ekspanderi 2

OPRUGA ZA VEŽBANJE RUKU I NOGU

opruga za vezbanje ruku i nogu 01
prsten za pilates velika2


trenazeri za noge leg magic 01

power twister 01


opruge za razvlacenje 01EKSPANDERI za vežbanje nogu

Expanderi za vežbanje nogu predstavljaju takozvanu staru školu efikasnih rekvizita za vežbanje nogu i dosta retko se koriste (praktično zaboravljen rekvizit) uprkos njihovoj izvanrednoj efikasnosti i jednostavnosti. Oblikovanje nogu se vrši sa većom količinom ponavljanja uz korišćenje slabije opruge, a jačanje nogu se vrši sa manjim brojem ponavljanja uz korišćenje jače opruge (postoji i opruga srednje jačine koja služi za istovremeno oblikovanje i jačanje nogu). Lepota ovog rekvizita za vežbanje nogu je i u tome što vežbanje nogu može da se vrši i u ležećem položaju (opružena na kauču dok gleda program na tv-u). Veliki broj vežbi za jačanje, zatezanje i oblikovanje nogu i zadnjice uz pomoć expandera je dat u prilogu.
Expander nožni (A) za jačanje nogu ima jaču elastičnu oprugu od ostalih expandera ( iako zvuči paradoksalno opruga sa manjim prečnikom je jača od opruga sa većim prečnikom ). Manji broj ponavljanja sa jačom oprugom razvija snagu i jača mišiće nogu.
Expander nožni (B) za jačanje i oblikovanje nogu ima elastičnu oprugu srednje jačine i vežbanje sa ovim ekspanderom istovremeno jača i oblikuje noge( sa nekim umerenim brojem ponavljanja).
Expander nožni (C) za oblikovanje nogu ima slabiju elastičnu oprugu od ostalih expandera ( iako zvuči paradoksalno opruga sa većim prečnikom je slabija od opruge sa manjim prečnikom ). Veći broj ponavljanja sa slabijom oprugom oblikuje mišiće nogu i pospešuje kondiciju i eksplozivnost.

CENOVNIK:
Expander nožni (A) za jačanje nogu ........................... 1650 din./kom.
Expander nožni (B) za jačanje i oblikovanje nogu..... 1650 din./kom.
Expander nožni (C) za oblikovanje nogu ................... 1650 din./kom.

NAPOMENA: Boje opruga ekspandera su podložne promeni boje.OPRUGA ZA VEŽBANJE RUKU I NOGU

Opruga koja se može koristiti za jačanje mišića ruku i nogu. Metalna opruga presvučena debelim sunđerastim materijalom za ugodno vežbanje. Osnovna namena ove opruge je jačanje unutrašnjih nožnih mišića i mišića prepona. Može se koristiti i za jačanje mišića ruku. Iako je koriste vežbači oba pola, popularnija je među ženskim vežbačima.

Cena: 790 din
šifra: (291347)


 

Pilates ring / prsten za pilates i fitness

Pilates ring / prsten za pilates i fitness je moderan i jednostavan sportski rekvizit namenjen za veliki broj korisnih vežbi. Pilates prsten je ergonomski podešen za noge i za ruke sa višestrukom mogućnosti hvatova i položaja i u sebi sadrži oprugu koja pruža otpor. Pilates prsten se koristi za oblikovanje i zatezanje trbušnih mišića, mišića ruku, nogu, zadnjice... Pilates ring ima malu težinu, ne zauzima veliki prostor i lako se prenosi.
Cena pilates ring-a / prstena za pilates i fitness je 1100din./kom.
(dostava je 300din. za poručen 1 kom.)

