bandazeri za sake i zglobove i gurtne za dizanje tegova
gurtne za laktove
kapa za vrat
rukavice zastita za dlan

BANDAŽERI (BANDAŽ TRAKE)

Bandaž traka za boks se koristi za zaštitu šaka i zglobova pri zagrevanju udaranja u džak. Bandaže su dužine 3,19 metara a napravljene od pamučnog materijala (nisu rastegljivi) i čičak trake pa se ne moraju vezivati. Prodaja Bandažera za boks je u paru i u 3 moguće boje (crna, crvena i plava). Kvalitetni bandažeri cena povoljna.
Cena (za 2kom): 550din / par

GURTNA ZA ŠAKU

Koristi se kao pomoćni rekvizit kako bi se smanjio nepotrebni napor u šakama i prstima kada se dižu tegovi i time se omogućuje lakše i efektivnije vežbanje. Gurtne za dizanje tegova ili trake za teretanu se obmotaju oko rukohvata sipke pa se šake provuku kroz kružne držače na gurtnama. 
Cena gurtne za šaku: 
550din / par

GURTNE ZA ŠAKU SA METALNIM DRŽAČIMA

Osim sopstvene proizvodnje gurtni za šaku bez metalnih držača po ceni od 450din./par, u mogućnosti smo da ponudimo i uvozne gurtne za šaku sa metalnim držačima po ceni od 1100din./par. Gurtne za šaku sa metalnim držačima se koriste kao podrška pri dizanju tegova kako bi se smanjio nepotreban napor u šakama i prstima kada se dižu tegovi i time se omogućuje lakše i efektnije vežbanje.
Pravilna upotreba gurtni za šaku sa metalnim držačima:
Prilokom korišćenja gurtni sa metalnim držačima prste treba obmotati oko kuke, tj. prsti treba da prate oblik kuke. Gurtne sa metalnim držačima su podrška i zabranjeno je stavljati teret i opterećenje na kuku oko koje nisu obmotani prsti. Nepravilna upotreba gurtni sa metalnim držačima je ako se kuka koristi bez obmotanih prstiju oko kuke.

Gurtne za šaku sa metalnim držačima : CENA: 1250din / par

Kapa za vrat Superior / Kapa za jačanje vratnih mišića

Kapa za vrat "Superior" je namenjena jačanju vratnih mišića. Za razliku od drugih "iron" artikala u ponudi koji su jeftiniji od konkurencije artikal kapa za vrat "Superior" je skuplja za 10-30% od konkurencije ali je maximalno kvalitetno urađena. Kapa za glavu je izrađena od jake i debele kože i postavljena mekanim polimerom sa unutrašnje strane koja naleže na glavu zbog veće udobnosti prilikom vežbanja. Opterećenje / tegovi se dodaju na lanac koji se lako skida pomoću karabinjera. Veličina kape / kaiša za vrat je univerzalna i obim se lako podešava. Prilikom vežbanja mišića vrata savetujemo oprez i konsultacije sa trenerom ili lekarom. Takođe savetujemo da se prilikom odabira adekvatne težine tegova/diskova opet konsultujete sa stručnim licem. Kapa / kaiš za vrat je pravljen za sve vrste tegova/diskova sa bilo kojim promerom rupe. Iron sport u ponudi ima jeftine a pouzdane diskove od industrijske plastike punjenje peskom i sačmom. Cena diskova je u prilogu (diskovi su kupuju posebno):
Kapa za vrat "Superior" ...... 2900din./kom. (dostava za 1 kom.=300din.)
Disk od 5kg.......................... 350din./kom.
Disk od 3.5kg........................300din./kom.
Disk od 2kg...........................200din./kom.
Disk od 1.5kg........................150din./kom.

Gurtne za laktove / gurtne za trbušnjake

Gurtne za laktove su koristan rekvizit namenjen vežbanju trbušnih mišića. Vežbe za trbušne mišiće se odvijaju tako što se noge izbace da budu pod uglom od 90 stepeni u odnosu na telo ili se radi privlačenje nogu. Gurtne za laktove su napravljene od
impregniranog platna i polimera... prodaju se u paru.
Cena gurtni za laktove: ........... 1710din./par

Rukavice za teretanu / zaštita za dlan

Rukavice za teretanu (zaštita dlana), u principu i ne mogu da se nazovu rukavicama u pravom smislu te reči jel se ne navlače na ruku kao klasične rukavice ali obavljaju istu funkciju kao i rukavice za teretanu. Umesto da se koriste sunđeri koji su debeli i nepraktični i koji brzo pucaju i krune se, "iron sport" je na tržište izbacio zaštitu za dlan koja uspešno i po niskoj ceni zamenjuje razne mini sunđere za šaku. Zaštita dlana je izrađena od gumiranog polimera koji je tanak a istovremeno pruža dobru zaštitu dlana i lepo prijanja na ruku. Zaštita za dlan se koristi kako prilikom dizanja tegova, tako i prilikom raznih vežbi poput zgibova, propadanja, sklekova...
Zaštita za dlan se prodaje u paru a cene su u prilogu:
Zaštita za dlan 1 par ............. 290din.
Zaštita za dlan 5 pari ............ 1350din.
Zaštita za dlan 10 pari .......... 2500din.

 


Ključne reči: bandažeri za ruke, bandažeri za šake, bandažeri za zglobove, bandažeri za boks, bandažeri za borbu, bandažeri za džak, bandažeri za udaranje u džak, bandažeri za udaranje u vreću za boks, bandaže za ruke, bandaže za šake, bandaže za zglobove, bandaže za boks, bandaže za borbu, bandaže za džak, bandaže za udaranje u džak, bandaže za udaranje u vreću za boks, bandaži za ruke, bandaži za šake, bandaži za zglobove, bandaži za boks, bandaži za borbu, bandaži za džak, bandaži za udaranje u džak, bandaži za udaranje u vreću za boks, gurtne za tegove, gurtne za duzanje tegova, gurtne za šaku, gurtne za šake, gurtne za zglobove, gurtne za zglob, gurtne za šipku, gurtne za šipke, gurtna za tegove, gurtna za duzanje tegova, gurtna za šaku, gurtna za šake, gurtna za zglobove, gurtna za zglob, gurtna za šipku, gurtna za šipke, 

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!