Klupe za vežbanje

STIKV3
klupe1

Gde mogu da se kupe jeftine a kvalitetne bendž klupe i klupe za vežbanje za kucnu teretanu i polu profi vežbanje?!

Na www.iron.rs ćete naći sve tegove i sprave za vežbanje po najnižim cenama.

Klupe za vežbanje "IRON"

''Iron'' klupe i bench klupe za vežbanje napravljene su za hobi i polu profi vežbanje u kućnim uslovima i kućnim teretanama.
Klupa za vežbanje dimenzija 117x31cm i MINI klupa dimenzija 40x31cm se koriste kako bi se olakšale vežbe kao sto su dizanje jednoručnih ili dvoručnih tegova, trbušnjaci, sklekovi sa podignutim nogama i druge vežbe, tako da su ove klupe dosta korisne i kvalitetne sprave za vežbanje. Iako nema stalak za odlaganje tegova ( kao benč klupe ) klupa za vežbanje može da se koristi i za bendž ( kao bendž klupa ) ali uz preporučenu asistenciju (pogotovu za veće tezine). Inače jednoručni tegovi se lakše dižu kada se sedi na klupi za vežbanje. Tegovi se mogu dizati u sedećem ili ležećem položaju.
Nase ''Iron'' klupe za vežbanje (za benč) ne zahtevaju nikakvo tehničko znanje jer su klupe iscela i nemaju ni jedan šraf kojim je potrebno sastaviti sportsku klupu za vežbanje. Bendž (bench) klupa zauzima više mesta za razliku od klupe za vežbanje koja je pogodnija za manje prostorije ili stanove. Na metalnoj konstrukciji Klupe i MINI klupe je pricvrscena drvena podloga koja je presvucena tvrdim sunđerom i kvalitetnom presvlakom (dostupna u crvenoj i crnoj boji). Kvalitetna klupa za trbušnjake cena povoljna!
Klupa dužine 117cm se može koristiti kao klupa za trbušnjake, klupa za dizanje nogu, klupa za sklekove, klupa za benč, klupa za leđne mišiće, klupa za predsoblje klupa za biceps ili kao klupa za ramena.
Klupe za vežbanje mogu cak i naći primenu kao klupe za sedenje, tačnije kao klupe za svadbe, klupe za vašare, klupe za čamce ili jahte pa cak i kao klupe za ispred kuce jer su vrlo udobne, čvrste i postojane. 


''IRON'' klupe za vežbanje se prodaju i u našim preporučenim kombinacijama u koje ulaze nese sipke i tegovi za teretanu.
Cene klupa za vežbanje su prikazane u sledećoj tabeli:

Mini Klupa za vezbanje: 2.250.00 dinara
Klupa za vezbanje: 2.950.00 dinara 
Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes

www.iron.rs     Copyright © 2013-2014

Premium Templates