kruske za udaranje 5

KRUŠKE ZA UDARANJE - BOKSERSKA KRUŠKA


IRON pvc kruška za udaranje je izrađena od jake PVC cerade koja se koristi i za izradu džakova za boks. Bokserske kruške izrađujemo kao jednobojne ili dvobojne ali možete naručiti bilo koju kombinaciju boja ( napr. boja vašeg kluba). Postoje 2 vrste kruški za boks:
1.) Iron pvc kruška sa malim metalnim rotirajućim nosačem ..... 1550 din/kom
Zajedno sa kruškom gratis se dobije metalni rotirajući nosac za krušku koji se pričvršćuje za plafon ili dasku sa 4 šrafa KOJI NE IDU UZ OVAJ KOMPLET. (Kruška i nosač se proizvode u Srbiji). U pitanju je kruška za udaranje koja NIJE NA NADUVAVANJE i nema unutrašnju gumu i samim tim ne može da se izduva ili da joj se pokvari ventil. Iron pvc kruške su punjene kombinacijom koflina i silikonskog punjenja.
Kvalitetna PVC Kruška za Udaranje cena povoljna. Prodaja se vrši lično ili putem poručivanja na jedan od naših kontakt telefona.
2.) Pvc kruška sa kompletnim postoljem ..................................... 5700 din/kom
Pvc kruška sa kompletnim postoljem se kupuje u slučajevima kad ne postoji mogućnost da se kruška pričvrsti tako da iznad nje postoji daska u visini koja odgovara korisniku. Pvc kruška sa kompletnim postoljem je uvozni proizvod.Iron PUNCH BALL - BRZA LOPTA ZA UDARANJE


IRON Punchball ili brza lopta za udaranje je izradjena od jake PVC cerade koja se koristi i za izradu džakova za boks. Sa ovom loptom besplatno dobijate 2 originalne TheraBand gume sa karabin kukama vezanim na krajevima. TheraBand gume koje su izradjene po nemačkoj licenci imaju svojstvo super elastičnosti te omogućavaju dobru vežbu eskivaže pri udaranju panch ball brze lopte. Cilj je bio da se napravi brza lopta za udaranje i eskivažu (Punch-Ball) koja NIJE NA NADUVAVANJE i samim tim ne može da se izduva ili da joj se pokvari ventil. Iron punch ball brze loptelopte su punjene kombinacijom gusto sabijenog koflina i silikonskog punjenja. Iron punch ball brza lopta se proizvodi u Srbiji.
Cena Iron punc ball brze lopte ..................... 2700 din./kom.


Kuke za plafon i držaci za zid se kupuju posebno.
Cene kuka i držaca za zid:
Kuka za plafon ili pod ......................300 din
Ultra jaki držac za plafon .............. 1300 din
Držac za zid dužine 60cm ............ 2500 din
Držac za zid dužine 100cm .......... 2900 din

Ako naručite IRON Punch ball i 2 držača za zid (bilo koja) poštarina je besplatna za bilo koje mesto u Srbiji. 

 


Kljucne reci: Lopta, lopte, punch ball, punchball, punc bal, panc bol, panch boll, lopta za udaranje, bokserska lopta, lopta za boks, lopta za boksovanje, lopta za vežbanje, punch ball cena, punchball cene, punch ball prodaja, punchball prodaja, brza lopta, brze lopte, brza lopta, brza lopta za udaranje, bokserska brza lopta, pvc lopta, pvc lopte, lopta sa gumama, lopte sa gumama, kruška za udaranje, kruške za udaranje, bokserske kruške, bokserska kruška, brza kruška, brze kruške, pvc kruška, pvc kruške, kruška za boks, kruške za boks cene cena prodaja, lopta, lopte, punch ball, punchball, punc bal, panc bol, panch boll, lopta za udaranje, bokserska lopta, lopta za boks, lopta za boksovanje, lopta za vežbanje, punch ball cena, punchball cene, punch ball prodaja, punchball prodaja, brza lopta, brze lopte, brza lopta, brza lopta za udaranje, bokserska brza lopta, pvc lopta, pvc lopte, lopta sa gumama, lopte sa gumama, kruska za udaranje, kruske za udaranje, bokserske kruške, bokserska kruška, brza kruška, brze kruške, pvc kruška, pvc kruške, kruška za boks, kruške za boks cene cena prodaja

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!