 


 

EKSPANDERI SET "O" i "8" OBLICI (2 in 1 / gumeni expanderi "O" i "8")


Oba ekspandera su od zatvorene elastične gume sa plastičnim ručkama. Set sadrži dva expandera različitog oblika: ekspander oblika "O" i ekspander oblika"8". Kombinovanom upotrebom gumenih ekspandera možete izvoditi različite vežbe pomoću kojih oblikujete i definišete telo i povećate kondiciju i izdržljivost. Vežbači ove rekvizite manjeg otpora koriste da uz veći broj ponavljanja oblikuju mišiće: ramena, grudi, leđa, ruku... Expanderi se koriste i za istezanja gornjeg i donjeg dela tela, kao i za relaksaciju i zagrevanje.
Cena seta (2 kom.) expandera "O" i "8" ............... 1100 din./set


 

POWER TWISTER (opruga sa ručkama)


Slično oprugama za razvlačenje i power twister spada u "retro" rekvizit koji se mogao kupiti u bivšoj Jugoslaviji. Opruga u sredini i ručke na kraju čine ovaj  rekvizit krajnje jednostavnim za korišćenje. Po jačini opruge spada u muške rekvizite ( jača opruga i od najjače plave gumene opruge TheraBand flexbar-a), uz napomenu da mogu da ga koriste i devojke koje su fizički spremnije. Prilikom vežbanja oprugu možete savijati na dole ili na gore sa rukama ispruženim napred ili rukama ka telu. Prilikom savijanja opruge položaj ruku može biti horizontalan ili pod nekim uglom (najčešće 90 stepeni)...

Cena: 1770 dinopruga za razvlačenje

4 nivoa vežbi šake i podlaktice
5 nivoa vežbi ruku, ramena i leđa


Starije generacije pamte ovu vrstu rekvizita kao jedan od retkih sportskih rekvizita koji se mogao kupiti u staroj Jugoslaviji. Rekvizit se sastoji od 2+2 rukohvata, 5 većih opruga koje mogu da se skidaju i stavljaju po potrebi i 8 malih opruga koje ne mogu da se skidaju ali mogu da se otkače po potrebi. Set opruga za razvlačenje je namenjen za vežbanje mišića ramenog pojasa, ledjnih mišića, mišića ruku, kao i mišića šake i podlaktice. Prilikom vežbanja mišića šake i podlaktice koristi se manji (crveni) rukohvat i mini opruge se podese/otkače tako da odgovaraju potrebama vežbača. U zavisnosti od broja mini opruga možete napraviti ukupno 4 nivoa vežbanja. Jedna opruga za nivo jedan (najslabiji), a četiri opruge za nivo četiri (najjači). Kada se rade vežbe za ramena, ledja i mišiće ruku koristi se veći (crni) rukohvat i veće opruge koje se skidaju i stavljaju po potrebi. Moguće je napraviti ukupno 5 nivoa vežbanja u zavisnosti od toga koliko se opruga stavi. Jedna opruga za nivo jedan (najslabiji), a pet opruga za najjači nivo. Postoje 2 modela expandera: model koji ima integrisani deo za jačanje šake i model gde se opruge za šaku dobijaju uz expander (u paru).

Cena: 1770dinTRENAŽERI ZA NOGE


Trenažer za noge bez displeja klizajući koristi se za jačanje i oblikovanje nogu (šifra: 291022
Visina rukohvata na trenažeru se podešava spram visine korisnika. Korisnik prilikom vežbanja istovremeno pomera bočno obe noge od sebe i ka sebi. Ova sprava za noge na sebi nema displej. Rekvizit koji je slične namene kao i trenažer za jačanje i oblikovanje nogu je expander za jačanje i oblikovanje nogu koji se prodaje u 3 stepena jačine. 
Cena trenažera za noge klizajućeg je 5100din. (dostava 500din.)

Trenažer rotirajujući za noge i kukove koristi se za jačanje i oblikovanje nogu i kukova (šifra: 291021).
Korisnik prilikom vežbanja se rotira i uvrće levo-desno. Sprava koja je slične namene kao i trenažer za jačanje i oblikovanje nogu i kukova je twister koji se prodaje sa i bez rukohvata. Twister je jače konstrukcije i mogu da ga koriste i teretane dok je rotirajući trenažer za noge i kukove više namenjen za kućno vežbanje.
Cena rotirajućeg trenažera za noge i kukove je 5100din. (dostava 500din.

 


Ključne reči: ekspander, ekspanderi, expander, expanderi, ekspanderi za noge, ekspander za noge...

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!