Klupe za vežbanje

STIKV3
klupe1

Gde mogu da se kupe jeftine a kvalitetne bendz klupe i klupe za vezbanje za kucnu teretanu i poluprofi vezbanje?!
Na www.iron.rs cete naci sve tegove i sprave za vezbanje po najnizim cenama.

Klupe za vežbanje "IRON"

''Iron'' klupe i bench klupe za vezbanje napravljene su za hobi i poluprofi vezbanje u kucnim uslovima i kucnim teretanama.
Klupa za vezbanje dimenzija 117x31cm i MINI klupa dimenzija 40x31cm se koriste kako bi se olaksale vezbe kao sto su dizanje jednorucnih ili dvorucnih tegova, trbusnjaci, sklekovi sa podignutim nogama i druge vezbe, tako da su ove klupe dosta korisne i kvalitetne sprave za vezbanje. Iako nema stalak za odlaganje tegova ( kao benc klupe ) klupa za vezbanje moze da se koristi i za bendz ( kao bendz klupa ) ali uz preporucenu asistenciju (pogotovu za vece tezine). Inace jednorucni tegovi se lakse dizu kada se sedi na klupi za vezbanje. Tegovi se mogu dizati u sedecem ili lezecem polozaju.
Nase ''Iron'' klupe za vezbanje (za benc) ne zahtevaju nikakvo tehnicko znanje jer su klupe iscela i nemaju ni jedan sraf kojim je potrebno sastaviti sportsku klupu za vezbanje. Bendz (bench) klupa zauzima više mesta za razliku od klupe za vezbanje koja je pogodnija za manje prostorije ili stanove. Na metalnoj konstrukciji Klupe i MINI klupe je pricvrscena drvena podloga koja je presvucena tvrdim sundjerom i kvalitetnom presvlakom (dostupna u crvenoj i crnoj boji). Kvalitetna klupa za trbusnjake cena povoljna!
Klupa duzine 117cm se moze koristiti kao klupa za trbusnjake, klupa za dizanje nogu, klupa za sklekove, klupa za benc, klupa za ledjne misice, klupa za predsoblje klupa za biceps ili kao klupa za ramena.
Klupe za vezbanje mogu cak i naci primenu kao klupe za sedenje, tacnije kao klupe za svadbe, klupe za vasare, klupe za camce ili jahte pa cak i kao klupe za ispred kuce jer su vrlo udobne, cvrste i postojane. 


''IRON'' klupe za vezbanje se prodaju i u nasim preporucenim kombinacijama u koje ulaze nese sipke i tegovi za teretanu.
Cene klupa za vezbanje su prikazane u sledecoj tabeli:

Mini Klupa za vezbanje: 2.250.00 dinara
Klupa za vezbanje: 2.950.00 dinara 
Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes

www.iron.rs     Copyright © 2013-2014

Premium Templates