IRON KOMBINOVANI
TEGOVI I ŠIPKE


stik1

 

kombinovani_tegovi_i_sipke_copy_copy


ez_krive_sipke_za_bicepse_2.jpg

Tegovi ''Iron'' proizvodnje

...su među najjeftinijim tegovima na teritoriji Srbije gde je odnos cene i kvaliteta optimalan. ''IRON'' kombinovani tegovi i sipke su izradjeni za hobi i poluprofi vezbanje, tako da se mogu koristiti kao tegovi za kuću ( kućno vežbanje ) ili kao tegovi za teretanu tako da se za nisku cenu dobiju jeftini i kvalitetni tegovi. Tegovi (Diskovi) su izradjeni od ojacanog polipropilena, plasticne mase koja je otporana na udarce i ne puca pri padu sa manjih visina i punjeni su mokrim peskom i sačmom. Šipke su od plastificirane metalne legure obložene gumenim ruckama 25cm duzine sa linijaturom koja sprecava klizanje tako da se moze vezbati cak i bez rukavica. Sipke su 32mm u precniku. Uz svaku sipku se dobijaju besplatno 2 kontraoprugeCene tegova su i do 3x nize od konkurencije. Prodaja tegova nije ogranicena samo na prodaju u Beogradu, vec se dostava tegova odvija do svakog mesta u Srbiji. Odnos cena tegova i kvaliteta je optimalan. 
Sve u svemu kvalitetni tegovi cena povoljna. Precnik rupe diska je 33mm, sirina je 6cm, a precnik diska 27cm(za 5 i 3.5kg) i 14cm(za 2 i 1.5kg).

Takodje od kombinovanih tegova mogu da se prave i dvorucni kompleti  tegova za aerobik I fitness (za vezbe definicije i oblikovanja tela gde se sa manjom tezinom tegova radi veci broj ponavljanja . Za fitness i aerobik pri formiranju  optimalne kombinacije tegova koristimo dvorucnu sipku duzine 131cm i 6 diskova(razlicitih tezina) i komplet tegova sa sipkom za aerobik je spreman. Aerobik I fitness klubovi najcesce kao deo opreme za aerobik ( ili kao oprema za fitness ) koriste kombinacije tegova od 23, 19 I 16kg(sa promenjljivom tezinom).

EZ šipke za dizanje tegova ili kriva šipka za bicepse (takodje zvana i olimpijska šipka za tegove) je novina IRON proizvoda. Olimpijske krive šipke za dizanje tegova umesto gumenih rukohvata su obmotane grip trakom (gumena traka za teniske rekete) tako da nema ogranicenja pri hvatanju. EZ kriva šipka za biceps ima 2 granicnika za diskove koji se dobijaju gratis sa svakom kupljenom šipkom. Prodaja olimpijske krive ez šipke za vežbanje ruku se iskljucivo vrši putem porucivanja na kontakt telefone ili preko e-mail poruka. Kvalitetna EZ kriva šipka, cena povoljna.

 

Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes

www.iron.rs     Copyright © 2013-2014

Premium Templates