tegovi presvuceni pvc om 01


hexagonalni tegovi 01


mini medicinke 01


metalne kugle 01


Medicinske Lopte / Medicinke

lopte medicinke velikalopte medicinke velika 02


standovi za pvc tegice 01TEGOVI PRESVUČENI PVC-OM


Tegovi presvučeni pvc-om se prodaju na komad u težinama od 1-5 kilograma. Poznati su i kao aerobik bučice (tegići za aerobik), tegovi za fitness, tegovi za jogu. Tegovi se mogu koristiti za klasične vežbe podizanja i jačanja mišića ruku (veće težine sa manjim brojem ponavljanja) ali se najčešće koriste u aerobiku i fitnesu gde se radi veći broj ponavljanja sa malom težinom tegova. Veliki broj ponavljanja sa malom težinom jednoručnih tegova pospešuje kondiciju, povećava explozivnost i oblikuje i definiše telo(uz utrošak kalorija i skidanje kilograma). PVC tegovi su izrađeni od metala i presvučeni mekanim PVC materijalom, koji je na dodir sličan gumi i korisnici imaju osećaj da su tegovi presvučeni gumiranim materijalom. Tegovi se uvoze od različitih dobavljača tako da boja tegova, oblik, i tekstura mogu da variraju, ali je cena tegova uvek ista. Kod dileme da li uzeti jeftinije plastične tegove (punjene peskom) ili livene tegove presvučene pvc-om teško je dati odgovor. Sportski klubovi češće kupuju tegove presvučene pvc-om dok građani kupuju plastične tegove punjene peskom, ali to nije pravilo jel nekad i klubovi uzimaju jeftinije tegove a građani skuplje.
Maximalna težina pvc tegova je 5kg, dok plastični jednoručni tegovi imaju još i težine od 6 i 7kg. Tegovi presvučeni pvc-om ne grebe pod (parket ili laminat..).

Cene PVC tegova su prikazane u tabeli iznad.

PVC teg od 0,5kg ..................... 250din/kom
PVC teg od 1kg ........................ 390din/kom
PVC teg od 2kg ........................ 890din/kom
PVC teg od 3kg ........................ 1390din/kom
PVC teg od 4kg ........................ 1900din/kom
PVC teg od 5kg ........................ 2300din/kom

Cena dostave jednog tega je 300din/kom.
Cena dostave jednog para tegova od 0,5kg, 1kg, 2kg..300din/par
Cena dostave jednog para tegova od 3kg, 4kg ............400din/par
Cena dostave jednog para tegova od 5kg.....................500din/par

 

 

Heksagonalni tegovi / hexagonalni tegovi / hex tegovi / hex bučice

 

Hex bučice ručni tegovi su dizajnirani da omoguće izvođenje različitih vežbi te podizanje tegova digne na veći nivo. Ovi tegovi pogodni su i za izvođenje sklekova sa tegovima, planka i sličnih vežbi, jer zbog specijalnog dizajna heksagonalni tegovi pružaju stabilan oslonac. Hex tegovi su našli primenu kako prilikom kućnog vežbanja tako i u profesionalnim cross-fit centrima i teretanama. Hexagonalne bučice se proizvode u težinama 1kg, 2kg, 4kg, 6kg, 8kg, 10kg, 12.5kg, 15kg, 17.5kg. Cena heksagonalnih bučica je 350din./kg. Cenovnik hex tegova i dostave je u prilogu:

- Hex bučice      1kg / 1 kom.=390din.   / 1 par.=780din.
- Hex bučice      2kg / 1 kom.=770din.   / 1 par.=1560din.
- Hex bučice      4kg / 1 kom.=1550din. / 1 par.=3120din.
- Hex bučice      5kg / 1 kom.=1950din. / 1 par.=3900din.
- Hex bučice      6kg / 1 kom.=2330din. / 1 par.=4680din.
- Hex bučice   7.5kg / 1 kom.=2925din. / 1 par.=5850din.
- Hex bučice      8kg / 1 kom.=3110din. / 1 par.=6240din.
- Hex bučice    10kg / 1 kom.=3900din. / 1 par.=7800din.
- Hex bučice 12.5kg / 1 kom.=4875din. / 1 par.=9750din.
- Hex bučice    15kg / 1 kom.=5850din. / 1 par.=11700din.
- Hex bučice 17.5kg / 1 kom.=6825din. / 1 par.=13650din.

 

Dostava za ukupnu kilažu 1-4kg (300 din.)
Dostava za ukupnu kilažu 6-12kg (400 din.)
Dostava za ukupnu kilažu 13-20kg (500 din.)
Dostava za ukupnu kilažu 21-35kg (600 din.)

Pre porudžbine se informišite o raspoloživim težinama i količinama

 

 

