fokuseri standard i super profy 01fokuseri standard i super profy 03fokuseri zidni 01


stitnici za borilacke sportove 04


kaciga stitnik za glavu 01


guma za zube 01


suspenzor 01


FOKUSERI STANDARD I PROFY STANDARD

Standardni fokuseri za ruke su standardna oprema za borilačke sportove (kick boks, boks, karate, taekwondo, aikido...). Napravljeni su od PVC cirade i vrlo čvrstog regenerat-polimera sto mu obezbeđuje postojanost i dugotrajnost. Unutrašnjost je ispunjena specijalnim polimerom, koji je napravljen da dobro apsorbuje udarce.
 

Fokuser standard: 17 x 29 x 6cm 1.750 din/par
Fokuser profy standard: 17 x 29 x 9cm 1.950 din/par

 


FOKUSERI PRODUŽENI I PROFY PRODUŽENI

 

Produženi fokuseri za ruke su standardna oprema za borilačke sportove (kick boks, boks, karate, taekwondo, aikido...). Koriste se za udaranje rukom ili nogom. Napravljeni su od PVC cirade i vrlo čvrstog regenerat-polimera što mu obezbeđuje postojanost i dugotrajnost. Unutrašnjost je ispunjena specijalnim polimerom, koji je napravljen da dobro apsorbuje udarce.
 

Fokuser produženi: 17 x 45 x 6cm 2.100 din/par
Fokuser profy produženi: 17 x 45 x 12cm 2.500 din/par

 

Trenerski fokuseri (focus pads)

 

Trenerski fokuseri ( FOCUS PADS ) ili šape fokuseri su nezamenljiv rekvizit u većini borilačkih treninga ( tekvondu, box-u, kik boksu, ... ). Trenerski fokuseri ( šapa fokuseri ) koje Iron Sport prodaje su izradjeni od kvalitetne veštačke kože, lagani i izradjeni od visokokvalitetne EVA pene koja ima odličnu apsorbciju udaraca. (Maximum Absorption Quality EVA Foam Used in Padding. Loop & Hook Closure is Used.). Iron trenerski fokuseri su standardne veličine (negde oko 25x18x6cm) i blago su zakrivljeni sa nacrtanom metom u sredini koja usmerava udarce. Iron sport se potrudio da na tržište ponudi optimum odnosa cene i kvaliteta za šapa fokusere(vrhunski kvalitet trenerskih/šapa fokusera uz relativno nisku cenu).

Cena trenerskih/šapa fokusera je 2.850din/par

 

 

Fokuseri “Thai arm pads” za podlakticu

 

Fokuseri “Thai arm pads” za podlakticu – U odnosu na trenerske fokusere koji imaju dimenziju 25x18x6cm Thai arm fokuseri imaju veće dimenzije 33x21x8cm (oko 2,5x veći volumen ) , proizvedeni od poliuretanske pene, obloženi kvalitetnom veštačkom kožom u crno/beloj boji, sa nacrtanom metom u sredini za usmeravanje i vežbanje preciznosti udarca. Dimenzije “Thai” fokusera su takve da pokrivaju kompletnu podlakticu i obezbeđuju odličan stepen zaštite i apsorpcije udaraca prilikom udaranja rukom ili nogom . Šifra fokusera je RS-725


Cena fokusera “Thai arm pads” za podlakticu je: 4900 din./par ( dostava za jedan poručen par je 300din. )

 

 

FOKUSER DUPLI ZA TAEKWONDO /  TEKWONDO ŠAMARALJKA

Iron fokuser za Tekwondo / Šamaraljka dvostruka, odličan kao meta za nožne udarce i za neke specijalne udarce nezamenjiv na treninzima. Fokuser šamaraljka svojim oblikom pruža raznovrsnost prilikom vežbanja. Fokuser "iron" šamaraljka je proizveden od poliuretanske pene koja je obložena izuzetno kvalitetnom veštačkom kožom. Dvostruki fokuser za Taekwondo. posebno mekan za treniranje dječjih uzrasta i brzih nožnih tehnika. Odličan odnos cene i kvaliteta "iron" duple šamaraljke. 

