multi-funkc-komb-vratilo-01multi-funkc-komb-vratilo-02
multi funkc komb vratilo 03multi-funkc-komb-vratilo-04
multi funkc komb vratilo 05


 

Multi funkcionalno vratilo za štok vrata
- PRACTIC -

 

Ovo kombinovano vratilo za štok vrata odgovara za 99,9% štokova vrata ili ragastoa postavljenih u Srbiji. Multifunkcionalno vratilo PRACTIC se može podešavati i za tanje i za deblje štokove vrata a kači se na spoljnoj lajsni štoka vrata. Univerzalno vratilo se može koristiti za vežbe podizanja ili zgibove, kako za široki tako i za uski i paralelni hvat. Osim kao vratilo za zgibove ovo vratilo se može koristiti i kao vratilo za trbušnjake (sprava za trbušnjake), i vratilo za sklekove ili propadanje (sklekeri). Multi funkcionalno vratilo postavlja se na štok vrata bez ikakvog šrafljenja i spremno je za korišćenje čim ga unesete u kuću ili stan. Vratilo za kačenje o štok vrata je jače od pomičnog vratila i lakše se postavlja i skida. *Ovo vratilo za ragasto je testirano na standardnom štoku sobnih vrata sa čovekom od 120kg. Kvalitetno multifunkcionalno vratilo cena povoljna.

Cena:2.950 Din


 

MULTI FUNKCIONALNO VRATILO ZA ŠTOK VRATA
- EXPERT -

 

Ovo kombinovano vratilo za štok vrata odgovara za 99,9% štokova vrata ili ragastoa postavljenih u Srbiji. Multifunkcionalno vratilo EXPERT se može podešavati i za tanje i za deblje štokove vrata a kači se na spoljnoj lajsni štoka vrata. Univerzalno vratilo se može koristiti za vežbe podizanja ili zgibove, kako za široki tako i za uski i paralelni hvat. Osim kao vratilo za zgibove ovo vratilo se može koristiti i kao vratilo za trbušnjake (sprava za trbušnjake), i vratilo za sklekove ili propadanje (sklekeri). Multi funkcionalno vratilo postavlja se na štok vrata bez ikakvog šrafljenja i spremno je za korišćenje čim ga unesete u kuću ili stan. Vratilo za kačenje o štok vrata je jače od pomičnog vratila i lakše se postavlja i skida. *Ovo vratilo za ragasto je testirano na standardnom štoku sobnih vrata sa čovekom od 120kg. Kvalitetno multifunkcionalno vratilo cena povoljna.

Cena: 3.950 Din

 

 

 

 


Ključne reči: vratila za zgibove, vratila za dizanje, vratila za podizanje, vratila za zid, vratila za plafon, vratila za vrata, vratila za sobu, kućno vratilo , kućna vratila , razboj za zgibove , šipka za vežbanje, šipke za plafon, zidna vratila , zidna sprava , sprave za zgibove , zgibove , zgibovi , sobna vratila , sobno vratilo , kućno vratilo , kucni rekviziti, vratilo za vrata, vratilo za štok vrata, vratilo za ragasto, multifunkcionalno vratilo, skleker, sklekeri, sprava za sklekove, trbušnjaci, za trbušnjake, sprava za trbušnjake, sprava za propadanje trbušnjake i zgibove, razboj za propadanje i zgibove, sprava za propadanje, sprava za zgibove, sprava razboj . . .

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
google
Dodajte nam +1
na Google +
twitter
Pratite nas
na Tviteru!