katalog mala
KATALOG PROIZVODA 


 


Tegovišipke ,olimpijske (krive) šipkedžakovi za boksstrunjačebendž klupetegovi za noge i rukepomična kućna vratilazidna vratilafokuseri i rekviziti za fitnes i aerobik su proizvodi koji se izdvajaju kao najprodavaniji iz našeg mnogobrojnog asortimana sportske opreme "IRON" . Naši proizvodi su sve više zastupljeni na teritoriji Srbije i okoline jer su svojim visokim kvalitetom, niskim cenama i jeftinom dostavom mnogo pristupačniji od konkurencije. 
*Tegovi koje proizvodimo su jednoručni plastični tegovi i kombinovani tegovi (diskovi) sa jednoručnim i dvoručnim šipkama. Ove tegove izrađujemo od ojačanog polipropilena koji je vrlo otporna plastična masa koja ne puca pri padu sa manjih visina a pritom i ne grebe parket ili laminat. Takođe od kombinovanih tegova mogu da se prave i dvoručni kompleti tegova za aerobik.
*Džakovi za boks ili bokserske vreće su izrađene od kvalitetne i izdržljive PVC cirade i prave se u tri veličine. Uz svaki kupljeni džak dobijate besplatno i kuku za plafon na koju se zakači džak za udaranje.
*Strunjače se takođe kao i džakovi izrađuju od jake PVC cirade i koriste za treninge u borilačkim sportovima, fiskulturnim salama, teretanama, fizioterapeutskim vežbama. Strunjače možemo izraditi po poručenim dimenzijama, oblicima i bojama kupca ili ih možete kupiti u već izrađenim dimenzijama i bojama.
*Bendž klupe "IRON"spadaju u najpovoljnije bench klupe na prostorima naše zemlje. Imaju tri promenljiva položaja (ravni, kosi i jako kosi), vrlo su udobne za vežbanje i spajaju se samo jednim šrafom koji se dobije uz klupu.
*Klupe za vežbanje pored benc klupa mogu da imaju primenu kod vežbanja sa tegovima u kućnim uslovima ako je prostor za vežbanje suviše mali. Klupe za vežbanje se mogu koristiti i kao klupe za sedenje za svadbe , slave i ostale prilike koje zahtevaju sedenje većeg broja ljudi.
*Pomična kućna vratila su kao i klupe za vežbanje vrlo pogodna za kucnu upotrebu jer se postavljaju između ragastoa vrata. Kućno vratilo može da se postavi između vrata u rasponu od 75cm do 95cm.
*Zidno vratilo se kao i vratilo za vrata koristi za vežbe podizanja (zgibove) sa tom razlikom sto zidna vratila mogu imati do dva para dodatnih ručica koje omogućuju raznovrsnije vežbanje. Zidno vratilo se sa 4 šrafa šrafi u zid pa ima nešto veću izdržljivost nego vratilo za ragasto.
*Fokuseri se koriste na treninzima raznih borilačkih sportova. Izrađeni su od jake i izdržljive PVC cirade i prave se u varijantama standardproduženisrednjiveliki i super profy fokuseri koji su znatno deblji od ostalih...

 
 

Kontakt podaci

Ako želite da poručite nešto od proizvoda to možete uraditi na jedan od sledećih načina:

emailButton  e-mail iron@iron.rs
con tel  telefon 023 531 890  ,  023 530 511
con fax  fax 023 532 145 (TEL-FAX)
con mobile  mobilni 063 / 521 - 435  ,  062 / 88 - 38 - 291
con viber  Viber +381(0)62 / 269 - 193
  Adresa Ive Andrića 48, 23000 Zrenjanin

 

facebook
Lajkujte nas
na Fejsbuku!
instagram
Pratite nas na
Instagramu
twitter
Pratite nas
na Tviteru!