Fokuser za taekwondo - dupla šamaraljka ............. 2.100din/kom


FOKUSERI SREDNJI I PROFY SREDNJI

 

Srednji fokuseri za ruke su standardna oprema za borilačke sportove (kick boks, boks, karate, taekwondo, aikido...). Koristi se za udaranje rukom ili nogom. Napravljeni su od PVC cirade i vrlo čvrstog regenerat-polimera sto mu obezbeđuje postojanost i dugotrajnost. Unutrašnjost je ispunjena specijalnim polimerom, koji je napravljen da dobro apsorbuje udarce. Jaka čelična konstrukcija na poleđini ovih fokusera omogućava da se fokuseri postave na zid sa 4 šrafa koji NE IDU uz fokusere.
 

Fokuser srednji: 40 x 30 x 8cm 2.500 din/kom
Fokuser profy srednji: 40 x 30 x 14cm 2.900 din/kom


FOKUSERI VELIKI I PROFY VELIKI

 

Veliki fokuseri za ruke su standardna oprema za borilačke sportove (kick boks, boks, karate, taekwondo, aikido...). Koristi se za udaranje rukom ili nogom. Napravljeni su od PVC cirade i vrlo čvrstog regenerat-polimera sto mu obezbeđuje postojanost i dugotrajnost. Unutrašnjost je ispunjena specijalnim polimerom, koji je napravljen da dobro apsorbuje udarce. Jaka čelična konstrukcija na poleđini ovih fokusera omogućava da se fokuseri postave na zid sa 4 šrafa koji NE IDU uz fokusere.
 

Fokuser veliki: 60 x 40 x 10cm 3.700 din/kom
Fokuser profy veliki: 60 x 40 x 16cm 4.300 din/kom

 


 

Štitnici za ris stopala papuče/cipele za karate/kik box

 

Štitnici "iron" za ris stopala / papuče za kik box / cipele za karate su napravljeni od jake veštačke kože i tvrdog poliuretanskog polimera koji dobro apsorbuje udarce. Poliuretanski polimer je ergonomski oblikovan tako da prati oblik risa stopala. Boja štitnika za ris stopala / papuča za kik box / cipela za karate je crveno/crna. Štitnici za ris stopala se prodaju u dve veličine: mala(M/L) i veća (L/XL). Papuče za karate ili cipele za kik box se prodaju u paru.
Cena štitnika za gornji deo stopala (ris stopala) je 2300din./par

 

Štitnici za potkolenicu i gornji deo stopala od poliestera "iron ŠCR-001"

 

Iron štitnik / štitnici za potkolenicu i gornji deo stopala ( ris stopala ) "iron ŠCR-001" su napravljeni od kvalitetnog polyestera i tvrdog poliuretana koji dobro apsorbuje udarce. Poliuretan se nalazi i na delu koji štiti gornji deo stopala ( ris stopala ). Poliuretan velike gustine i tvrdoće je ergonomski oblikovan tako da prati oblik podkolenice. Iron Štitnik / štitnici za potkolenicu i gornji deo stopala se proizvode i prodaju u crnoj boji. Iron Štitnik / štitnici za podkolenicu i ris stopala (basic shin pads polyester) se proizvode i prodaju u dve veličine: mala(M/L) i veća(L/XL). 
Cena štitnika za potkolenicu i gornji deo stopala je 1300din./par 

 

Štitnici za potkolenicu i gornji deo stopala od poliestera "iron KING -002"

 

Iron štitnik / štitnici za potkolenicu i gornji deo stopala ( ris stopala ) "iron KING -002" su napravljeni od kvalitetne eko kože i tvrdog poliuretana koji dobro apsorbuje udarce. Poliuretan se nalazi i na delu koji štiti gornji deo stopala ( ris stopala ) , model KING-002 ima i dodatno ojačanje za cevanicu od dodatnog sloja poliuretana što ga svrstava u profi štitnike za potkolenicu i ris stopala. Poliuretan velike gustine i tvrdoće je ergonomski oblikovan tako da prati oblik podkolenice.  Iron Štitnik / štitnici za potkolenicu i gornji deo stopala se proizvode i prodaju u crveno/crnoj boji. Iron Štitnik / štitnici za podkolenicu i ris stopala (profy shin pads) se proizvode i prodaju u dve veličine: mala(M/L) i veća(L/XL). 
Cena štitnika za potkolenicu i gornji deo stopala je 3550din./par 

