


Kozlić za preskakanje je jedan od osnovnih sprava (rekvizita) za gimnastiku i gimnastičke sale kao i školske sale za fizičko. Izrađen je od standardne kombinacije tapaciranog drveta i metalnih nogu podesive visine sa gumenim podloškama. Dužina JUNIOR kozlića je 50cm a dužina SENIOR kozlića je 65cm, širina je 33cm a visina se može podešavati od 80cm do 110cm tako što dužina nogu podešava uz pomoć graničnika. 

Cena JUNIOR kozlića:      215€ (25.300Din) dostava: 1.000din/kom
Cena SENIOR kozlića:      240€ (28.250Din) dostava: 1.000din/kom

 

STRUNJAČE ZA SVE NAMENE

Strunjače za aerobic, strunjače za fitnes, strunjače za vežbanje, strunjače za fiskulturne sale, strunjače za teretane, strunjače za skole i medicinske ustanove… Cena strunjača je povoljna i kupac osim jeftine strunjače , dobija i kvalitetne strunjače napravljene od jake PVC cirade i punjene regeneratom. IRON strunjače nalaze veliku primenu kao strunjače za kućno vežbanje, strunjače za salu, strunjače za jogu, strunjače za judo i ostale borilačke sportove, strunjače za aerobik, strunjače za fitnes, strunjače za igraonice, strunjače za gimnastiku itd.

Strunjače su punjene regeneratom koji je propisan po standardu Republike Srbije za školsku upotrebu strunjača. Ovakva strunjača veličine 100x200x6cm može se koristiti za amatersko džudo vežbanje (amaterska judo strunjača).
DŽUDO PROFY strunjače su punjene tvrđim i gušćim regeneratom.

Anti-klizajuće strunjače su strunjače koje ne klize po parketu , linoleumu i sličnim podlogama. Jedna strana je u boji po izboru kupca a druga strana je od hrapavog materijala sive boje koji sprečava klizanje strunjače po podu tokom upotrebe ili vežbanja. Anti-klizajuća strunjača je vrlo pogodna za borilačke sportove kao i za gimnastiku i parkour. Cena antiklizajuće strunjače ( neklizajuće podloge ) je za nijansu viša od klasične strunjače za vežbanje ali i dalje vrlo jeftina i pristupačna. IRON antiklizajuća strunjaća se kao i obične strunjače izrađuje i prodaje kako u standardnim veličinama tako i u veličinama po želji i meri kupca. Po porudžbini se ne kližuća strana može postaviti obostrano i time se dobija podloga koja ne klizi sa obe strane.

Cene strunjača su ispisane pored modela veličina. Prodaja strunjača nije ograničena samo na prodaju strunjača u Beogradu, već isporučujemo strunjače u svako mesto u Srbiji. Naše reference su preko 5.000 zadovoljnih korisnika… Sem standardnih dimenzija strunjača radimo i strunjače po narudžbini! Cena strunjača su prikazane u primerima iznad.

 

DOSKOČIŠTE

Doskočište od sunđera presvučeno ceradnim platnom sa rupama za vazduh. Nalazi primenu u atletičarskim disciplinama kao i u rekreativnim sportovima i aktivnostima. Dimenzije ovog doskočišta su 100cm x 200cm x 50cm a može se izraditi i u drugim veličinama i bojama.

Cena ovog doskočišta je 50x100x200cm: 21.500 din.  i  30x100x200cm: 17.500 din.  a dostava za bilo koje mesto na teritoriji Srbije je 2.000 din. 

 

 

SET ZA SKOK U VIS

Set za skok u vis se sastoji od dva izbaždarena stalka visine 2,3m sa metalnim podesivačima visine i aluminijumskom šipkom za preskakanje dužine 4m. Nalazi primenu u atletičarskim disciplinama kao i u rekreativnim sportovima i aktivnostima. 

Cena ovog seta za skok u vis je 15.500 din. a dostava za bilo koje mesto na teritoriji Srbije je besplatna.

 

 

PANELNE / ZIDNE STRUNJAČE

* OBLAGANJE ZIDOVA *

Sve veći broj igraonica, sportskih objekata i hala, kao i sportskih i fitnes klubova ima potrebu za oblaganjem zidova sa panelnim strunjačama. Visina do koje se zidovi oblažu je različita i kreće se od 100cm - 200cm. Dečije igraonice za malu decu imaju standard visine panela od 120cm. Paneli (zidne strunjače) se izrađuju od regenerata debljine 3cm i gustine R-80 i obložene su sa pvc ciradom. Boju pvc cirade zidnih strunjača kupac može da bira: crna, crvena, plava, zelena, orange, žuta, siva, krem... Kupac može da se odluči za jednobojnu, dvobojnu ili šarenu varijantu prilikom oblaganja zidova sa panelima. Zidni paneli su predviđeni da se postavljaju na zid (okrečen, neokrečen, cigla..), kao i na gipsane i drvene površine bez bušenja. Iron pruža svojim kupcima i uslugu montaže zidnih panela (usluga se dodatno naplaćuje). Cena montaže zidnih panela zavisi od raznih faktora: ukupne kvadrature, udaljenosti kupca od našeg mesta (Zrenjanina), broja i veličine panelnih delova (da li ima više manjih ili nekoliko krupnijih)... Kupci mogu da se odluče i da samostalno montiraju / zalepe panele.

 

STRUNJAČE ZA OBLAGANJE STUBOVA

Strunjače ili sunđeri za oblaganje stubova presvučeni PVC ceradnim platnom. Koriste se kao zaštitu od povreda pri udaranju o stubove. Oblažu se oko stubova i zatvaraju sa jedne strane uz pomoć čičak traka.
Cene su u pripremama.

 

 

Zaštitne mreže od poliestera za sve namene / za spoljnu i unutrašnju upotrebu
 

Zaštitne mreže za sve namene: mreže za igraonice, mreže za sportske hale, mreže za sportske terene... Zaštitne mreže se proizvode od poliestera i proizvode se po meri i želji kupaca. Cena zaštitnih mreža zavisi od kvadrature mreže i gustine mreže/okca. Prvenstvena namena zaštitnih mreža je zaštita zidova od prljanja i oštećena usled udaraca loptom, tako da se i gustina mreže prilagodjava u zavisnosti od konkretnih potreba: igraonice uglavnom naručuju mreže sa okcima 5x5cm, za rukometne lopte se koriste mreže sa okcima 10x10cm, dok se za fudbalske lopte koriste mreže 12x12cm. Mreže su namenjene spoljnoj i unutrašnjoj upotrebi.

Cene zaštitnih mreža su u prilogu: 

- Zaštitne mreže 5x5cm:  
manje od 10m2 .......... 990din./m2
od 10-100 m2 .......... 890din./m2
preko 100m2 .......... 850din./m2
- Zaštitne mreže 10x10cm:  
manje od 10m2 .......... 590din./m2
od 10-100 m2 .......... 550din./m2
preko 100m2 .......... 490din./m2
- Zaštitne mreže 12x12cm:  
manje od 10m2 .......... 470din./m2
od 10-100 m2 .......... 430din./m2
preko 100m2 .......... 410din./m2 

Gume za sneg / presvučene 

Izrada u boji cirade po želji kupca za sankanje, spuštanje, ludorije na snegu, igru...
cena: 5.900din./kom. (dostava 500din.)

 

 

 

 

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!