medicinke lopte tegovi mini - loptasti tegovi

Mini medicinke lopte, okrugli gumirani tegovi za šaku, mali okrugli tegovi, male medicinske lopte, lopta teg, okrugli tegovi, loptasti tegovi, male medicinke za šaku... sve su to nazivi za ove simpačne okrugle tegove koji staju u šaku.
Raspoložive težine malih okruglih tegova (malih medicinki lopti) su 1,2,3,4 i 5kg. Sve dimenzije loptastih tegova mogu da stanu u šaku, stim što veće težine okruglih tegova imaju neznatno veći prečnik ali čak i 5kg staje u šaku. Ove male medicinke lopte su obložene reljefnim mekanim pvc materijalom i korisnici imaju osećaj da su ovi okrugli tegići gumirani iako je u pitanju mekani pvc. Na tržištu postoji veliki broj mini medicinskih teg lopti ali naše opredeljenje je da prodajemo loptaste tegove proizvođača Body Sculpture iz razloga što mini lopte ovog proizvođača imaju reljefnu površinu koja lepo prijanja uz šaku. Postoji veliki broj primena ovih malih medicinki od sportova sa loptom, zatim aerobika joge i fitnesa pa sve do korektivne gimnastike. Kod sportova sa loptom poput rukometa, košarke i vaterpola ove mini otežane lopte se koriste za razvoj fleksije, motorike i hvatova. Mini tegovi se ispuste i pokušava se hvat pre nego što padnu na zemlju. Vežba se grupno dodavanje sa loptastim tegovima, kao i vežbe poput zamaha ili rotiranja zgloba ruke dok je lopta u šaci( ove vežbe sa gumiranim malim okruglim tegićima jačaju mišiće šake i podlaktice i povećavaju flexibilnost ). Iako su okrugli tegovi sa pvc texturom delimično otporni na manje padove zabranjeno je namerno ih ispuštati i treskati na pod ili zid (za tu namenu loptasti tegovi nisu predviđeni).
U aerobiku, fitnessu ili jogi postoji bezbroj vežbi gde se ove male medicinke lopte upotrebljavaju, od vežbi za trbušne mišiće, zatim vežbi za kukove i struk vežbi gde se stepuje i skače...

Cenovnik okruglih tegića:
Medicinke lopte / tegovi okrugli mini / loptasti tegovi 1kg... 790din./kom.
Medicinke lopte / tegovi okrugli mini / loptasti tegovi 2kg... 990din./kom.
Medicinke lopte / tegovi okrugli mini / loptasti tegovi 3kg. 1190din./kom.
Medicinke lopte / tegovi okrugli mini / loptasti tegovi 4kg. 1490din./kom.
Medicinke lopte / tegovi okrugli mini / loptasti tegovi 5kg..1690din./kom.


metalne kugle


Na pitanje čemu zaista služe gvozdene metalne kugle teško je dati sasvim precizan odgovor. Gvozdene metalne kugle imaju prečnik oko 50mm imaju sjajnu srebrnu površinsku zaštitu, i težinu od oko 300g/kom.
Namene: vežbe, meditacija, otklanjanje stresa, masaža i/ili rehabilitacija šake i ruke, zatim za aerobik vežbe (kao tegići od 2x300), za potrebe joge i fitnesa, kao veliki  kliker, za hobi varijante kuglanja i boćanja na travi...
Nazivaju se još i Baoding kugle ili kineske kugle zdravlja, ali u upotrebi je jako puno imena: kugle za meditaciju, gvozdene kugle, lotus kugle, jin jang kugle, stres kugle, refleks kugle, zvonke kugle, čudesne kugle, Baiči (vredne kugle), Baodjan ču (kugle zdravlja).
Prave se od više vrsta materijala, ali je niklovano gvoždje uobičajeno. Ukoliko se snabdete parom ovih gvozdenih lopti/kugli, morate biti i obazrivi, jer ako vam jedna ili obe padnu na nogu, to može biti jako bolno, a nije nemoguće i da se manje ili više ozbiljno povredite. Nemojte praktikovati vežbanje sa metalnim kuglama iznad skupocenih, lomljivih predmeta ili iznad trećih lica a pogotovu dece. Rotiranje dve kugle u šaci za potrebe rehabilitacije, masaže ili vežbanja i jačanja mišića šake ili podlaktice se odvija u smeru kazaljke na satu ili u suprotnom smeru, u početku malom a posle većom brzinom. Rotiranje metalnih kugli u šaci pozitivno utiče na živce i redukuje stres u organizmu.

Cena: 
1500Din/par

 


Ključne reči: pvc tegovi, pvc teg, tegovi za fitnes, tegovi za aerobik, ženski tegovi, tegovi za žene, plastificirani tegovi, tegovi presvučeni plastikom, gumirani tegovi, tegovi presvučeni gumom, tegovi beograd, tegovi novi sad, tegovi za vežbanje, tegovi za kuću, tegovi za kućno vežbanje, tegovi presvučeni pvc-om, tegovi pvc, iron pvc tegovi, iron sport pvc tegovi, pvc tegovi dostava, pvc tegovi dostava beograd, pvc tegovi dostava u beogradu, pvc tegovi dostava srbija, pvc tegovi dostava po srbiji, pvc tegovi u novom sadu, pvc tegovi novi sad, povoljni pvc tegovi, pvc tegovi za trening, pvc tegovi za individualni trening, plastični tegovi iron sport, plastični tegovi za vežbanje, vežbanje uz tegove, jednoručni tegovi dostava, jednoručni tegovi naručivanje, naručivanje tegova, naručivanje tegova beograd, naručivanje tegova u beogradu, naručivanje tegova srbija, naručivanje tegova u novom sadu, naručivanje tegova novi sad, brza dostava tegova u gradu, kvalitetni tegovi za teretane, kvalitetni tegovi u srbiji, najkvalitetniji tegovi u srbiji, aerobik oprema za teretane iron sport, fitnes oprema za teretane iron sport, fitnes oprema narudžbine on line, fitnes oprema kupovina on line, oprema za teretanu kupovina on line, be strong tegovi, be strong tegovi iron sport, tegovi za vežbanje, tegovi za rehabilitaciju, povoljni tegovi, povoljni pvc tegovi, povoljni tegovi kupovina online, povoljni tegovi beograd, povoljni tegovi srbija, povoljni tegovi novi sad, plastificirani tegovi za trening

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!