 

Štitnik / štitnici za potkolenicu "iron ŠC-003"

 

Štitnik / štitnici za potkolenicu "iron" ŠC-003 su napravljeni od jake veštačke kože i tvrdog poliuretanskog polimera koji dobro apsorbuje udarce. Poliuretanski polimer je ergonomski oblikovan tako da polukružno prati oblik potkolenice. Štitnik / štitnici za podkolenicu "iron" se lako i brzo skidaju i postavljaju uz pomoć čičak trake. Boja štitnika za potkolenicu (basic shin pads) je crveno/crna. Štitnici za podkolenicu se prodaju u dve veličine: mala(M/L) i veća (L/XL). Štitnici za potkolenicu se prodaju u paru. 
Cena štitnika za potkolenicu je 2100din./par

 

Trenerski štitnik / oklop za grudi profesionalni (chest guard)

 

Profesionalni trenerski štitnik / oklop "Lanselot" napravljen je od jake veštačke kože i tvrdog poliuretanskog polimera sa dodatnim slojevima polimera na kritičnim mestima koji dobro apsorbuju udarce. Poliuretanski polimer je ergonomski oblikovan tako da se polukružno obmota oko grudi i  prati oblik tela. Trenerski profesionalni oklop "Lanselot" se brzo i lako postavlja. Boja trenerskog štitnika/oklopa je crveno/crna i prodaje se na komad. Trenerski štitnik oklop se prodaje u dve veličine: mala(S/M/L) i veća (L/XL). 
Cena Profesionalnog trenerskog oklopa je 4900din./kom

 

Zaštitna kaciga / Štitnik za glavu BOXING HEAD GUARD


Zaštitna kaciga / Štitnik za glavu (BOXING HEAD GUARD) je napravljena od jake veštače kože i debelog sloja poliuretana. U pitanju je novi kroj kacige za boks koja se pravi u dve veličine S/M i L/XL


Cena štitnika za glavu .... 2450 din/kom

 

Štitnik / zaštita za uši Iron Sport

Zaštita / štitnik za uši je napravljena od neoprena, plastike i poliuretana. Dostupan u crvenoj boji. Koristi se u borilačkim sportovima. Šifra štitnika za uši je: RS-728

Cena štitnika za uši: 2900 din/kom (dostava za jedan komad je 300din.)

 

ZAŠTITNA GUMA ZA ZUBE


Guma za zaštitu zuba od udaraca. Obavezan rekvizit u svim borilačkim i kontaktnim sportovima. Univerzalna veličina, pravljena od silikonske gume koja omekša u toploj vodi i formira se naspram vašeg oblika zuba, posle se stvrdne i ergonomski je podešena za oblik kojiVama odgovara.

Cena ....... 550 din/kom

BANDAŽERI (BANDAŽ TRAKE)

Bandaž traka za boks se koristi za zaštitu šaka i zglobova pri zagrevanju udaranja u džak. Bandaže su dužine 3,19 metara a napravljene od pamučnog materijala (nisu rastegljivi) i čičak trake pa se ne moraju vezivati. Prodaja Bandažera za boks je u paru i u 3 moguće boje (crna, crvena i plava). Kvalitetni bandažeri cena povoljna.
Cena (za 2kom): 550din / par

Suspenzor "Superior" / profy štitnik za genitalije


Suspenzor "Superior", profy štitnik za genitalije koristi se za zaštitu u predelu prepona kod muškaraca u raznim sportovima gde je ovakav vid zaštite potreban. Veličina suspenzora je univerzalna. Suspenzor je napravljen od kvalitetne veštačke eko kože i debelog sloja poliuretana koji ne štiti samo frontalni deo prepona već je zavučen i ispod genitalija i pruža dodatnu zaštitu.
Cena Iron sport suspenzora "Superior" je: 2950 din

  

 


Ključne Reči: fokuseri , fokuser , jaki fokuseri , izdržljivi fokuseri , fokuseri za borilačke sportove , fokuseri za boks , fokuseri za kik boks , fokuseri za noge , fokuseri za ruke , fokuseri za udaranje , fokuseri za udarce

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!