kapice za obelezavanje terena markeri 2univerzalna baza 01pvc stapovi 01koordinacioni krugovi 01pvc hulahop 01spojnice za hulahop i stapove 01


Kapice / Plastike / Markeri / Plastične kape / za obeležavanje sportskih terena

( osnovni modeli i specifikacije )

 

Plastike/kape za obeležavanje terena ili markeri za obeležavanje terena su korisni dodatni sportski rekviziti koji imaju svoju primenu i namenu u mnogim sportovima (fudbal, gimnastika, atletika..), a koriste ih i igraonice i školice sporta... Svi modeli kapa ili plastika za obeležavanje terena definišu krajeve i početke sportskog terena, usmeravaju kretanje vežbača a mogu da posluže i za organizaciju treninga u smislu da boja i raspored kapica na terenu određuju određenu vrstu vežbanja ili trčanja. Sve plastične kape za obeležavanje terena su vodootporne i namenjene su za unutrašnje i spoljne terene/podloge: trava, parket, beton, gumirana podloga... Markeri od plastike se proizvode u 4 osnovne boje: bela, žuta, crvena i plava i kupac dobija miks sve četiri boje, ili sam sastavlja svoju kombinaciju boja od ponudjenih. Iron sport Vam nudi 3 vrste kapa/markera za obeležavanja terena:


1.) KUPASTI MARKERI
imaju visinu 5cm(obim 19cm) i nizak kupasti oblik, namena im je uglavnom za obeležavanje terena (kupasti markeri nisu predviđeni da se u njih stavljaju štapovi), cena kupastih markera je u prilogu:
set od   16 kom.=   990din.
set od   24 kom.= 1350din.
set od   40 kom.= 1950din.
set od 100 kom.= 4700din.

2.) POLULOPTASTI MARKERI imaju visinu 7cm (obim 19cm) , oblik polulopte i rupu na sredini fi 25mm. Namena im je za obeležavanje terena ( uočljiviji su na travi od kupastih markera ), i imaju mogućnost da se u njih ubaci štap veličine 60cm ( veće dužine ne preporučujemo ). Za razliku od univerzalnih markera koji su otporniji i koji su pravljeni i za veće dužine štapova u poluloptaste markere se štapovi moraju pažljivije ubaciti u otvor(da ne dođe do pucanja). U univerzalne markere za raziku od poluloptastih markera možete pvc štapove ubaciti bezbroj puta u otvor bez pucanja. Poluloptasti markeri imaju zbog visine bolju uočljivost od kupastih markera , a od univerzalnih markera su jeftiniji (ali imaju i manje opcija od njih).
cena poluloptastih markera je u prilogu:
set od   16 kom.= 1250din.
set od   24 kom.= 1750din.
set od   40 kom.= 2750din.
set od 100 kom.= 6700din.


3.) UNIVERZALNI MARKERI / BAZE
su najnoviji markeri iz "IRON" proizvodnje, imaju visinu 11cm (obim 19cm) i bezbroj mogućnosti:
a.) Namena im je za obeležavanje i markiranje terena ( uočljiviji su na travi od ostalih markera )
b.) Visina univerzalnih markera može da se neograničeno poveća dodavanjem stubnih komada (visina 9cm/kom.) , čime se dobijaju kombinovani čunjevi u visinama po želji za obeležavanje krajeva terena. Stubni komadi na sebi imaju rupe fi25mm u koje mogu da se ubace pvc štapovi tako da korisnici mogu praviti prepone, preponske stubove i provlačilice po želji.
c.) Univerzalni markeri su odlična baza za štapove svih veličina 60/100/160cm, čvrste su konstrukcije i štapove možete bezbroj puta ubaciti i izvaditi bez pucanja.
d.) Univerzalne baze/markeri imaju žljeb u koji može da se ubaci koordinacioni krug , i tako se dobija okrugla prepona ili barijera
e.) Univerzalne baze/markeri imaju i žljeb u koji može da se ubaci hula-hop i to vertikalno i horizontalno , a uz dodatak stubnih komada dobijaju se 3d elementi: provlačilice, barijere, okrugle prepone... Univerzalni markeri jesu skuplji od kupastih i poluloptastih markera ali zato imaju bezbroj opcija, cana univerzalnih baza / univerzalnih markera je u prilogu:
set od   5 kom.= 1500din.
set od 10 kom.= 2900din.
set od 20 kom.= 5700din.
set od 40 kom.= 11300din.


