gume za saku velika


 podesiva opruga 03flex bar 01


 

GUME ZA ŠAKU (PODLAKTICU)

Iron gume za šaku se prave na stari način od obojene gume koja u sebi sadrži prirodni kaučuk i koji daje gumi za šaku potrebnu elastičnost. Na tržištu Srbije mogu da se nađu i uvozne gume za šaku koje se prave od crne gume (neke i prljaju ruku) koja nije podesna za taj artikal. Takođe na tržištu mogu da se nađu gume manje zapremine ili gume za šaku čiji sastav nije guma (silikon guma, mekani pvc, neopren ili slično) i sve one nemaju osobine "iron" gume za šaku. Obojenu gumu sa prirodnim kaučukom u nekoj optimalnoj ceni je sve teže naći (sve je manji broj proizvo|ača koji je pravi), ali je Iron Sport uporan u nastojanju da na tržištu izbaci gumu za šaku koja ima optimalan odnos cene i kvaliteta.Cene guma za šaku:

Guma I Mekana:   350din
Guma II Srednja:   350din
Guma III Tvrda:   350din
Set od 3 gume ( I , II , III ): 1000din

 

opruga za vežbanje GR5401 VEĆA

Iako je po našem mišljenju i mišljenju mnogih guma za šaku nenadmašan artikal za jačanje mišića šake i podlaktice i opruge za šaku imaju svoje simpatizere Opruge za šaku kao i gume služe za jačanje mišića šake i podlaktice, rukohvati su obloženi udobnim sunđerima koji sprečavaju pojavu žuljeva prilikom vežbanja.

Cena: 450din / par
šifra: 291380

 

Podesiva / štelujuća opruga za šaku

Podesiva - štelujuća opruga za šaku za razliku od opruga koje imaju fiksni stepen otpora ima mehanizam za pomeranje opruge levo-desno čime se otpor smanjuje ili povećava. Kada je opruga na štelujućoj opruzi za šaku pomerena skroz levo onda podesiva opruga za šaku pruža najjači otpor, kada je opruga na sredini onda je otpor srednje jačine, dok položaj opruge skroz desno pruža najslabiji otpor. Za štelovanje postoji šraf koji se okreće (nije baš lako okretati ga) i okretanje šrafa pomera oprugu levo ili desno. Podesiva / štelujuća opruga za šaku se prodaje na komad.

Cena: 1100din / kom

 

opruga za razvlačenje

4 nivoa vežbi šake i podlaktice
5 nivoa vežbi ruku, ramena i leđa


Starije generacije pamte ovu vrstu rekvizita kao jedan od retkih sportskih rekvizita koji se mogao kupiti u staroj Jugoslaviji. Rekvizit se sastoji od 2+2 rukohvata, 5 većih opruga koje mogu da se skidaju i stavljaju po potrebi i 8 malih opruga koje ne mogu da se skidaju ali mogu da se otkače po potrebi. Set opruga za razvlačenje je namenjen za vežbanje mišića ramenog pojasa, ledjnih mišića, mišića ruku, kao i mišića šake i podlaktice. Prilikom vežbanja mišića šake i podlaktice koristi se manji (crveni) rukohvat i mini opruge se podese/otkače tako da odgovaraju potrebama vežbača. U zavisnosti od broja mini opruga možete napraviti ukupno 4 nivoa vežbanja. Jedna opruga za nivo jedan (najslabiji), a četiri opruge za nivo četiri (najjači). Kada se rade vežbe za ramena, ledja i mišiće ruku koristi se veći (crni) rukohvat i veće opruge koje se skidaju i stavljaju po potrebi. Moguće je napraviti ukupno 5 nivoa vežbanja u zavisnosti od toga koliko se opruga stavi. Jedna opruga za nivo jedan (najslabiji), a pet opruga za najjači nivo. Postoje 2 modela expandera: model koji ima integrisani deo za jačanje šake i model gde se opruge za šaku dobijaju uz expander (u paru).

Cena: 1770din

 

OPRUGA ZA VEŽBANJE ŠAKE I PODLAKTICE

 

Opruga za vežbanje šake i podlaktice je još jedna od varijanti vežbanja mišića šake i podlaktice. Inače isti efekat možete postići i sa gumom za šaku tako što je držite neprekidno stisnutu u ruci i zglob pokrećete napred-nazad. Zglob možete rotirati i u pravcu kazaljke na satu ili u smeru suprotnom kazaljke na satu( uz napomenu da kad izvodite ovu vežbu sa gumom za šaku polako krenite a onda postepeno ubrzajte ...).
Cena opruge za vežbanje šake i podlaktice je: 390din./kom.

 

GUMENI PIŠTOLJ I GUMENI NOŽ ZA TRENING

Gumeni pištolji i gumeni noževi za trening kao i ostalo gumeno oružje za trening su replike pravih oružja u prirodnoj veličini i koriste se za realnije vežbanje samoodbrane od napada oružjem. Koriste se u veštinama kao što su Krav Maga, Džudo i ostalim taktičko odbrambenim veštinama. Iron lažni pištolj od gume i lažni nož od gume su izrađeni od gumene mase koja je dovoljno tvrda imate osećaj da držite pravo oružje a opet dovoljno meka da je maksimalno smanjen rizik od bilo kakvih povreda. 

NAPOMENA: IRON gumeni pištolj i gumeni nož se koriste isključivo samo za vežbe samoodbrane od strane profesionalnih trenera i svaka druga upotreba može biti protivzakonita i kažnjiva! ZABRANJENO je koristiti ove sportske rekvizite za bilo koji vid bezazlenih šala ili plašenja drugih osoba.

 

crne boje

drugih boja
Gumeni pištolj: 750din 950din
Gumeni nož: 650din 850din

 

 


Ključne reči: guma za šaku, guma za ruku, guma za ruke, guma za podlakticu, guma za podlaktice, guma za podlakticu, guma za vežbanje ruke, guma za vežbanje šake, guma za vežbanje podlaktice, gume za šaku, gume za ruku, gume za ruke, gume za podlakticu, gume za podlaktice, gume za podlakticu, gume za vežbanje ruke, gume za vežbanje šake, gume za vežbanje podlaktice,

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!