Sprava za trbusnjake derex 01

 

Kosa Klupa za Trbušnjake

 

'IRON'' Kosa Klupa za trbušnjake spada u jeftine a pouzdane i čvrste kose klupe za trbušnjake.

Kosa Klupa za vežbanje trbušnjaka ima jaku čeličnu konstrukciju a meki delovi kose klupe za držanje nogu su presvučeni atlas kozom i za 4cm su duzi nego kod konkurencije. Kose Klupe su predviđene za sve osobe visine do 2m, i neograničene kilaže. Visina Kose Klupe za trbušnjake se može podešavati na 5 različitih nivoa sto menja tezinu vežbanja na kosoj klupi, i razvija različite grupe trbušnih mišića. Na kosoj klupi se takođe može podešavati visina držača za potkolenice ( cevanice ) tako da može da odgovara i za visoke i za niske vežbače. Kosa Klupa za Trbušnjake ima osigurač koji se postavlja na zglob kose klupe da se kosa klupa ne bi zatvarala tokom rada trbušnjaka, takođe kada ne vežbate osigurač se izvadi i kosa klupa se sklopi tako da zauzima manje mesta u stanu…. Iron kosa klupa ili narodski rečeno Iron sprava za trbušnjake ima optimalan odnos cene i kvaliteta.

 

Cena: 4.900 din            Dostava: 700 din/kom.

 

Kosa Klupa za Trbušnjake sa dodatnom nogom - kombinovana

 

''IRON'' Kosa Klupa za trbušnjake sa dodatnom nogom za ravni položaj spada u jeftine a pouzdane i čvrste kombinovane kose klupe za trbušnjake.
Kosa Klupa za trbušnjake sa dodatnom nogom - kombinovana ima jaku čeličnu konstrukciju a meki cilindri kose klupe za držanje nogu su presvučeni atlas kozom i za 4cm su duzi nego kod klasične kose klupe. Noge Kose Klupe imaju plastične zaštite koje ne oštećuju parket ili laminat tokom vežbanja trbušnjaka na kosoj klupi. Kombinovana Kosa Klupa za vežbanje trbušnjaka ima dodatnu nogu koja omogućava da se kosa klupa postavi i u horizontalan položaj. Visina Kombinovane Kose Klupe za vežbanje trbušnjaka se mogu podešavati na 5 različitih nivoa sto menja tezinu vežbanja trbušnjaka na kosoj klupi, i razvija različite grupe trbušnih mišića. Takođe se može podešavati visina držača za potkolenice ( cevanice ) kose klupe tako da može da odgovara i za visoke i za niske vežbače. Kombinovana Kosa Klupa za Trbušnjake sa dodatnom nogom ima osigurače koji se postavljaju na zglobove kose klupe da se klupa ne bi zatvarala tokom rada trbušnjaka na kosoj klupi. Kombinovana Kosa Klupa za Trbušnjake ima optimalan odnos cene i kvaliteta, a može i da se koristi kao bendž klupa za dizanje tegova uz asistenciju.

Kombinovana Kosa klupa za trbušnjake se može ujedno koristiti kao pomoćna sprava za dizanje tegova.

 

Cena: 5.900 din           Dostava: 700 din/kom.

 

Sprava / Trenažer za trbušnjake "Roler Derex"


Rekvizit se stoji od metalne konstrukacije presvučene neoprenom, sa rukohvatima i naslonom za leđa. Konstrukcija ovog rekvizita smanjuje opterećenje za kičmu prilikom izvođenja trbušnjaka, dok mekani rukohvati i naslon za leđa dodatno povećavaju mogućnosti prilikom vežbanja. Sprava daje određenu raznolikost u izvođenju vežbi za trbušne mišiće. Rekvizit za kućnu upotrebu, može da se efikasno rasklopi i upakuje,... oblikuje i zateže trbušne mišiće.


Cena: 2.970din.        cena dostave: 500din.

 

 

 


Kljucne reci: kosa klupa cena , kose klupe cene , kombinovana kosa klupa za trbušnjake , kombinovane kose klupe za trbušnjake , kosa klupa dimenzije , kose klupe dimenzije , kosa klupa za vežbanje trbušnjaka , kose klupe za trbušnjake , 

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!