(Dostava za bilo koji set ili više setova markera je 300din.) 

 

 

PVC štapovi za trening AGILNOSTI - SLALOM

 

PVC štap za trening je izrađen od industrijske plastike, šupalj je i začepljen plastičnim čepovima sa obe strane. Koristi se uz pomoć kapica za obeležavanje kada je u pitanju podloga na u koju ne može da se zabode štap (parket, beton, unutrašnjost hale isl.). Ova palica za trening je dužine 1m i može se poručiti u sledećim bojama: žuta, bela crvena i plava.

Cena PVC štapa za trening od 60cm je               150 din/kom.
Cena PVC štapa za trening od 100cm je             190 din/kom.
Univerzalan baza + štap za trening od 60cm je   450 din/kom.
Univerzalan baza + štap za trening od 100cm je 490 din/kom.

 

PVC ŠTAPOVI ZA TRENING sa METALNIM ŠILJCIMA


PVC štap za trening je izrađen od industrijske plastike, šupalj je i začepljen plastičnim čepom sa jedne strane a sa druge ima metalni šiljak koji se zabada u zemlju. Ova palica za trening je dužine 1m i može se poručiti u sledećim bojama: žuta, bela crvena i plava.

Cena PVC štapa za trening je 390 din/kom.


koordinacioni krugovi


Koordinacioni krugovi, slično koordinacionim merdevinama su obavezni rekvizit za vežbanje skočnosti, eksplozivnosti, koordinacije, agilnosti, brzine, kondicije... Za razliku od merdevina koordinacioni krugovi mogu da se rasporede po terenu i da daju treningu originalnu dinamiku i izgled, Koordinacioni krugovi mogu da se rasporede po terenu tako da se pozicije za doskok sužavaju ili povećavaju, da idu cik-cak, ili da se međusobno udaljavaju. Koordinacioni krugovi se proizvode u 3 boje i kupac bira da li želi žutu, crvenu ili plavu boju (ili mix sve 3 boje). Koordinacioni krugovi su namenjeni kako za unutrašnje tako i za spoljne uslove.


Cena koordinacionih krugova:

Set od 10 kom..................................
Set od 20 kom..................................
Set od 40 kom..................................
Set od 100 kom..................................
1.900 din.
3.500 din.
6.500 din.
15.500 din.


PVC hulahop

 

Hulahop je rekvizit za rekreaciju i razonodu koji mogu koristiti kako deca tako i odrasli. Izrađen je od industrijske plastike, šupalj je i možete ga poručiti u sledećim bojama: plava, crvena, ljubičasto/roza, oranž i žuta.

Cena Hulahopa je 150 din/kom.

 

 


Ključne reci: kape za fudbalske terene, plastika za fudbal, kape za obeležavanje terena, plastični markeri, prepreke od plastike, obeleživači terena, obeleživači za fudbal, obeležavači za fudbal, kapice za obeležavanje, čunjevi, plastični čunjevi za fudbal, čunjevi za terene, čunjevi za teren, sportski čunjevi, kupe za fudbal, kupe za vežbanje, kupe za obeležavanje, marker, plastični markeri za teren, markeri za terene, markeri za fudbal, markeri za igralište, sportska oprema za decu, plastike za vežbanje, plastike za obeležavanje, plastična obeležja, obeležavanje plastikom, obeležavanja plastikom, kupasti čunjevi, polukružni čunjevi, loptasti čunjevi, poluloiptasti čunjevi...

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!