Gde mogu da se kupe jeftine a kvalitetne bendž klupe i klupe za vežbanje za kucnu teretanu i polu profi vežbanje?!
Na www.iron.rs ćete naći sve tegove i sprave za vežbanje po najnižim cenama.

iron klupe za vežbanje

''Iron'' klupe i bench klupe za vežbanje napravljene su za hobi i polu profi vežbanje u kućnim uslovima i kućnim teretanama.
Klupa za vežbanje dimenzija 117x31cm i MINI klupa dimenzija 40x31cm se koriste kako bi se olakšale vežbe kao sto su dizanje jednoručnih ili dvoručnih tegova, trbušnjaci, sklekovi sa podignutim nogama i druge vežbe, tako da su ove klupe dosta korisne i kvalitetne sprave za vežbanje. Iako nema stalak za odlaganje tegova ( kao benč klupe ) klupa za vežbanje može da se koristi i za bendž ( kao bendž klupa ) ali uz preporučenu asistenciju (pogotovu za veće tezine). Inače jednoručni tegovi se lakše dižu kada se sedi na klupi za vežbanje. Tegovi se mogu dizati u sedećem ili ležećem položaju.
Nase ''Iron'' klupe za vežbanje (za benč) ne zahtevaju nikakvo tehničko znanje jer su klupe iscela i nemaju ni jedan šraf kojim je potrebno sastaviti sportsku klupu za vežbanje. Bendž (bench) klupa zauzima više mesta za razliku od klupe za vežbanje koja je pogodnija za manje prostorije ili stanove. Na metalnoj konstrukciji Klupe i MINI klupe je pricvrscena drvena podloga koja je presvucena tvrdim sunđerom i kvalitetnom presvlakom (dostupna u crvenoj i crnoj boji). Kvalitetna klupa za trbušnjake cena povoljna!
Klupa dužine 117cm se može koristiti kao klupa za trbušnjake, klupa za dizanje nogu, klupa za sklekove, klupa za benč, klupa za leđne mišiće, klupa za predsoblje klupa za biceps ili kao klupa za ramena.
Klupe za vežbanje mogu cak i naći primenu kao klupe za sedenje, tačnije kao klupe za svadbe, klupe za vašare, klupe za čamce ili jahte pa cak i kao klupe za ispred kuce jer su vrlo udobne, čvrste i postojane. 


''IRON'' klupe za vežbanje se prodaju i u našim preporučenim kombinacijama u koje ulaze nese šipke i tegovi za teretanu.
Cene klupa za vežbanje su prikazane u sledećoj tabeli:

Mini Klupa za vezbanje: 3.900.00 dinara   (dostava 300din/kom)
Klupa za vezbanje: 5.450.00 dinara   (dostava 500din/kom)

 

 

 

 


Ključne reči: klupe za vežbanje, klupa za vežbanje, benč, benc, benz,bendz, bendž, klupa za tegove, klupe za tegove, klupa za dizanje tegova, klupe za dizanje tegova, klupa za bodibilding, klupe za bodybuilding, ravna klupa, ravne klupe, ne podesivi benč bendž, presvucena klupa, tapacirana klupa, klupa sa podlogom, klupa sa sundjerom, klupoe u boji, klupe u bojama... 

 

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!